nu rusams pasisekė pasaulio čempe su grupe
, nenustepčiau jei nuo Alžyro pasikraus 

o rungtynes matei bent ?justuxxxxxx rašė:gerai cia , gerai :D
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 0705?cf=vl
nu blyn. Belgai tiesiog slave visus grupese, turi ispudinga sudeti: kompany, vertongen, van buyten, hazard, dembele, witsel, de bryune, lukaku, benteke ir kiti. Ju visos pozicijos stiprios, toli eis champe. O ka rusai? gales au koreja kovot del antros vietos.justuxxxxxx rašė:mano manymu rusai grupeje pirmi, antri - belgai.alzyras nieko gero neparodys, aisku, gal iskovos koki taska lygiosiomis su pvz koreja, bet taip visi zino sios komandos pajeguma....Bet siaip, bus intriguojancios kovos jau pirmam etape, kas ziurovui tikrai patiks
Na dėl anglų(nors ir labai man patinka) nebūčiau tikras, kažkaip paskutiniu metu buksuoja anie, o vat Urugvajus manau gali būti netikėtumas didelis. Kostikai - potenciali patrankų mėsaRapolas rašė:sunnuva
taip "vaizdingai ir aiškiai" paskelbta rikiuotė: 1.Anglija 2.Italija 3.Urugvajus 4.Kosta Rika
pažiesma ,kaip bus ištikrųjų
Kodėl? Nes komandų pavadinimai žymesni?Šaltupys rašė:Kas sekat ČL ,ar atsimenat ,kad pirmasias rungtynes laimėtų svečiai ,nes pagal man šias 4 irgi turi šansų laimėti svečiai.
Pažiūrėk sudėtį MU: DDG - Smalling, Vidic, Rio, Evra - Cleverley, Carrick - Valencia, Rooney, Young - RvP.MariusM rašė:Labiausiai neprognozuojama tai MU, graikai nebent ant lygiųjų patraukti gali. Anglijoje tai bus jiem ginyboje tik stovėti.
Evansas ko gero stabiliausias United žaidėjas šį sezoną, bet whatever, man širdis dainuoja matant jų nuopolį.MariusM rašė:Svarbiausia evanso nėra !! Ir tai man jau pergalė