Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #536695   Ignelis
 13 Sau 2014 16:22
gal nusiavineji batus, na tuo budu, kai kulna primini ir trauki per prievarta koja is suverzto bato... :) ? nznau kaip jums, bet jau atrodo anie kaip uz 5$.... :oops:
 #536702   MINDULE
 13 Sau 2014 17:36
looking4snow rašė:
MINDULE rašė:Be to padas guminis, ne veilokinis
Ne uz ka nebepirkciau su veiloku. :grin: Man cia tik privalumas, kad guminis.
MINDULE rašė:plius nera galimybes shipus susukti
O tada kas cia parasyta:

Boots can be worn without studs
Install the number of studs necessary for traction
Screw studs included

:grin:
Na gerai, del tu veilokiniu padu, parahiau grynai pagal savo gaudymo specifika... Kai sniekas prie padu nesala, ir ten kur akmenys (dazniausiai neteisingo dydzio - per mazi kad stoveti ir pakankamai dideli kad uz ju uzkliuti, ar ant ju paslysti) be spygliu nelysciau...

Jie raso kas spyglius gali susukti, bet vietos sukimui nepadarytos pade kaip tavo Cabelos pateiktoje nuorodoje (paskutine foto):
looking4snow rašė:O ka manai pvz., apie toki varianta: http://www.cabelas.com/product/Cabelas- ... BIK-831301 Man sitame modelyje patinka, kad galine siule "sutvirtinta" tuo juodu lopu. Abejuose iki siol avetuose braidymo batuose butent ta galine siule pati pirma ir issizerge. :roll:
Ir jei ka, tai pats dabar turiu beveik ta pati modeli, tik padas veilokinis su susuktais varztais.
 #536741   looking4snow
 13 Sau 2014 20:10
Kiek zvejybu tau jie jau atlaike ir koks stovis dabar? Aj, ir ar zvejoji isibrides vienoje vietoje, ar brendi ilgus km, nes cia irgi svarbu devejimuisi? :)
 #536807   MINDULE
 14 Sau 2014 05:52
looking4snow, atsiprasysiu, bet nelabai galiu ka papasakoti, nusipirkau tik i pabaiga lasisu sezono, zvejojau kelias lasisu zvejybas ir karta ar du steelhead'us. Vaiksciota nemazai, daug akmenimis, ir krantais. Kolkas atlaike, bet as labai ir nesijaudinu, nes kadangi tai Cabelos produktas, bet kada pasikeisiu i tokius pacius, ar panasu produkta kuri tures prekyboje. Kas patiko, tai laikas per kuri jie isdziusta, pastatai kur kambaryje ir kita diena beveik sausi, o jei 2-3 dienos kur ant palanges kur saulute sviecia, tai galima supakuoti ziemai nebijant kad supelys :)
 #536857   alkanas
 14 Sau 2014 12:04
ps. kazkada cia lyg buvo uzvesta kalba apie regata, ir ju aksesuaru kokybe, minint uztrauktukus ar kazka pns tai paziurejau, maniskiai isigyti rubeliai is ju buvo su ykk uztrauktais. gal tiesiog bananu respublikom buna kitokie gaminiai, nzn(speju tikrai gamina). bet pvz praeita savaitgali buau ant vandens, nu zasybys, dar isbandysiu ir vesesni ju gamini aktyvesniam poilsiui, gal kazka izvelgsiu, bet kolkas tai su ju siltais rubais ant vandens man buvo siltoka. gerokai. pastebejau, jog kepure vaidina ne paskutini vaidmeni. gal klystu, bet jei galva karsta- negerai :lol:
 #536963   Tironas
 14 Sau 2014 17:10
nu ka reiskia regata. sakau, maciau as ju stenda didziuleje parodoje. maciau gaminiu daugybe. normali vidutiniska kokybe. viskas made in china.
ta prasme nera sudas jokiu budu, bet ir nevirsune. bet esme kad reik kalbet apie kiekviena gamini atskirai.
as galiu pavrdinti NOrfin dalyku kurie yra pakankamai auksto lygio ir kuriuos mielai nesioju ir drasiai galiu rekomenduoti. kokybiskai tai regata nera aukstesnio lygio nei norfin. galit aisku dabar pulti ir visaip isvadinti, bet tokia yra mano nuomone. Tiesiog regatos asortimentas didesnis ir daugiau modeliu ir orientuoti jie daugiau i lengva buvima gamtoje i piknikus visokius
 #536970   alkanas
 14 Sau 2014 17:29
nu tai tada reik liaudziai lygint kainas vienodu produktu
 #537154   SauliusM
 14 Sau 2014 22:27
Tironas rašė:...as galiu pavrdinti NOrfin dalyku kurie yra pakankamai auksto lygio ...
aciu nereikia :-D
 #537186   gdeivis
 15 Sau 2014 00:04
Tironas rašė:...Tiesiog regatos asortimentas didesnis ir daugiau modeliu ir orientuoti jie daugiau i lengva buvima gamtoje i piknikus visokius
Tai reikejo tiesiai sviesiai parasyti, kad Regata gamina apranga specialiai Katmandu naktiniu klubu lankytojams...
O kas tas norfinas apskritai yra, ar daug kas girdejo?
 #537209   alkanas
 15 Sau 2014 09:02
nu nifiga sebe piknikui :grin: flysa koki stora siuva jie, turi zinoma ir plonesniu, toki irgi turiu, bet kad nesu norfino ne vieno tokio storo ciupinejes, bet gal ir ju tokiu yra, tiesiog as nemates. bet ka cia ciklintis ant tos regatos, yra ir kitu gamintoju graziau siuvanciu uz norfinus ir nebrangesniu, as asmeniskai norfino ne uz ka nepirkciau, nepatinka man jie, ypac striukes ju visokios ar kombezai. bet kiekvienam savo ;uolrait
 #537286   lukas55
 15 Sau 2014 13:30
[
O kas tas norfinas apskritai yra, ar daug kas girdejo?[/quote]

Tik nepezek cia del girdejimo , jei su klausa negerai , tai cia kitas reikalas . Norfino kostiumu yra tikrai geru , siltu . Turiu Polar( pukinis) ir Arktic , puikus silti ir lengvi , patogus kostiumai .
 #537353   henyte
 15 Sau 2014 18:11
Tironas rašė:nu ka reiskia regata. sakau, maciau as ju stenda didziuleje parodoje. maciau gaminiu daugybe. normali vidutiniska kokybe. viskas made in china.
ta prasme nera sudas jokiu budu, bet ir nevirsune. bet esme kad reik kalbet apie kiekviena gamini atskirai.
as galiu pavrdinti NOrfin dalyku kurie yra pakankamai auksto lygio ir kuriuos mielai nesioju ir drasiai galiu rekomenduoti. kokybiskai tai regata nera aukstesnio lygio nei norfin. galit aisku dabar pulti ir visaip isvadinti, bet tokia yra mano nuomone. Tiesiog regatos asortimentas didesnis ir daugiau modeliu ir orientuoti jie daugiau i lengva buvima gamtoje i piknikus visokius
"norfin" duoda kokia garantija savo membranoms ir kitai produkcijai, kaip, kad pvz "regata" duoda 3 metus savo "isotex 20000" membranai ar metus paprastesniems drabuziams ar 2 metus batams?
 #537356   Daugirdas
 15 Sau 2014 18:13
Turiu Norfino Extreme2, tai esu tikrai patenkintas. Šiltas, patogus, pusė velnio kvėpuojantis. Bet sutinku kad kiekvienam savo :)
 #537669   Tironas
 16 Sau 2014 09:10
alkanas rašė:nu nifiga sebe piknikui :grin: flysa koki stora siuva jie, turi zinoma ir plonesniu, toki irgi turiu, bet kad nesu norfino ne vieno tokio storo ciupinejes, bet gal ir ju tokiu yra, tiesiog as nemates. bet ka cia ciklintis ant tos regatos, yra ir kitu gamintoju graziau siuvanciu uz norfinus ir nebrangesniu, as asmeniskai norfino ne uz ka nepirkciau, nepatinka man jie, ypac striukes ju visokios ar kombezai. bet kiekvienam savo ;uolrait
vat cia yra nusistatymas pries brenda. tai yra marketingistu problema. bet kartu tu p[ripazisti kad nesi blaoviai ir objektyviai mastantus, nes rinktumeis daikta pagal meile brandui :) ok, cia viskas tvarkoje. as labai mazai ka is norfin nesioju. nesakau kad tai labai geri daiktai, bet kai kurie dalykai mane netgi labai tenkina, nes tiesiog nekeliu aukstesniu reikalavimu.
tai manau ir su regata tas pats.
 #537730   DainiusM
 16 Sau 2014 14:41
dar sakyk "sorry uz sory", nes ir su klaida... :)
 #537844   Daugirdas
 16 Sau 2014 20:01
Tironas rašė:as labai mazai ka is norfin nesioju
Gal galima sužinoti kas patenka į tą išrinktųjų sąrašą? Čia visai rimtai aš :)
 #537895   Tironas
 16 Sau 2014 22:38
na pav zieminiai kostiumai tai man tikrai puikus. tikrai silti. tikrai nesusitrina greitai. net to paties extreme 2 nepralyja ziema. dabar pasiemiau DIscovery. SU didziausiu malonumu imciau Explorel, nes mano galva tikrai puikus. bet pagalvojau sibandyti pigesni Discovery
apatiniai Norfin Activ labai gerai yra actyvesniam veiksmui. BASE pirmas sluoksnis labai netgi geras. pukines kumstines pirstines isvis yra super. nedaznai reikia, bet jau kai reikia tai ner nieko geresnio.
 #537898   Arvidys
 16 Sau 2014 22:51
Nu čia dėl pirštinių tai komentara ir aš galiu pasakyt... Ieškojau aš pirštinių žiemai, matavausi įvairias norfin, kur tik sugebėjau jų rast. Nu pasiuvimas daugumos tai tragiškas. O kurios atrodo nors kiek geriau tai mano rankoms idealiai netinka joks dydis. Tai netikėtai Baltrušaičio gatvei esančioi parduotuvei atradau kažkokias DAM kurios tiko ir patiko. Dabar reiktų dar vienų storesnių. Bet jaučiu darysiu kaip seniau pirksiu kažką ne tam skirta nukirpsiu pirštinių pirštų galus apsius man juos ir ramiai žvejosiu. Ir aplamai pirštinių pasirinkimas visur graudus.

Tironai, ir kodėl pavyzdžiui Vision Polartec pirštiniu L dydžio to modelio, kur be neopreno neimanoma niekur gaut? Visų kitų dydžių tai pilna...
 #537904   Tironas
 16 Sau 2014 23:22
jei atydziai skaitytum, tai pamatytum kad kalba apie PUKINES KUMSTINES ejo. turi ka nors pasakyti blogo apie butent tas?

del Vision L, negaliu pasakyt. yra ju. rasyk i pM susitarsim
 #537910   Arvidys
 16 Sau 2014 23:34
Tironai, tiksliai nežinau apie kurias kalbi. Bet matavausi ir kumštines kažkokias, kurias radau Salmo parduotuvei OZE. Tai man jos susirodė nepatogios. Nežinau gal mano ranka nestandartinė :lol: Bet dauguma norfin man gražiai negula ant ranku. Simms matavausi viskas tiko ir patiko, bet kaina tai jau didoka. Kalbu apie ta modeli kur su užlenkimu kaip i kumštinę pirštynę. Dabartinės DAM gula ant rankos kaip Sims tik greičiausiai nebus tokios šiltos. Pratestuosim ir bus matyt :)
 #538009   alkanas
 17 Sau 2014 11:40
Pirmas sluoksnis:
1 activ, aktyviam sportui ?
2 base, pasyviam sedejimui ?
O jei abu pasivilkti, tai kuri pirma, ir ar butu naudos ?
 #538011   hipy
 17 Sau 2014 11:42
activ ant kuno, po jo sekantys... imho, naudos butu ir nemazai...
 #538020   Tironas
 17 Sau 2014 11:59
su tais sport ir active tai manau perliankiat jei realiai nesportuojat.
paskaitykit aprasymuose ka raso. KAD KUO GREICIAU PASALINTI PERTEKLINE DREGME IR pertekline SILUMA. taigi viskas kas geriau kvepuoja, tas geriau salina ir siluma. tad jei jau imat active tai ir turit buti active.
cia mano asmeninis patarimas labai nesiveliant i teorinius gincus.
 #538026   alkanas
 17 Sau 2014 12:17
matyt as biski neaiskiai uzklausiau.
zodziu next skin ar kaip pavadint, na pirmo sluoksnio activ ir base susivilkt vienu metu, o ant virsaus kaip antrus trecius jau visus kitus ten reikaliukus kokius flysus striukes, va tada ar butu is to naudos, ar sviestas sviestuotas gautusi ?
 #538052   looking4snow
 17 Sau 2014 13:06
Nu tai aisku, kad kiekvienas sluoksnis duos daugiau silumos. Renkis penkis :grin: drenazinius pirmo sluoksnio rubus ir turesi daugiau silumos nei pasirenges viena. Bet ar patogu bus? Aisku, kad ne, juk ju principas buti kuo arciau kuno, o ne tabaluoti laisviems. Geriausia vieni drenazinai ir rimtesnis antras sluoksnis. Bet is bedos tiks ir vieni drenaziniai bei du antro sluoksnio rubai.
 #540032   Kaimynas
 23 Sau 2014 19:50
Sveiki.
Gal kas galit patart :shock: .Noriu nusipirkt pirštines žieminei žvejybai be pirštų galų,tačiau kokios pirštinės yra vertos dėmesio
net neisivaizduoju :oops: help please
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė