Va čia galima pirkt:
http://www.ebay.com/itm/Quick-Fill-High ... 5d4696f467
http://www.ebay.com/itm/Quick-Fill-High ... 5d4696f467
man db ne normalei.bet as apsiziuriu aplinkui.pasisneku su paprastesneis,bobis rašė:taigi virš tavo posto ir rašo kur pirko, o kainas nesunku manau interį susižiūrėt.
Matai, ir Lietuvoj gyvenant ir dirbant, Marenai, galima pradėt ponėt. Tai nėr visgi taip jau blogai gal su ta Lietuva?
Nuo kilio tas išlenkimas Airdece liks, tačiau kai jis bus privarytas iki reikiamo slėgio, jis bus ne toks ryškus. Aš, kai montavau valtyje rėmą besisukančiai biuro kėdei, tai tas išgaubimas beveik visai dingo. Dar po Airdecu, skersai tos kylio "dešros" indėjau vandeniui atsparios fanieros 30cm pločio ir per visą valties dugną, kad galai remtūsi į dugno kraštus. Dabar, kai viską pripučiu, grindys būna lygios. O ta faniera indėta toje vietoje, kur Airdecą išpūsdavo daugiausiai. Tokiu būdu geriau išsitempia ir pats valties dugnas. Geriau slysta valtis kai su motoru eini.alkanas rašė:susirinkau as ta airdeka, bet vel klausimu atsirado.
pripuciau airdeka, po to kyli, abu puciau su kojine pompa, ty kaip suprantu nedapuciau iki reikiamo slegio ne vieno is ju, airdekas nuo kylio islinko per vidury, kalnelis isilgai atsirado. ar jis dings priputus airdeka iki reikiamo slegio ? ir kaip suprantu pirma reikia pripusti airdeka, po to kyli ?
na ir galiausiai, neisivaizdavau kad tokiai mazai valtelai gali buti toks israiskingas kylis, zodziu as ja ruosiuos veziot ant masinos ragu, ar verziant su tom tvirtinimo juostom reikes isleidinet kyli, o gal nieko neatsitiktu, nes ka ten sulauzyt, gi grindys ne fanera ir ne aliumas.
ir dar kas veziojat ant stogo, ar kabinat kokiu nors budu dirzus ant vienos ir kitos puses ragu, ar apjuosiat valti visa aplink ?
Seniai tave mačiau. Gal sustambėjai stipriai. Kai aš, tai niekaip tiek nepasiekdavau. 0,35 man jau būdavo košmaras. Tai tada dar svoris buvo 85kg. O dabar tai ir tiek nedavaryčiauDainiusM rašė:pompa pompai nelygu. as su saviske apie 0,6 ipuciu.
Na galėsi kitoj EU šalyDainiusM rašė:priregistruoti LT jo negalesi is amerikos parsitempes
Na manau tamsta esate kažkiek neteisus.Kleckas1978 rašė:daugelis bass boat neturi CE sertifikato ir del to pas musu jo nepriregistruosi, anksciau pas Latviu nereikejo CE tai visi ten registavo ir persirasinedavo i LT, taip juos uzregistruodami.
Dabar norint uzregistruoti teks sertifikuoti (gauti CE ) kas kainuos antra tiek kaip Bass boatas.
Vienintelis variantas gauti jau Lietuvoj uzregistruota arba turinti CE sertifikata, kas l.mazai tiketina.
Ir siaip turint Jura visai netoli labiau idomus variantas yra koks ribas 5m su 50-70ag varikliu nei tas bass boatas kuriam didesne banga bus![]()
nors aisku jei plaukioti po upes ir ezerus to pakaks, bet nusipirkus rimtesni laiva noresis gi ir i Jura
Taigi, aneivieno žodžio apie USA, nenaują ir panašiai. Klausimas buvo kur įsigytSvaras rašė:Ar zino kas iskur isigyti BASS BOAT? Gal kas yra pirkes siuntesis ar kaip?
kuom šitas daigtas pranašesnis žvejybai, tavo nuomone, negu bassbotas?Kleckas1978 rašė:kaip pvz kateriukas zvejybai aisku jei pinigu yra valciai ir kurui
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/kateris ... 93130.html
Nežinau. Bet Pabalių turguj, toj skardinėj būdoj, jo kaina apie 10 litų ;)alkanas rašė:ar remontuojami klapanai, ir kaip ?
man rodos kad per jy leidzia ora.