Kokia situacija su ledu? Reikalinga naujausia info. Norėčiau nuo Ventėj judėti link Preilos. Dar vežioja kas nors?
Jekim rašė:Aciu! O kokiu mazdoug atstumu nuo kranto pagrinde prasideda idomioji zona? Ar yra vietu ir arciau? Mano UL komplektui ir mikromasalams,20m jau atstumas.
Cia viskas Kursiu Nerijos pusej? Reikia ieskoti gidodusys rašė:Jekim rašė:Aciu! O kokiu mazdoug atstumu nuo kranto pagrinde prasideda idomioji zona? Ar yra vietu ir arciau? Mano UL komplektui ir mikromasalams,20m jau atstumas.
Labai daug priklauso nuo vietos. Vienur reikia tolimu metimu, kitur nereikia. Zinoma vietu kur reikia mesti toli yra daugiau, bet yra tasku kur visai sekmingai gaudosi ir priepat kranto. Gal kokius 3m nuo kranto net lydeka esu ikirtes o apie starki ar eseri net nekalbu. Beje jai gaudysi mikro masalais tai karsis taippat gan daznai pasigauna. Per sezona ju su spinigu pagaunu apie 6 vienetus. Pasitaiko Kuoju, pora kartu esu Salati istraukes.
Ignelis rašė:starkiu sociai smiltynej nuo krantiniu galima pagautilabai gera vieta vasaros antroje puseje prie seno kelto(ten siektiek giliau prie kranto)
![]()
kai ilgiau uzsilaiko siaures/vakaru vejai su juros srove ir kai pustelejes pietys pakeicia srove is mariu, pirma diena buna pasakiskas metas dzigui
![]()
bet reiktu 12/22g galvu, priklausomai nuo sroves stiprumo.
Su UL smagiai galesi eseriuku pagaudyti visada, gera vieta yra netoli juru muziejaus, ten kazkoks metalinis lieptelis budavo, tai tu nedicku belekiek ir betkadaTiesa nebevaiksciojau smiltyneje su spiningu jau kokius 4metus tai tikrai...
Jei kas ir pasikeite, tai tikrai greitai atrasi
Dzigu darbines spalvos balta, ruzava man rulindavo
spiningautoju buvo?Kuzmičius rašė:Vakar žvejota malkų įlankoje kažkur keturias valandikes po piet.Penki ešeriai 300-400 išprašyti ir daug pugžlių,naudojom masala naktinį slieką,kiti žvejai gan sėkmingai traukė kuojas,plakius.....ir karšiuka pavyko įkabinti.
P.s labai pasikeitęs krantas - nebeliko krūmų.
ziurint kur gaudai, kursiu marios dideles, zinau ne viena jau toki kuris per gera pusdieni po 20-30kg pagauna ir cia ne riba. Aplink Klaipeda irgi sujudo bet nestipriaidusys rašė:Rimtu eseriu dar reik, gerokai luktelt.
Liesu nupiepeliu jau gali pagaut.