Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #529167   dainiuška
 09 Gru 2013 11:11
Shtulas rašė:Dainiuška, greit pasakysiu, nes kaip tik siunčiu ten keletą daiktų. Kol kas jokių mokesčių neįkalė, nu aišku dar ir siuntinys neatėjo.
Man vienas panašia veikla kaip Vijūnas aukščiau aprašė vežėjas ką tik atsakė, kad iš Japonijos siunčiant į Didžiąją Britaniją muito mokestis netaikomas jeigu siuntėjas sumažina siuntinio vertę :roll: Kaži verta tikėti? Lauksiu tavo patirties :)
 #529199   dusys
 09 Gru 2013 13:47
dainiuška rašė:
Shtulas rašė:Dainiuška, greit pasakysiu, nes kaip tik siunčiu ten keletą daiktų. Kol kas jokių mokesčių neįkalė, nu aišku dar ir siuntinys neatėjo.
Man vienas panašia veikla kaip Vijūnas aukščiau aprašė vežėjas ką tik atsakė, kad iš Japonijos siunčiant į Didžiąją Britaniją muito mokestis netaikomas jeigu siuntėjas sumažina siuntinio vertę :roll: Kaži verta tikėti? Lauksiu tavo patirties :)
Na as kai siunciuosi is Amerikos tai ,kai siuntini ivertini maziau nei 50 $ tai jis keliauja be jokiu muitu.
per penkis metus dar neikart nemokejau nors siunciausi ir virs 2000$ vertes.
Zinoma nelaimes atveju atgauciau tik 50$, bet per tiek laiko tik viena karta 10 pakeliu gumu buvo istrauke is siuntinio.
 #529619   iusegun
 10 Gru 2013 23:12
ar galima ebay padaryti refunda atgal pardavejui? nes man grazino pinigus ir tik dabar atejo siuntinys (ejo lygiai 2 men. 10.10-12.10 refunda man padare pries pora dienu). byla turejo uzsidaryt ryt 12.10.
 #529642   Skridžas
 11 Gru 2013 07:02
paprastai aš tokiu atvėju paprašau kad atsiustu invoisa,ir jis buna aktyvus ir padarai pavedima kaip paprastai perkant....Bet-kokiu atvėju reikia kontaktuoti su pardavėju ir jeigu jam reikia pinigu jis atsius invoisa...
 #532616   Daugirdas
 26 Gru 2013 17:32
Planuoju daryti užsakymą iš http://www.fishing-mart.com.pl/. Jau esu iš ten pirkęs. Atsiunčia gan greitai ~5d. Pasikombinavus galima būtų ant siuntimo sutaupyti. Užsakymą galvoju daryti po Naujų, taip kad jei kažkas kažko nori, tai prašom į PM. Iškarto parašau, kad Kauniečiai pasiema patys, o kiti miestai už siuntimą (per Lietuvos paštą) susimokėti gautų papildomai. Sau nusižiūrėjau šitą daiktą:
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 810690.jpg
 #537521   Jinx
 15 Sau 2014 22:29
Gal kas zinot kokiu nors budu kaip iseitu apsipirkt amazon.co.jp? Per kokius nors tarpininkus? Ta prasme ar imanoma ten ka nors nusiprikti pvz rite ir parsisiut i lietuva?
 #537534   martiz-zz
 15 Sau 2014 22:37
Jinx rašė:Gal kas zinot kokiu nors budu kaip iseitu apsipirkt amazon.co.jp? Per kokius nors tarpininkus? Ta prasme ar imanoma ten ka nors nusiprikti pvz rite ir parsisiut i lietuva?
tarpininkai labai jau nori daug uzdirbti... berots 15% Ima :roll:
 #537653   dainiuška
 16 Sau 2014 07:24
Jinx rašė:Gal kas zinot kokiu nors budu kaip iseitu apsipirkt amazon.co.jp? Per kokius nors tarpininkus? Ta prasme ar imanoma ten ka nors nusiprikti pvz rite ir parsisiut i lietuva?
O tai jie tiesiai į Lietuvą nesiunčia?
Jeigu nesiunčia - tuomet garantuotai į UK turėtų siųsti, tokiu atveju gali naudotis tokio tipo firmų paslaugomis:

http://www.buyuk.lt/kainos/

Tik atsargiai su krovinio suma - viršijus krovinys bus apmokestintas PVM'u ir muito mokesčiu.

Gali tartis su japonu, kad rodytų mažesnę vertę deklaracijoje :roll:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė