Daugirdas rašė:Jei tinkamai sureguliuotas stabdis, tai reversas, bent man visiškai nereikalingas. Man asmeniškai jo apskritai gali nebūti, jei nuo to ritės taptų pigesnės

Tai va kad neina susireguliuoti taip, kad ikalti kablius normaliai su per laisvu stabdhiu, o ikalus buna atleisti nespeji...
Kipas rašė:pas man stabdis uzverstas ligiai tiek, kad tvicinant vobleri jis nesudirbtu ir uztektu lydekai kablius ikalt po kliovo, o jau uzkirtus tada, ir dasiverziu kiek man reik...
Kazkas prisiverzia, o kazkas atleidzia tiek, kad bugnelis vos ne laisvas ir visa stabdayma daro pirstais (bent jau as), tik va ne visada speji, nors ikalus zuvi pirstas refleksiskai stabdi atleidzia (dazniausiai).
O siaip tai viskas priklauso nuo zvejybos specifikos ir kas veikia vienomis salygomis, kitomis gali neveikti...
Per paskutine zvejyba is 14 zuvu pavyko ishtraukti pirmas 2 ir paskutines 3, tarpe 9 atsikabino ar nusitrauke, kad ir koks laisvas stabdis buvo, su 0.165 mm pavadeliu neuzlausi nei vienos, nebent labai graziai isprasysi i kranta...
http://mindule.blogspot.com/ Darbas reikalingas tiktai tiems, kurie nemoka žvejoti!!! <º)))))><