Žaidimas demokratija ... Išbandymas valdžia ... Nuskriaustųjų priekaištai ... Savųjų palaikymas, nes savi... Tiesa kažkur anapus...

Visa tai atsispindi šioje temoje. O rezultatas 0'inis.
"Grąžinkit bridkelnes" - teisingas šūkis. "Ar mes neturime ką daugiau veikti, nei moderuoti skelbimus?" - neteisngas šūkis.
Pirma - forumas tai demokratijos įrankis, valdomas subjektyvumo principais. Todėl moderatorius yra "dievas", jis sprendžia. Nepatinka kai kam - tapk moderatoriumi, arba kurk savo forumą.
Antra - atskirti koks daiktas kam skirtas nėra didelis darbas, ir tai nusprendžia moderatorius. Be ginčų - nusprendė ir taškas.
Trečia - logika turi būti aiški ir suprantama, o "apėjimas, išvedžiojimams" vietos neturi būti. Nepatinka - žiūrėk punką pirmą.
Ketvirta - skelbimai nemaišo forumui, o padeda jam.
Visa tai įvertinus, aš grąžinčiau "bridkelnių, kostiumų" skelbimus ir juos moderuočiau pagal savo asmeninį supratimą dėl sąryšio su žvejyba. Įsitikinęs, kad tai puikiai atliktų ir esantys moderatoriai.
Ir turiu vieną senai man neduodantį ramybės klausimą - Salmo susimoka klubui ar forumui už Tirono marketingą jos prekėms? Greičiausiai, tai ne mano reikalas... :D