nu man rodos, kad pati kamstine rankena storesne uz rites laikikly. Siaip ten gaunasi tolygus perejimas. Gal tavo letena stambi, kad palikai rankena tokia pastorinta. Cia, jeigu ka, ash neprisiknisineju, tik domiuosi... Labai patinka man šitas rites laikiklis, du jau esu susimontaves, ir dar viena noriu uzmaut ant ulinio blanko...SSG. rašė:Taip, viskas atlikta tikrai graziai
Apatines rankenos dalies forma keisis, bus tokia:
Tik dar nezinau is kokios medziagos.
Sita rankena is daug lambruscos kamsciu ritineliu. AKSPERIMENTAS
Dabar sudeti labai mazi ziedai ir dar ju yra gan daug,9.Desiu didesnius ir maziau,bet nenoriu kad spiningas pasidarytu minkstenis , jei isviso ziedeliu kiekis turi itakos, geriau butu kietesni padaryt nei minksteni.SSG. rašė:Kaip pati asmeniskai itakos mazesnis ziedu skaicius?
Blanko nepakeisi- nebus jis minkstesnis. Bet jeigu bendras žiedelių svoris padidės, tai kotas taps labiau "siūbuojantis" po metimo... Liekamieji virpesiai ilgiau nenuslops.Daxidas rašė:Dabar sudeti labai mazi ziedai ir dar ju yra gan daug,9.Desiu didesnius ir maziau,bet nenoriu kad spiningas pasidarytu minkstenis , jei isviso ziedeliu kiekis turi itakos, geriau butu kietesni padaryt nei minksteni.SSG. rašė:Kaip pati asmeniskai itakos mazesnis ziedu skaicius?
Apie kurį kamštį eina kalba?pensininkas rašė:SSG a kur toki grazu kamsti galima isigyt?
del kokio cia koto tiek vargo?Evaldas Z rašė:<...>
Cia ne vargas, o idomus uzsiemimasiusegun rašė:del kokio cia koto tiek vargo?
Negali but...savas rašė:visiskai pakeis visus parametrus ir vaizdelis bus ne koks
Nuluzo ne strypelis, o virsutines dalies tusciaviduris galas. Strypelio nebuvo, viena dalis uzsimaudavo ant kitos.dusys rašė:kur padejai nuluzusi stripeli