Sveiki visi.Man iškilo toks klausimas ,ar niekas nebando žvejot nakti?Kiek pasižiuriu i laika kada kas gaude tai vis dieninis laikas ,nes aš kiek esu gaudes naktimis ,tai rezultatas visada budavo keliariopai geresnis.

Tai Mendes ekipazas gerokai jus apgaude.Wytux rašė:Vakar Preila- mano 49vnt. bet pagavo ir virs 100 vnt. stinta didele- maza skrituliui pagauti problematiska. kibo ryte kazkiek, poto patekejus saulei visiskai sustojo iki vakaro. Vakare dar silpnai pakibo. Vegeles tylejo, per 5-kis zmones tik keli vertimai ir vienas slipsiukas buvo islindes paziuret kas vyksta...
Kol stinta nesniokscia tai turbut ir per nakti sedet nelabai daug kas nori.nekitoksiras rašė:Sveiki visi.Man iškilo toks klausimas ,ar niekas nebando žvejot nakti?Kiek pasižiuriu i laika kada kas gaude tai vis dieninis laikas ,nes aš kiek esu gaudes naktimis ,tai rezultatas visada budavo keliariopai geresnis.![]()
![]()
Maciau zyburelius paligone ir ties Juodkrante, 14 kelias masinikes... Matos sedejo su palapinemis per nakti, arba kyla anksciau uz maneubuntu rašė:Kol stinta nesniokscia tai turbut ir per nakti sedet nelabai daug kas nori.nekitoksiras rašė:Sveiki visi.Man iškilo toks klausimas ,ar niekas nebando žvejot nakti?Kiek pasižiuriu i laika kada kas gaude tai vis dieninis laikas ,nes aš kiek esu gaudes naktimis ,tai rezultatas visada budavo keliariopai geresnis.![]()
![]()
Na bet as parasysiu po savaitgalio kaip reikalai nakti ;)
manau Vasari dar atlaikys. O Kova dar paziuresimPfk rašė:pažiūrėjus į ilgalaikę orų prognozę, tai ledui liūdnos dainos nusimato![]()
Tai va va , tik Mendes vienas ir sugaude (per telefona), o visi kiti sake tik krapste aplinkui kaip ir visi. Tipo jis turejo kazkokia afigiena sistemelekamstis rašė:
Tai Mendes ekipazas gerokai jus apgaude.
vakar preila 280 stukiu +vegele maza.
Jei nemeluoja![]()
nesveriau, bet sprotas buvo tik vienas, o visos kitos nuo vidutines ir auksciau, kelios virs 20+ cm buvo mamkos....pensininkas rašė:Wytcka, kiek tavo tos vargseles 49 stintos svere?
ir kiek tokiu pagauni ? pora per tris sezonus ?pensininkas rašė:mamkos 25cm+,
Wytux rašė: Tai va va , tik Mendes vienas ir sugaude (per telefona), o visi kiti sake tik krapste aplinkui kaip ir visi. Tipo jis turejo kazkokia afigiena sistemelegal gali jo zuklaust del sito ?
praeitais metais jos neblogai dirbo 16km. tik ta pirma tokia nematyta.kamstis rašė:Wytux rašė: Tai va va , tik Mendes vienas ir sugaude (per telefona), o visi kiti sake tik krapste aplinkui kaip ir visi. Tipo jis turejo kazkokia afigiena sistemelegal gali jo zuklaust del sito ?
Jei neklystu,tai jis ant tokiu geriausiai sugaude.
nu lyg ir lietuvos veliava geltona, zalia, raudona ? dar spalvinimas biski panasus i rastamaniska.Wytux rašė:kokios tai matyt patriotines stintos Mendozui papuole
kur chebra tokias avizas isigyjat,ar cia paciu gamybos?kamstis rašė:Wytux rašė: Tai va va , tik Mendes vienas ir sugaude (per telefona), o visi kiti sake tik krapste aplinkui kaip ir visi. Tipo jis turejo kazkokia afigiena sistemelegal gali jo zuklaust del sito ?
Jei neklystu,tai jis ant tokiu geriausiai sugaude.
Pavydolis. Kita savaite skersiu stynta ir parodysiu kas yra tikra mamka.Wytux rašė:ir kiek tokiu pagauni ? pora per tris sezonus ?pensininkas rašė:mamkos 25cm+,
bangoj raso, kad jau 10-15cmPfk rašė:jei kas judėsit praneškit kaip sekėsi, neapsisprendžiu ar važiuot sekmadienį
ai ir dar raštelkit kaip užlipimas ant ledo poligone. ar labai šlapias, ar labai gilus, ba nežinia kokią avalynę autis