Biškiuką spalvų įmesiu į šitą temą, gal gyvenims pagerės
O tai paskutiniai du puslapiai- tik "plotkės" ir žuvų kainos 

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
tai as juozo magnetikus situo pinku su baltais spuogais kazkieno perdazytus maciau.Rapolas rašė:Nea, ne mano, aš teip nemoku, čia sūnus šitom nesamonėm užsiiminėj (laisvalaikiu nuo žvejybos:D). Tarp kitko, japaškės irgi dažo tuo ale barbišku pinku, bet nešitą modelį ir ne ponas jacksonas
Ai, jo, paklausiau vaka sūnaus, tai sakė, kad dažė yo-zuri aile magnetus ir vivingras šituo "spuogotu pinku"SauliusM rašė:tai as juozo magnetikus situo pinku su baltais spuogais kazkieno perdazytus maciau.Rapolas rašė:Nea, ne mano, aš teip nemoku, čia sūnus šitom nesamonėm užsiiminėj (laisvalaikiu nuo žvejybos:D). Tarp kitko, japaškės irgi dažo tuo ale barbišku pinku, bet nešitą modelį ir ne ponas jacksonas
tai matyt.Rapolas rašė:Tai magnetukus, musiau, matei pas mūsų vieną bendrą pažystamą![]()
tai gal smulkiau kazka??Deividas rašė:inoringi zemaitijos slakiai bet prakalbint imanoma
Teko pravažiuoti prie veiviržėnus, tai nėra jokio ledo, net ir mažuose myžupiose, nebėrazemaytis rašė:buvom mes siandien minijoj, viena ikabinom.daugiau nei kliovo. vanduo normalus, tik siandien po truputi siuksles nest pradejo. veivirze irgi nieko negirdet. ties veivirzenais sake dar yra ledas
Tai kad tu viena vieta pravaziavai ir galvoji kad nebera ledu:) aisku yra ruozu jau kur zemypys svarus bet patikek dar gaug geru duburiu dengia ledas:) Veivirzas - http://imgur.com/a/cAqzP/rearrange Upetakiai ne itema bet albume buvo tai tiesiog netryniau, ant ledo dar vaiksciojau sekmadieni ir sestadieniJustasM rašė:Teko pravažiuoti prie veiviržėnus, tai nėra jokio ledo, net ir mažuose myžupiose, nebėrazemaytis rašė:buvom mes siandien minijoj, viena ikabinom.daugiau nei kliovo. vanduo normalus, tik siandien po truputi siuksles nest pradejo. veivirze irgi nieko negirdet. ties veivirzenais sake dar yra ledas![]()
O vanduo minijoje, ar veivirže, gaudomas, čiut čiut drumstas, bet tai tik pliusas
zemaytis rašė:kaip tik siandien i aki krito prie minijos numesta sviezia vivingros voblerio pakuote. kainavo 15 lt...