tame ir yra esme jog vieni bega per greitai kad ir ant paciu maziausiu apsuku
jokio skirtumo kad brandai varikliu geri
o tas greitis plaukimo visada itakoja laimikiu kieki ;)

Apsukas atsireguliuok. Velkiavimui pats tas 900-1200 aps/minvaikis rašė:tame ir yra esme jog vieni bega per greitai kad ir ant paciu maziausiu apsukujokio skirtumo kad brandai varikliu geri
o tas greitis plaukimo visada itakoja laimikiu kieki ;)
150lt jai patc tos ziklerius susuksiu,jai nemokiesiu susukt tai plius 300lt o dar lengviau korba nupirkt uz 1000ltDainiusM rašė:tipo 1,3K moketu uz papildoma 1AG? glupstva pani, man keista kaip jus tai dar svarstot...
Na nežinau. Tai ir rašau, kad būtent aš rinkčiausi tokia tvarka. Neturėjau iš išvardintų tiktai Suzio. Ir visi buvo iki 5kumeliukų. Toha man kažkodėl pati mieliausia pasirodė. Be to dirba tyliausiai. Gal ir suzukis būt I vietoj. Ką aš žinau. Parašiau, kaip man atrodo. O Hondą tai patį mažiausią turėjau. Oru aušinamą. Nepatiko.DainiusM rašė:isskyrus berods pati maziausia 2 ar 2,4AG oru ausinama... apie sita gonduka gerai atsiliepia. o kas link myliu/nemyliu tai suzuki as pirmon vieton kabinciau.
Skaiciau tas pavaru neturejimas netinkamas velkiavimui, nors maciau trolinant su situo motoru ir ypac labai gerai girdejau is toliKleckas1978 rašė:
Mazoji Honda 2.3 neturi pavaru + garsiai dirba, nes oru ausinama, o siaip laiko ji gerai.
Tai jis ir yr garsiausiai birbiantis iš mano išvardintų. O dar kai neturi neutralkos, tai visai fignia. Trolinant tai didelis trūkumas.Karalaitis rašė:Skaiciau tas pavaru neturejimas netinkamas velkiavimui, nors maciau trolinant su situo motoru ir ypac labai gerai girdejau is toliKleckas1978 rašė:
Mazoji Honda 2.3 neturi pavaru + garsiai dirba, nes oru ausinama, o siaip laiko ji gerai.
Gal galima smulkiau apibūdint šitą sakinį??? Pagal tave, tai visi Tohos iki 30Aj eina kaip Mercuriai, tipo po jų ženklu???Kleckas1978 rašė: Dabar jau tohatsu varikliai iki 30ag po mercurio zenklu....