alkanas rašė:Valtis
http://www.norfolkmarine.co.uk/shop-onl ... -3138.html
ir airdeka bandziau istatyy i laikiklius priputes balionus bet toli grazu ne iki galo.
Ten idomiai ant tosvalties raso, bortas 0,25, kylis 0,3, airdekas 0,6. Kokiu cia budu tiek ikacialint reiks.
Toj nuorodoj ant foto yra tie airdeko laikikliai ant tranco apacioj matos
Tą ką matau aš išdidinęs nuotrauką, tai ten nėr jokių laikiklių. Na ant transo yra tie du mediniai bruseliai. Tai Airdeco galinė dalis turi būti po tais bruseliais. Na ir kas, kad pats dugno galas neprisispaudęs prie transo??? pofik. Tu truputį inpūsk oro i visas sekcijas ir grindis. Po to atiderinsi viską.Tas pats ir pas mane. Tik aš pripučiant padedu tarp tų bruselių ir Airdeco juostelę minkšto materiolo. Na dėl saugumo, kad tos grindys taip neisiveržtų į tą medinį daiktą. Ir usio

Tai kas tau ydomiai pasirodė??? Tai ir pūsk: balionai 0,25Atm. kylis 0,3Atm. na o dugnas (Airdecas) 0,6 Atm. Nusipirk gęrą el. pompą ir vargo nematysi. Su kojine tiek neprivarysi. Jei grindys bus nedapūstos, bus

Gęrą daiktą nukovei

Tik iš kart nusipirk gabalą kokio kiliminio tako, kad galėtum grindis išklot su zapasu iš šonų (užlenksi po pora cm., kad visoks š.....s nepratrintų airdeco. Aš pirkau pigios kiliminės dangos, kurios antra pusė pragumuota. Tik jei dažnai sušlapinsi ją, reik gerai išdžiovint, nes paskui pradės luptis ta guma. Pirkau gabalą, ir užteks dviems dugnams. 1kv.m. kaina berods apie 8Lt. Tai sezoną atlaikė puikiai,

da ir kitam užteks pilnai. O dar viens gabalas naujas yr.