Matem matem,glostem,ciupinejom,kratem,purtem, Barsausko g.
XUL & SUL spiningas........
Gaudau 99% vienas, niekas nemato tu mano kotu ir riciu. Kartele kilo nuosekliai kiekvienais metais. Man maloniau n kartu gaudyt geru irankiu, o zukle man tik malonumas ir geras laiko praleidimo budas. Zuvies nevalgau, tik tevukai kai papraso, namo parnesu. Zuvies prastesniu irankiu pagauciau gal ir nedaug maziau, bet prarasciau didziaja dali teigiamu pojuciu. Draugas juokesi is mano kotu uz 1000lt, kol vienoj zuklej nepaprase isbandyti. Per metus laiko nuo to karto pasikeite visus turetus irankius.Senjoras rašė:Aš iš savo ilgametės žvejybos patirties tai suprantu, kad žuvį gaudo žvejas-žmogus, o ne spiningo kotas. Jei žvejas žioplas tai joks kotas nepadės, kad ir už 10 tūkst. baksų. Jei žvejas protingas ir daugiau pasitiki savo žiniomis, patyrimu ir supratimu, nei visokiais spiningų "navorotais" tai ir ant seno rusiško spiningo pagaus žymiai daugiau ir didesnių žuvų, negu japoniškais brangiausiais kotais "ginkluotas" ir asu save laikantis "kietuolis".
Suprantu ir tuos, kurie perka madingus "produktus" - kadangi jei nepagauna (ar labai mažai pagauna) žuvies, tada bent gali pasigirti "išskirtiniais" ir "kietai" atrodančiais įrankiais. Tai nėra blogai, nes žymiai geriau, kai domimasi tokiais dalykais, negu alkocholiu, mergomis ar ištisai sėdi prie kompiuterių duodamiesi su "šaudyklėmis".
Jau daugelį metų gaudau su pasenusią (pagal jus) technika, bet laimikiais nesiskundžiu: ir salačiai, ir ešeriai, ir lydekos ir t.t. visada užkimba ne po vieną ir ne po du. Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad žuvų upėse ir ežeruose per paskutinius 20 metų sumažėjo kelis kartus. Bet norint pagauti, pagauti galima, tik reikia daugiau žinojimo ir išmanymo. Sėkmės jums visiems.
Manau pasiskaityk shia tema:izmir rašė:Laba diena ,patarkite koki ziemini spiniga 100-120lt zvejosiu pakrinde balansyrai ir rite ,jei galima su nuorodom ,geraiusiai be sargelio kad butu aciu
Nu japAntistatic rašė:Nuveik pakratysi ir paskui mums cia visiems parasysi..
SauliusM rašė:gaidis visiskas tas kotas mano nuomone.Rapolas rašė:Žiūrėčiau į tokį (jei GLX) - G.LOOMIS STR-1141S 9.6pėdos (2,92m) iki 10.5g![]()
Pritariu visu 100%Rapolas rašė:O tamstela pasiimk 3/8 ozo (10.5g) acme kastmasterį, nusiimk kablius ir pasitreniruok stadione kokiam (nu arba pievoj :D) su G.Loomis STR-1141S GLX, dar pintuką kokį aštuongyslį 0.128mm slidesnį užsivyniok ant shimano (arba daiwos) ritukės ir... taip gerą valandžiukę nepersistengdamas pamėtyk tą blizgutę (nebūtinai, pilna jėga ir mėtyt:D). Tuomet Šventojoj su bolonke ir švineliu nebebus kas veikt.. tuomet kasmasterius reiks iš medžių kitam krante išiminėtaltec rašė:as ir paklausiau del glx gloomis 1141s niekas dorai neatsiliepe.nuejau ir nusipirkau-ir nebesuku galvos.dabar laukiu is japonu vankuso ,nors nemanau kad pades toliau numesti,bandziau su daiva exseleriu,tai kad su bolonine su svineliu i krumus lekia ikita sventosios kranta.o su situo ir 14 gramu vobleris neskrenda kitan krantan))
Jei rimtai, tai net ~8g teisingas vobleris (nu sakykim koks yo-zuri aile magnetas, basdeičikas, jacksoniukas ar zipas:D) skrenda Šventojoj be problemų iki kito kranto su šituo koteliu
Eilės tvarka teisingaJuodvarnis rašė:Sveiki zvejai,
arteja pavasaris, ne uz kalnu naujas spiningavimo sezonas, reiktu naujo spiningelio , tik negaliu nusprest koki pasirinkti. Domiuosi tik amerikonais. Ar yra kokiu skirtumu tarp triju gigantu ( G Loomis; St. Croix; Lamiglas). Esme ne kainoje, bet kokybeje.Gal kas gali mesteleti kokiuos nors pastebejimus.
Dzigas, iki 20 gr.Vitolis rašė:Eilės tvarka teisingaJuodvarnis rašė:Sveiki zvejai,
arteja pavasaris, ne uz kalnu naujas spiningavimo sezonas, reiktu naujo spiningelio , tik negaliu nusprest koki pasirinkti. Domiuosi tik amerikonais. Ar yra kokiu skirtumu tarp triju gigantu ( G Loomis; St. Croix; Lamiglas). Esme ne kainoje, bet kokybeje.Gal kas gali mesteleti kokiuos nors pastebejimus.O daugiau, tai prašom studijuot šią temą atydžiai ir viskas stosis į savo vietas. Laiko tam dar marios. Ir išvados, padarytos pačio, būna teisingiausios. Tuo labiau, kad apie savo poreikius pats žinai viską, kai tuo tarpu tavo klausime informacijos ta linkme "0" Sėkmės paieškose.
Būna standartinis pasiūlymas pasitaupyti ir pirkti avid'ą, bet jei aš norėčiau skirti daugiau pinigų, tai taip ir padaryčiau iš karto.henyte rašė:Kodel avid'u ir mikado nesiulyti? Kazkokia informacija turit pasislepe kuom tas pontoon/gad gancho toks puikus?
O kokios kainos mazdaug siu spiningu?Marius1 rašė:Vienam gale kablys
Silainiu turguje pas broliukus
Gal ir kitur yra, bet siuos tai ten tikrai maciai.
gali pasisekt, gali nepasisekt, gali su defektais būti, gali reikiamo modelio prekyboj neatsirasti ir t.t.Jurginas rašė:Avidą dėvėtą gali pasisekt už 400 nupirkt.