Nu ikisiu ir as trigrasi

.Kadangi turiu nemazai patirties ir as pazvejot slakius tiek su avidu,tiek su lamiku(X 96 JS,kadaise taip pat man yra teke siek tiek padirbeti su lamikais),galiu pasakyt,kad abu tie kotai yra puikus.Bet va palyginus abieju ju blanku struktura,tai jie siek tiek skiriasi.Avidas(AVS96MF2,toki turejau) padarytas taip,kad virsutine dalis labiau dirba,apatine maziau,o lamiko JS blankas labiau progresyvus ir dirba per visa.Abu kotai yra beveik vienodai greiti, bet del zuvies laikymo,man asmeniskai JS buvo mielesnis.Del dizaino abieju meskeriu,cia jau skonio reikalas,tikrai nesigincysiu.Del to ar blankas lakuotas,ar dervuotas,kai juos aprengi ziedais ir t.t.,realaus skirtumo beveik nebera jokio.Siaip be situ geru kotu,kas liecia slakiu/lasiu zvejybai,man asmeniskai,bent jau pradini ispudi, padare naujos lamiglas IS serijos kotas.Kotas susuktas is naujo anglies pluosto(3M powerflux),kur surisimui panaudotos silica nano matrix dervos.Kotas toks idomus,kaip guminis gavos,bet jegos turi uztenkamai.Tik nelabai suprantu kodel ant ju neberasomas joks uzmetimo svoris, o tik rekomenduojamas naudoti valo islaikymas

.