rapalai, keite kabli, tik tam, kad kibtu geriau o lydekom net nekeite, o ne del to, kad kazkoki bruokuota ir neisbandyta dalyka panaikint 

Suprantama, bet cia jau ne man reiktu aiskint. Tiesiog primeciau kelis galimus variantus (kaip is balos dar butu galima pinigus istraukt), bet juos irgi reikia isbandyt.Bratka rašė:patobulinti nera sunku,bet pirkt tam kad perdarinet nafik....
Vat ir turim rezultata to "as manau"Tironas rašė:as manau ... isprendzia problema?
Tai ans man irgi įtartinas. Atrodo, kad toks pat kaip ir skridžas tik ant sopkes sėdėdamas žvejojaEvaldas Z rašė:Vat ir man tas Bratka itartinas... kazin, ar jis meskere bent kokia laikes rankoj![]()
Galima.Naurius rašė:sveiki is ryto pirma karta vaziuosiu pameginti su balansyru pazvejoti, gal kas pasakys ar butinas sargelis jam ar galima ir be jo liaunu spinigeliu kibimus jausti?
labai aciu ;)Karalaitis rašė:Galima.Naurius rašė:sveiki is ryto pirma karta vaziuosiu pameginti su balansyru pazvejoti, gal kas pasakys ar butinas sargelis jam ar galima ir be jo liaunu spinigeliu kibimus jausti?
Ir nebutinai liaunu, turiu du spingelius kazkoki larus'o teleskopini kuola, kuris kietas ir puikiai jauciu kibimus, taip pat croix premier M. abejais gaudau be sargeliu.
Algirdas D rašė:o as maniau kad man tik vienam nekibadieniai
Vonia,bliūdas,akvariumasmartiz-zz rašė:saulenas7- o kokiu budu tau mebaru graziausiai dirbo jei si sezona nebuvai ant ledo kaip rasai?
pensininkas rašė:vot vakar ir as isbandziau tuos naujuosius LJ balansyrus. su kietu spiningeliu. nu i nafik, arba as irgi jais nemoku gaudyt, bet kokiu kas 3-4 timptelejimu uzsimeta.