Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #551841   ramkis
 13 Kov 2014 23:20
Turiu tokią. Tai Barzdėno konstruota kalnų baida. Su ana po Sibiro upes daviausi. Patikimas daiktas. Esu į tokias "bačkas" papuolęs,kad jau galvojau "vsio,chana teks maudytis" bet nieko,ištraukiau o baida liko stabili,nevirto. Ir dabar vaikus susimetu ir po upeles ar ežerą kokį pasibastau,kad nepamiršt kaip viskas atrodo. Tiesa ant stovinčio vandens ana slysta prastokai. Bet stabilumas nepavydėtinas.
 #551843   ramkis
 13 Kov 2014 23:36
Vitolis rašė:
ramkis rašė: Bet stabilumas nepavydėtinas.
:-D
Nu tu supratai ką turėjau omeny. Kažkaip ne taip supeckiojau. Priešdėlio nereikėjo :oops:
 #552882   marenas
 17 Kov 2014 21:28
baidare atsiunte,priputus vos skrsai kambario itilpo,priputus soninei balionai laiko ora o vydurinis leidzia,,istraukus is uzvalkalo radau beda leidzia per siule,biski patempus siulie pradiejo irt tai 15 cm tarpas gavos,klijai fuflo buvo,jai klijai sudulija arba ekonominti bande arba tada dar nezynuojo kas yra geri pvc klijai geri.teks dauguma siuliu perziuriet ir perklijuot.
uzvalkalas super apacia dar vienas sloksnis pvc.vat tik jai klijus butu gerus naudoja tada butu super.o db nusivyliau isgirta to lietuvos gamintojo produkcija.
pvc naudoja plona bet armota ir tvirta tik siules laikas suede klijus.
mano bushui pabandik atplest siule,besansu,o jam jau 8metukai.
na nieko reiks klijuot Savas gal pakonsultos,nes savo valti sutrumpint sugebiejo .
seip su tokia juroi dviese plaukiant nebaisu net butu.
 #561687   Slovak
 18 Bal 2014 08:17
Fabai, tik kiek jie cia kainuos, jeigu ten jie apie 1 k$ tai lenkeshai jau prashe apie 5,5 k zlotu.
Dauguma geriau valti paims, jau buvo auksciau trumpa diskusija apie tai
 #561727   tench
 18 Bal 2014 10:30
Pirmas - sit-in. Kam tas sit-in ir dar už tokią kainą?.. Ta pati plastikinė valtis, tik kad siauresnė ir mažiau stabilesnė. Ir dar, jei leisi, patarsiu - pradėk galvot nuo 13 pėdų. Atrodo gal kad tie 4 metrai - dafiga. Patikėk - nedafiga. Minimumas, sakyčiau. Butent vat gyvai pažiurėk kurnors - suprasi. O jeigu dar su test drive, tai išvis gerai.

p.s.
Ir dar tos madingos dabar pasidariusios aukštos kėdės... Jaučiu kokių 10% kainos. Gal ir patogu, nebandžiau. Bet jei amžius jau ne pionieriškas, nugara nevaldiška ir biudžetas leidžia - skaitau galima jamt.
 #561856   tench
 18 Bal 2014 20:11
Dainiau, nesupratau, ar čia man? Jei taip, tai manes irgi nafig nedomina nei tokios kainos, nei atvežimo/mokesčių hemorojus :-D. Juolab aš jau turiu visai man tinkantį. Ir už realistinę kainą.
O tas mano "skaitau galima jamt", tai aš čia tik tas navarotnas rėmines sėdynes turėjau omeny. Nu tą prasmę, kad kai ateis senatvė, gal ir nieko būtų... :-D
 #561868   Kleckas1978
 18 Bal 2014 20:47
Nu Nu ko taip kukliai???
dazniausiai 1$ kainuojantis daiktas Kinijoj-Amerikoj ir pan... - musu varganam kraste pasidaro net iki 10 kartu brangesnis nei pradine kaina.
taip kad labai jau pasikuklinai - dazniausiai reikia dauginti minimum is 2x
 #561876   DainiusM
 18 Bal 2014 21:11
tench rašė:Dainiau, nesupratau, ar čia man?
o tu cia prie ko? ne tu juk ruosiesi jackson kajakus vezt i marijos zeme... :-D
 #561878   DainiusM
 18 Bal 2014 21:14
Fabai rašė:Dazniausiai amerikietiska preke uz 1 USD, europoje pavirsta 1 EUR...
Jei coosa tikrai gali padaryti LT uz 1,2K europietiskos valiutos, tai man jis butu idomus. :roll:
 #561879   savas
 18 Bal 2014 21:18
Aligarkas, *PYP*... :-D
Pasidomek gabaritais. Uz 1.2 k US iseina tik mikrobas, su katruo tik sraunioj upej raliu uzsiiminet. Normalus ilgis, kad nereiktu su kiekvienu yriu krypti gaudyt prasideda nuo 12,5 - 13 pedu. Anu kainos dar biski dideja.
Paskutinį kartą redagavo 1 savas. Iš viso redaguota 18 kartus.
 #561880   DainiusM
 18 Bal 2014 21:20
savas rašė:Aligarkas, *PYP*... :-D
a durns? jamciau gi paskola dvidesimciai metu su dvidesim procentu palukanom... :shock:
 #561882   tench
 18 Bal 2014 21:23
Fabai rašė:kas yra realistine kaina?
Ačiu už gerą klausimą :-D. Bet atsakymas priklauso nuo daugelio faktorių... Nu, sakykim, jei iki 70Lt už kilogramą polietileno (išpardavimo kaina), tai skaitau kad čia dar krikščioniškai.
Paskambyk tu ten aniems kur linkus du auksčiau daviau ir sužinosi, ir galėsi pats įvertint ar jų kainos realistinės palyginus su US, ar ne. Tik žinok, dabar - sezonas, tai jei labai dar neskubi jau kažką tuoj pat griebt, palauk žiemos ir tada vėl paskambyk... :-D
 #561885   DainiusM
 18 Bal 2014 21:27
jiojio tu pamokink toliau, viena didesniu lt prekybininku zukles prekem, kaip bizni daryti... :)
 #561887   savas
 18 Bal 2014 21:44
Nors ne i tema, bet issiziosiu - is 4 mm slifuotos faneros pasigamint 3.6 - 4.0 m S'o'T kajaka kainuotu apie 400 - 500 lietuvisku uz medziagas, neskaitant darbo (jei yra visi reikalingi irankiai). Laiko uzimtu minimum 2 savaites, dirbant po kelias valandas i diena (reikalingais etapais - kada daugiau, kada - maziau). Pigiau ir greiciau neiseina, jei nera galimybes pigiau gaut medziagas...
 #561889   tench
 18 Bal 2014 21:50
DainiusM rašė:jiojio tu pamokink toliau, viena didesniu lt prekybininku zukles prekem, kaip bizni daryti... :)
A! Jojojo... Nugi ir tikrai :-D. Pradedu dabar suprast kokiu tikslu buvo pradėtas šitas toks, atrodytų, nekaltas pokalbis apie Jakson kayak'us... ir dar tie klausimai - kokia kaina mums čia lt būtų pakankamai realistinė :-D.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 40
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė