Beja kaina kaip FE modeliuko, liko sulaukti kovo menesio
http://item.rakuten.co.jp/waterhouse/49 ... =247567789

Pries rasinedamas tokius pasisakymus bent i postu ikelimo laika pasiziurek, jei ne per sudetingas uzdavinys...Aqua v. rašė:jo, daug kas ir vakar, ir snd ryte irgi ten pat klaidziojo, pas japonusmode85d rašė:Beklaidziodamas po japoniskus puslapius uztikau siandien nauja stella, gal kam bus idomu... .http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/3504![]()
http://www.kitamkrante.lt/forumas/viewt ... 27#p412181
Ir pastabos apie dizaina is ten
o tas naujas modelis 2012? As tai galvoju apie 2506 kaip manai?mode85d rašė:Vienareiksmiskai luvias, jei is nauju modeliuku.Absolut rašė:Sveiki ruosiuosiu pirkt UL-L koteliams rites nusimato daiwa caldia ir luvias.Kuri geriau jamt? piniguose man butu geriau
Mano nuomone ul tikrai per didele o laitui tai jau taip ant ribos butu.Absolut rašė:o tas naujas modelis 2012? As tai galvoju apie 2506 kaip manai?mode85d rašė:Vienareiksmiskai luvias, jei is nauju modeliuku.Absolut rašė:Sveiki ruosiuosiu pirkt UL-L koteliams rites nusimato daiwa caldia ir luvias.Kuri geriau jamt? piniguose man butu geriau
Dabar parkeliauja rareniumas ci4+ 2500s, pasuksiu bus aisku ka toliau daryt. O siaip vistiek linkstu prie shimano...gintarsen rašė:Tai ka Mode pirksim new shima ar Certeita magnetini ar Vankia islengvinta
O tu tikas del to reverso? Nors tiesa pasakius jo visiskai nenaudoju, bet pakankamai keista butu jei ismestu toki elementa is rites.....gintarsen rašė:Pasirodo 14 Stellai reverso ...nerreiks arba sena ieskot arba... Vania
Ruseliai pastaraja labai jau liaupsina..
Man visos naujai isigytos rites yra labai trapios, tol kol nepradu ju nebesaugotialtec rašė:Gavau vakar vanqusa 3000,labai jau trapus zaisliukas is paziuros,ne darbinis arkliukasBugnelis truputi mazesnis nei 2500,daiwu lagunos exselerio caldijos.Lankelis plonutis,saugot reikes nuo stuktelejimu.Pats tas butu 4000 bugnas.Didesnis bugnas mestu toliau,bent man taip atrodo...
Sakyčiau visiškai nereikalingas "navarotas" tas reversas. Niekad gyvenime nenaudojumode85d rašė:O tu tikas del to reverso? Nors tiesa pasakius jo visiskai nenaudoju, bet pakankamai keista butu jei ismestu toki elementa is rites.....gintarsen rašė:Pasirodo 14 Stellai reverso ...nerreiks arba sena ieskot arba... Vania
Tai va kad cikras ,na o as reversa naudoju....retkarciais ,bet naudoju---ir galu gale apsistojau ant 2500 femode85d rašė:O tu tikas del to reverso? Nors tiesa pasakius jo visiskai nenaudoju, bet pakankamai keista butu jei ismestu toki elementa is rites.....gintarsen rašė:Pasirodo 14 Stellai reverso ...nerreiks arba sena ieskot arba... Vania
Marius1 rašė:Sakyčiau visiškai nereikalingas "navarotas" tas reversas. Niekad gyvenime nenaudojumode85d rašė:O tu tikas del to reverso? Nors tiesa pasakius jo visiskai nenaudoju, bet pakankamai keista butu jei ismestu toki elementa is rites.....gintarsen rašė:Pasirodo 14 Stellai reverso ...nerreiks arba sena ieskot arba... Vania
bet to trapaus zaisliuko dragas kaip Stellosaltec rašė:Gavau vakar vanqusa 3000,labai jau trapus zaisliukas is paziuros,ne darbinis arkliukasBugnelis truputi mazesnis nei 2500,daiwu lagunos exselerio caldijos.Lankelis plonutis,saugot reikes nuo stuktelejimu.Pats tas butu 4000 bugnas.Didesnis bugnas mestu toliau,bent man taip atrodo...
Uhzkabinus lashini kai sputuoja ir nespeji drag'a atleisti (kai tik tik uzhsikabina), tai daug kartu yra teke paleisti rite kad laisvai suktusi... ir per nagus daug gaves kai bandai rite stabdyti, bet ko nepadarysi del laimikiomode85d rašė:Tai gal pora paprastu argumentu kaip reversa galima panaudot?Niekaip neismastau, kurioj situacijoj jis butu butinas ...