Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #536967   vava
 14 Sau 2014 17:18
Klausykit, neužsiciklinkit ties tais rūbais ar dar kokiais Forume nepardavinėjamais daiktais. Čia pardavinėkit meškeres, rites, masalus ir t.t., o rūbus ar palapines realizuokit kitais būdais. Ir baikim tuščią diskusiją
 #536992   Tadunce
 14 Sau 2014 18:11
18. Forume draudžiama:
18.9. Viešai aptarinėti Forumo Taisykles arba dalyvauti jų svarstyme. Jei turite kokių nors papildymų arba pastabų dėl galiojančių Taisyklių, kreipkitės į moderatorius asmenine žinute

24. Nusiskundimus, klausimus ir pasiūlymus galite išdėstyti temoje „Klausimai ir pasiūlymai moderatoriams“.
Vienam konkrečiam klausimui skiriamas vienas pranešimas. Prašome pasistenkite aiškiai suformuluoti savo klausimą arba pasiūlymą, esant reikalui pridėdami būtiną nuorodą. Moderatorius Jums atsakys vienu aiškiai suformuluotu atsakymu. Jei manysite, kad atsakymas yra nepilnas, papildomus aptarimus galite tęsti su moderatoriumi privačiomis žinutėmis.
Tolimesni vieno ir to paties klausimo aptarinėjimai šioje temoje draudžiami ir prilyginami temos teršimui.
Forumiečių, nesilaikančių šių reikalavimų, atžvilgiu bus taikomos nuobaudos

:stop-; :stop-; :stop-;
 #536998   vava
 14 Sau 2014 18:16
Skelbimų taisykles aptarinėjo moderatoriai su Klubo nariais. Ginčų šiuo klausimu buvo, bet priėjome prie tokio galutinio taisyklių varianto.
Blevyzgas šia tema baikime.
Prisiminkite, kaip reikia elgtis temoje "Klausimai ir pasiūlymai moderatoriams"
 #537204   vava
 15 Sau 2014 08:47
Visi klubo nariai yra forumiečiai.
Klubas išlaiko Forumą, rūpinasi varžybų bei konkursų organizavimu Forume bei ieško rėmėjų, kurie tuos konkursus padarytų patrauklesniais.
Klubo valdyba yra patikėjusi Forumo priežiūrą moderatoriams, kurie ir nustato taisykles Forume dėl kurių kartais pasitaria su Klubu.
Ir tokia tvarka buvo visada.
Ir aš, matydamas, kiek diskusijų kartais sukelia vieno punkto svarstymas tarp keletos žmonių, nematau jokių galimybių bei būtinumo tuos klausimus aptarinėt viešai su keliais šimtais žmonių.
 #537331   vava
 15 Sau 2014 16:52
paskutinį kartą prašau draugiškai - norit plėtot temą ar diskutuot, eikit i blevyzgas
 #538214   alkanas
 17 Sau 2014 18:45
Klausimas:
kodel poteme apranga ir avalyne yra tik spiningo temoje? Donkininnkai pludininka, siaip visiem zvejam rengtis rekia, visiem si tema aktuali.
Pasiulymas:
ta poteme isskirti i atskira tema su visom aprangos potemem. Jei taip daryt negalima, sia poteme istrinti, nes rubus ne tik zvejybojgalim nesiot, cia lygiai tas pats kad istrinti rubai skelbimuose.
 #538223   vava
 17 Sau 2014 19:01
Neduoda tamstai ramybės tie rūbai.... :)
Atsakau:
Blogai peržiūrėjot visas temas. Temos apie rūbus ir avalynę dar yra "Poledinėje žūklėje".
Tikriausia tiek spiningautojo, tiek žiemą žvejojančio žmogaus apranga yra labiau specifinė nei žvejo su fideriu ar plūde.
Todėl ne per vienerius forumo egzistavimo metus ir atsirado temos apie rūbus bei avalynę tam tikrose jo vietose.
Tad greičiausia ir keist šitoj vietoj nieko nereikia.
 #538889   pensininkas
 20 Sau 2014 00:07
As istryniau. Ir tu puikiai zinai kodel. Ir del tu braidymo batu, kuriuos dovanoji tam, kas nupirks 10 vnt paprastu kabliuku uz 220 lt
 #539424   alkanas
 21 Sau 2014 18:51
Kodel draudziama aptarineti forumo taisykles ? o blevyzgose irgi draudziama ? ar ten vis dar galima reikstis laisvai bet kuria tema ?
 #539428   Edosius
 21 Sau 2014 19:03
alkanas rašė:Kodel draudziama aptarineti forumo taisykles ? o blevyzgose irgi draudziama ? ar ten vis dar galima reikstis laisvai bet kuria tema ?
Pasiskaitykite ĮDĖMIAI 18.9 taisyklių punktą.
 #539441   alkanas
 21 Sau 2014 19:56
Perskaiciau. Ten atsakymo i mano klausimus neradau.
Klausimas: kodel issisukinejate ir neatsakote tiesiai sviesiai ir viesai. Tokiu savo atsakymu verciate mane rasyti jums pm ir man vienam ta aiskintis. Nenoredamas rasyti pm, turejau parasyti dar kitoki klausima kad nenusizengciau.
 #539476   vava
 21 Sau 2014 22:02
Blevyzgose galite blevyzgoti visomis temomis. Tačiau, jei turite rimtų ir apsvarstytų pasiūlymų dėl taisyklių, rašykite privačia žinute
 #539545   hipy
 22 Sau 2014 10:12
buvo uzduotas klausimas i kuri negautas atsakymas, po to pakartotas tas pats klausimas su pastebejimu, kad i klausima nebuvo atsakymo. ir uz tai seka ispejimas uz taisykliu pazeidima istrinant klausimus. aisku as kaip ir nebeturiu kuo pasiteisint - viskas istrinta. bet is moderu noreciau gaut konkretesni atsakyma uz ka baustas (imho, gavau bauda uz klausima klausimu temoj) ir (jei galima :grin: ) atsakyma i ta klausima uz kuri baudet...
 #539558   martiz-zz
 22 Sau 2014 10:52
Blyn vel neatsakot ir istrinat.... As atsakysiu vietoi moderu... Arba jiem nenaudinga, kad butu pardavinejami drabuziai nes remejai ar kasnuzsimine arba jie patys nesuvokia to punkto ir del to neatsako. Ane vava? Cia jau ne siaip forumas o klubo forumas. Taigi jei ne klubo narys dusk :-D
 #539590   Vitolis
 22 Sau 2014 12:15
Reik padaryt balsavimą dėl parduodamų (žvejybai, turizmui) daiktų patalpinimo taisyklių pakooregavimo. O tai matau kipišas nenurims. Rimti ir gana seni forumo vilkai pradėjo abejot tokio punkto taisyklėse reikalingumu. Ir man atrodo, kad čia biski kvepia BATKOVČYZNA :-D Būtų gerai, kad eilinį kartą ir mano žinutė nebūtų ištrinta.
 #539609   Rolas
 22 Sau 2014 13:17
Klausimas-pamąstymas. Ar negalėtų gerb. moderatoriai susėsti ir pasidarbuoti mūsų visų labui, sukurdami kokias tai taisykles apie parduodamus rūbus-turistinį inventorių? Matant, kad yra dalis forumo narių, norinčių skelbti skelbimų skiltyje apie parduodamus rūbus.(Pav. negalima pardavinėti trumpikių ir kaubojiškų skrybėlių, o galima tiktai bridkelnes, bridbačius, ir t.t. ir pnš.) Kodėl nepadarius taip, kad ir vilkas būtų sotus ir avis sveika?
 #539665   Arvidys
 22 Sau 2014 16:06
Nesu forumietis, kuris čia yra nuo pat pradžios. Nesu Klubo narys. Bet vis dėl to esu vienas iš forumiečių. Man nelabai suprantama ir nelabai patinka esama moderatoriu pozicija dėl draudimo pardavinėti žvejybinę apranga, bridkelnes ir panašiai. Vis buvo pasisakoma, kad tai Klubas išlaiko Forumą. Bet iš esamų veiksmų tai susidaro vaizdas, kad forumą išlaiko remėjai ir dar plius pradeda primetinėti taisykles. Mano nuomone remėjams čia ir taip geros salygos atskiros temos naujienoms. Reklaminiai baneriai. Sunku įsivaizduoti tam geresnę vieta negu forumas apjungęs didelį skaičių žvejų megėjų. Taigi klausymas. Ar Klubui atsakingam už forumą svarbiau išlaikyti forumiečius forume ar svarbiau pritraukti kuo daugiau remėjų? :ks>
 #539704   pensininkas
 22 Sau 2014 17:40
Gerbiamieji,
Ačiū Jums, jog domitės ir nesate abejingi Žvejo tribūnos forumui. Mums išties malonu yra gauti argumentuotų, pagrįstų pasiūlymų, kuriais prisidedate prie Forumo tobulinimo.
Šiuo metu didžioji dalis moderatorių laikinai negali dalyvauti sprendimų priėmime, kadangi turi asmeninių reikalų. Pasistengsime kuo greičiau atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus.
Taip pat norėčiau Jus paraginti vengti diskusijų šioje temoje, jog "nepasimestų" Jūsų pačių užduoti klausimai. Taip pat norėtume paprašyti Jūsų susilaikyti nuo neapgalvotų veiksmų ir diskusijų.
Ačiū už Jūsų supratingumą.
 #539864   Sportininkas
 23 Sau 2014 00:13
sveiki, jus istrynet mano skelbima kuriame parasiau kad parduota jau? mitchell mag pro 2-8g. buciau parases administratoriui y pm kaip visada, bet jeigu jus istrynet tai viskas OK. tiesiog atnaujinau skelbima kad parduota ir nebemaciau jau po to jo.
 #539868   vava
 23 Sau 2014 07:52
nereikia rašyt administratoriui PM. Užtenka padaryt taip, kaip padarei pastarąjį kartą - informuot pačioje temoje apie pardavimą
 #542393   Sokratas
 03 Vas 2014 05:29
noriu paklaust, pagal ką, kokį kriterijų ir kaip yra nusprendžiama , ant kokio periodo ilgio yra blokuojamas prasižengęs forumietis ...

1.pirmą įspėjimą gavau už azartinius lošimus, na kažką ten kažkur paminėjęs, o pasirodo net tokio žodžio čia geriau nevartoti...
2.antrą ispėjimą išrašė man už tai , kad Greitą vėją, kurį už propagandos skleidimą net pašalino visai iš forumo, pavadinau parsidavėliu.
3. trečią įspėjimą išrašė už tai, kad va čia per neapsižiūrėjimą http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 41#p528341 parašiau sakinuką... o ne klausimą...

Kaip žinome, išspyrė mane palmėn dviem savaitėm, todėl man ir kyla klausimas, pagal ką ir kas nusprendžia nuobaudos dydį - ilgį, ar kaip čia geriau išsireiškus.... Tuo labiau, kad kartais matau tokių velnių, tokių nesąmonių čia žmonės prisidirba, o gauna ,,atostogų" tik svaitikę, ar iš vis negauna...
 #542414   vava
 03 Vas 2014 08:25
Kiekvieną kartą, kai svarstomas klausimas apie blokavimo terminą, moderatoriai balsuoja. Sprendimas priimamas prabalsavus visiems arba esant aiškiai balsų persvarai.
 #542463   pensininkas
 03 Vas 2014 10:21
bobi,
moderatoriai supranta, jog ilgai nebuvus Žvejo tribūnoj susikaupia labai daug įspūdžių, kuriuos norisi papasakoti visiems.
Taip pat dažnai vartotojai primiršta esamas forumo taisykles. Šiuo atveju, išnagrinėjus situaciją, tenka pripažinti, jog būtent tamsta buvote pradininkas šios situacijos, nes primiršote Forumo taisyklių punktą, kuris sako, jog forume draudžiama:
18.8. Aiškintis asmeninio pobūdžio tarpusavio santykius, provokuoti tam kitus forumo dalyvius
Taigi, forumiečio bratkos parašymą mes vertiname kaip atsakymą į Jūsų provokaciją.
Šįkart mes tik norėtume draugiškai priminti, jog Žvejo tribūnos forume galioja bendravimo taisyklės ir maloniai paprašytume Jūsų jas papildomai perskaityti ir prisiminti, kadangi už kitus taisyklių nusižengimus moderatoriai skirs nuobaudas pagal Žvejo tribūnos forumo taisyklėse aprašytas galimybes.

Visiems linkime malonaus bendravimo.
Žvejo tribūnos moderatoriai.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė