Neskubek. paziurek cia http://jpangler.com/index.php/reel/daiw ... reams.htmlssk rašė:Aš klausiau ir buvo kaip vienas iš geriausiai atrodančių pasirinkimų, bet gerai, kad čia paklausiau ir nepadariau klaidos iš nežinojimo. Ta proga kad plat'e akacija Freams jau keliaus į Lietuvą už beveik pusę lietuviškos kainos
O kodėl 2500 ritė gali būti per didelė upėtakiui? Kas čia per nesąmonės? O tai kam tada ji pati ta? Kur logika? Man pvz 2500 ne per didelė ir ant micro džigo, bele svoris gers, o dydije matau tik pliusus. Arbo kodėl 1000 arba 2000 yra upėtakiui pati ta? Aš manau, kad jos per mažosJustasM rašė:ne per didelė ritė tau bus upėtakiui? kiek pats žvejoju, kiek dauguma draugų, tai perka ne didesnes kaip 2000 rites, pvž pažiūrėk shimankes c2000s ar taip 1000 modeli, dėl greičio tai pripratimo reikalas, žvejojau tiek su 6.0 tiek su 5.1 tai 6.0 sukosi sunkiau, 5.0 malonesne, surinkti valą spėju, taip pat vasara einu prieš srove gaudydamas upėtakiusčia tik mano nuomonė.
Taip... del dydzio as kiek abejoju. Daiwa freams'a 2000 dydzio imciau ramesnia sirdimi, bet jis letesnis. Kazkaip paziurejau i svorius tu riciu ir atrodo, kad bent svorio klausimu 2506 daiwa su mano spinais deretu, nezinau grynai del dydzio kaip. Siaip as su shimano 2500 dabar gaudau and light kotu ir esu patenkintas del dydzio.JustasM rašė:ne per didelė ritė tau bus upėtakiui? kiek pats žvejoju, kiek dauguma draugų, tai perka ne didesnes kaip 2000 rites, pvž pažiūrėk shimankes c2000s ar taip 1000 modeli, dėl greičio tai pripratimo reikalas, žvejojau tiek su 6.0 tiek su 5.1 tai 6.0 sukosi sunkiau, 5.0 malonesne, surinkti valą spėju, taip pat vasara einu prieš srove gaudydamas upėtakiusčia tik mano nuomonė.
Prasau parodyk man bent pora siuo metu gaminamu shimano riciu 3000 dydzio.Kleckas1978 rašė:daiwos 2000 dydis kaip shimano 2500
daiwos 2500 bus kaip shimano 3000 o tai tikrai pereboras UL ar Laitui![]()
Mano nuomone Daiwos 2500 kokiam ML ar M kotui pats gazas
Turejau stradica ci4 1000 tai buvo toks pasunkejimas kol uzsiveda rite, su xshipu ta problema ispresta. Ant kokio koto nori rites?siJonas rašė:Taip... del dydzio as kiek abejoju. Daiwa freams'a 2000 dydzio imciau ramesnia sirdimi, bet jis letesnis. Kazkaip paziurejau i svorius tu riciu ir atrodo, kad bent svorio klausimu 2506 daiwa su mano spinais deretu, nezinau grynai del dydzio kaip. Siaip as su shimano 2500 dabar gaudau and light kotu ir esu patenkintas del dydzio.JustasM rašė:ne per didelė ritė tau bus upėtakiui? kiek pats žvejoju, kiek dauguma draugų, tai perka ne didesnes kaip 2000 rites, pvž pažiūrėk shimankes c2000s ar taip 1000 modeli, dėl greičio tai pripratimo reikalas, žvejojau tiek su 6.0 tiek su 5.1 tai 6.0 sukosi sunkiau, 5.0 malonesne, surinkti valą spėju, taip pat vasara einu prieš srove gaudydamas upėtakiusčia tik mano nuomonė.
O ka tu turi omeny sakydamas, kad 6.0 sukosi sunkiau uz 5.1? Tai cia gal ne del greicio...
Klausiu nes neteko rankose laikyti, susidurti su tokiu daiktu. Pamaniau kadangi zmogus uzsimine tai zinos ar bent nukreips kur galeciau toki rasti, gal prie progos paciupineti, nes pasikartosiu - neteko... .gdeivis rašė:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... imano.html
pora tikru 3000 rasi - ir kas nuo to pasikeis?
Kokius modelius turi sito dydzio?Kleckas1978 rašė:Mode maziau kabinekis![]()
Yra ir buvo tu shimano riciu 3000 dydzio, jei labai kniedi pamatyti - galiu pora vnt parodyti gyvai![]()
Paprasciausiai jei zmogus turi 2500 shimanoir nera jos lygines su daiwa rite tai galvoja, kad ir daiwa bus tokio pat dydzio, bet deja daiwu bugneliai didesni siek tiek ir tiek.
Paprasciausiai geriau zmogu is anksto perspeti kad po to nenusipirktu rites su perdideliu bugneliu ir tiek.
Neblogai sita atrodo, as dar i Soare ir Sephia is shimanu ziurejau. Bet biomasteris vardas patikrintas tai gal rimciau... nezinau netgdeivis rašė:gal siJonui geriau tiktu SHIMANO BIOMASTER C2000HGS uz tokia kaina:
http://www.tacklejapan.com/product/130
Ant Laito 210 ir ultralaito 240. Siaip as nenoriu prie vieno konkretaus koto derint rites, zinau tiesiog, kad sita bus ta lengvoji visokiems ultra light/microjig/light ir t.t.JustasM rašė:Turejau stradica ci4 1000 tai buvo toks pasunkejimas kol uzsiveda rite, su xshipu ta problema ispresta. Ant kokio koto nori rites?siJonas rašė:Taip... del dydzio as kiek abejoju. Daiwa freams'a 2000 dydzio imciau ramesnia sirdimi, bet jis letesnis. Kazkaip paziurejau i svorius tu riciu ir atrodo, kad bent svorio klausimu 2506 daiwa su mano spinais deretu, nezinau grynai del dydzio kaip. Siaip as su shimano 2500 dabar gaudau and light kotu ir esu patenkintas del dydzio.JustasM rašė:ne per didelė ritė tau bus upėtakiui? kiek pats žvejoju, kiek dauguma draugų, tai perka ne didesnes kaip 2000 rites, pvž pažiūrėk shimankes c2000s ar taip 1000 modeli, dėl greičio tai pripratimo reikalas, žvejojau tiek su 6.0 tiek su 5.1 tai 6.0 sukosi sunkiau, 5.0 malonesne, surinkti valą spėju, taip pat vasara einu prieš srove gaudydamas upėtakiusčia tik mano nuomonė.
O ka tu turi omeny sakydamas, kad 6.0 sukosi sunkiau uz 5.1? Tai cia gal ne del greicio...