Oi Vitoli, kad man tavo problemos
pensininkas rašė:bobi,
18.8. Aiškintis asmeninio pobūdžio tarpusavio santykius, provokuoti tam kitus forumo dalyvius
Šįkart mes tik norėtume draugiškai priminti, jog Žvejo tribūnos forume galioja bendravimo taisyklės ir maloniai paprašytume Jūsų jas papildomai perskaityti ir prisiminti, kadangi už kitus taisyklių nusižengimus moderatoriai skirs nuobaudas pagal Žvejo tribūnos forumo taisyklėse aprašytas galimybes.
Visiems linkime malonaus bendravimo.
Žvejo tribūnos moderatoriai.
Dėkui už priminimą, pasinaudojau tuo patarimu, atidžiai perskaičiau, kai kuriuos punktus net po du tris kartus, kad įsidėmėt ir nepamiršt.
Taisyklės yra taisyklės ir jų reikiai lakytis, kokios jos bebūtų, kitaip anarchija, ,,bardakas".
Bet būt gerai kad tos taisyklės galiotų visiems vienodai, ir moderatoriams, ir draugams moderatorių, ir visiems kas tik čia į šį forumą beužsuka..
Skaitau vienaip, skaitau kitaip ,
na, negi tik man vienam taip atrodom, kad čia kas vyksta, ką rašo Skridžas su Bratka yra normalu ir taisyklės nepažeistos:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 95#p542695
negi čia nėra pažeidžiami taisyklių 10 ir 18.8, 18.3 ir 19 punktai, kurie sako:
10. .............. Temoje "Blevyzgos- duona mūsų kasdieninė"
galioja tokios pat bendravimo etikos taisyklės, kaip ir visose kitose forumo temose.
19.19. Gerbkite kitų Forumo dalyvių nuomonę, laikykitės etikos normų. Nevartokite necenzūrinių žodžių, nešmeižkite, neįžeidinėkite ir negrasinkite kitiems forumo nariams. Žinutės, pažeidžiančios šią taisyklę bus ištrinamos, o vartotojai nubausti.
18.3. Talpinti vaizdinius arba nuorodas, kuriuose rodomas fizinis, psichologinis smurtas, kankinimai, žudymai, palankiai vaizduojamas ...........bet koks .... smurto propagavimas,
taip pat nuotraukas arba piešinius, skirtus kitų forumiečių išjuokimui ir pažeminimui .
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.