yra ir impregnantu, yra ir skalbikliu.Rolas rašė:Bet, kiek aš suprantu čia yra impregnanatai, o ne skalbikliai??
yra ir impregnantu, yra ir skalbikliu.Rolas rašė:Bet, kiek aš suprantu čia yra impregnanatai, o ne skalbikliai??
nustosi nusisneketi? ar visai jau istojai i proletariato gretas?martiz-zz rašė:Ir kokia kaina? :D 2 ar 3 kartus brangiau?Tironas rašė:yra. neklausyk to pienburniovaziuoji nusipirkt matyliaus pasiemi skalbinklio, patogu.
Užjaučiubobis rašė:gerai kad tau žmona pasirūpin, o man reik pačiam ..... bent jau info susirinkt
O kuom jos cia labai ypatingos ? Cukrines ? istirps ?Pfk rašė:kad jau kalba eina apie šmutkių priežiūrą, klausimas šitas pirštines turintiems:
ar jas galima skalbti įprastai skalbyklėje?
solvkroken, tik nezinau ar lietuvoje kur jau galima gautarvydas_ rašė:Sveiki kolegos,
gal kas nešiojat Taimen bridkelnes? kokie atsiliepimai?
Ką pasiūlytumėte vietoje jų?
Simms'ams dar piniginė plonoka, o Vision jau atsikandau.
Gal kokių minčių?
dėkui
siaip as del ju blogo zodzio negirdejas... taimen zinau, kad ir atnesioja pora sezonu,kokybe gal kaip vision, bet gal kaina kaip uz tokias didoka...arvydas_ rašė:Butent Solvkroken'us dabar nešiojau, ir visai patenkintas buvau, tik šiuos aš iš Norvegijos gaves buvau. Reiks pamėginti pagooglint, gal kažką rasiu.
Ačiū už nuomonę.
katrie cia tokie neskanus vision'ai?arvydas_ rašė:... o Vision jau atsikandau...