Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #550932   RoBass
 09 Kov 2014 22:43
su feederiu,o su pludinem kiek maciau tai ne tokie rezultatai...o kad neissigalvoti su visokiom mankem, tai imk apariku ar matyliaus. bet man geriau buvo su aparikais, nes viena karta uzdejus, kokias 5 zuvis istrauki, nes jos atsargiai kimba ir visos graziai i lupyte, o su matyliu per daug terliotis ir dar kai kliovas geras... :ruko
beje ir sliekas visai neblogai sudirbo, tik, kad pugzliai gali patampyti...
 #550936   lukas55
 09 Kov 2014 23:00
baduna rašė:Leksim antrdieni I minge su draugais. Tai sakot ant dziku kibo geriausiai o kaip ant teslos ar mankes nebandet :?:
Geriausiai kibo ant mankes su cesnaku , ant dziko prasciau , ant kukuruzo isvis beveik neeme , su matylium terliotis visiska nesamone .
 #551107   nekitoksiras
 10 Kov 2014 19:34
Sekmadieni ,gaudem minijoj ir nepasakyčiau kad fyderiu geriau gaudesi.Aš visa diena gaudziau plūdine ir galiu pasakyt kad daugiau pagavau nei draugas su dviem fyderiais ,be to man ir stambesnes daugiau pasitaikė.Masalas manke padazyta oranzine spalva, po pietu ėmė ir balta.
 #551108   vyrgaz
 10 Kov 2014 19:39
nekitoksiras rašė:Sekmadieni ,gaudem minijoj ir nepasakyčiau kad fyderiu geriau gaudesi.Aš visa diena gaudziau plūdine ir galiu pasakyt kad daugiau pagavau nei draugas su dviem fyderiais ,be to man ir stambesnes daugiau pasitaikė.Masalas manke padazyta oranzine spalva, po pietu ėmė ir balta.
Blogesni/geresni rezultatai gaudant fideriu ar plūdine tiesiogiai priklauso nuo gaudančiojo tuo būdu meistriškumo.. :ruko Todėl vienareikšmiškai teigti, kad ant fiderio kibo prasčiau o ant plūdinės geriau, negalima..
 #551114   RoBass
 10 Kov 2014 19:59
nekitoksiras rašė:Sekmadieni ,gaudem minijoj ir nepasakyčiau kad fyderiu geriau gaudesi.Aš visa diena gaudziau plūdine ir galiu pasakyt kad daugiau pagavau nei draugas su dviem fyderiais ,be to man ir stambesnes daugiau pasitaikė.Masalas manke padazyta oranzine spalva, po pietu ėmė ir balta.
As parasiau, kad kiek as asmeniskai maciau ( kas salia gaude su pludinem) ir pats su feederiu gaudziau, tai geriau zmones gaude su feederiais, o kad ten kazkur kazkas gaude su plude geriau as nieko ir nesakau, visko gali buti ir nuo vietos priklauso....
 #551600   baduna
 12 Kov 2014 23:26
buvom minges kaime vakar kovo 11 tai kibimas nekoks zvejojau su feederiu ir pludine bandem vos 2,5 kg pagavau isbandem ivairiausius masalas pagavom ant pludines pora stintu speju kad stinta pradejo eit tai ir kibimas prastas. nes vienas vyrukas jau grynai zvejojo su stintinem sistemelem ir viena kita jau trauke.
 #551892   dariuszukle
 14 Kov 2014 12:25
kiek girdet skirvyteje,jau po truputi ima.tai jei pasigauna plakiu minijoj,tai styntos dar nera,vaziuosim ryt mes ziuret,kas kur geriau,
 #552044   ėrnis
 14 Kov 2014 21:51
ko visi tylit ir nesakot, kad treciadieni mingej kibo kuoja ? kaip reikalai po siai dienai ? kai sekmadieniui atsalima pranesa cia gerai ar blogai gaudant kuojas minijoj ?
 #553234   mindoza2226
 18 Kov 2014 19:39
baduna rašė:buvom minges kaime vakar kovo 11 tai kibimas nekoks zvejojau su feederiu ir pludine bandem vos 2,5 kg pagavau isbandem ivairiausius masalas pagavom ant pludines pora stintu speju kad stinta pradejo eit tai ir kibimas prastas. nes vienas vyrukas jau grynai zvejojo su stintinem sistemelem ir viena kita jau trauke.
Mes irgi buvom kovo 11d. Kaimo ribose prie tiltuko. Buvom keturiese, visi pagavom po leistina normą. Kibo geriau ant plūdės. Masalas kukurūzas, perlinė kruopa.
 #553553   Ovidijus
 19 Kov 2014 20:24
Badjo. Sukonkretink klausima? Nes is to tavo paklausimo nelabai kas supras. :nujau-ne Ka tu ruosies gaudyti ir ant ko, bei kur: aukstupy, zemupy ruosies gaudyt kazka? :?: :donknow'
 #553652   Sokratas
 19 Kov 2014 23:12
jo, ir dar peiliuką patartina turėt....
 #554596   ėrnis
 23 Kov 2014 15:24
katik is minges. as 5kg, senelis 7kg apgaude :-ug
sugavau 1 stinta prie pat kranto prie nendriu ant apariko. ir daug neblogu plakiu ir kuoju. pareinant link masinos vienas zmogelis turejo 2 karsius pagaves ~1kg
 #554997   augutis
 24 Kov 2014 20:00
Vakar per kelias val dviesia apie 8 kg, pagrinde plakiai,bet papuole ir kelio tikrai geros kuojos, pagrinde kukuruzas... ;)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė