Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #554822   Mangiz
 24 Kov 2014 11:21
Mangiz rašė:
Mangiz rašė:Chebra.. be dideliu izangu paklausiu ( nesmerkit ) :)

koki kastingini komplektuka dabar komplektuotumetes su visa patirtim ~1000lt.

Tvicingui, max pointeriai 100, orbitai/visionai 110

Koto nenoreciau ilgesnio nei 210cm, zvejyba daugiausiai is valties.

Beje, koks geriausias perdavimas rites tvicingui? kazkaip niekad neatkreipdavau demesio :)
Dar mastau apie chronarch.. kaip manot koks mano atveju geriausias modelis? http://parduotuve.spiningavimas.lt/rite ... e_lh_5_5_1

O gal apskritai geriau toks http://parduotuve.spiningavimas.lt/rite ... h-ci4.html ? Koks modelis?
ar netgi toks http://parduotuve.spiningavimas.lt/mult ... istic.html ?

Atsirado papildomu pinigu, tai kazka geriau pasiimti galvoju nei 1000lt visam komplektui :)
 #554857   Marius1
 24 Kov 2014 13:30
Daiwa T3 nepatarčiau, kadangi pats turiu. Shimano tarkim curado man didesnį įspūdį palieką, kurią beje irgi turiu.
Man asmeniškai didesnis perdavimo greitis tvičinge labiau patinka.
 #554871   Menke
 24 Kov 2014 14:33
Marius1 rašė:Daiwa T3 nepatarčiau, kadangi pats turiu. Shimano tarkim curado man didesnį įspūdį palieką, kurią beje irgi turiu.
Man asmeniškai didesnis perdavimo greitis tvičinge labiau patinka.
taip bet kuo didesnis perdavimas, tuo silpnesnis multas. man pakanka 6.3 :gutgut. Maziau 6 jau grynai crank'inis multas.
 #554876   SauliusM
 24 Kov 2014 15:11
Menke rašė: Maziau 6 jau grynai crank'inis multas.
nu nezinau. as su 5.8 SOL'u gaudau. tai as jo krankiniu nepavadinciau. tiesa, agresyvesniam didesnio tempo tvicingui ar kazka didesnej srovej pasroviui greiciau parsivilkt jau truputi greicio truksta kartais.
 #554877   Mangiz
 24 Kov 2014 15:16
Na kagi, po detalesniu patarimu ir apsvarstymu mano komplektas tapo:

http://parduotuve.spiningavimas.lt/majo ... otion.html
GEC-66MH/662MH
http://parduotuve.spiningavimas.lt/rite ... narch.html
CHRONARCH 51 E (LH)

Didelis dekui "Menke" ir visiems kitiems kas patare.

Tik neaisku ar kota pavyks atsisiusti, bet del rites tai jau taskas :)
 #554987   Kipas
 24 Kov 2014 19:45
Marka rašė:du mėnesius bandžiau rast citica 201e be šansų tada galvoju ką jau darysi imt reik curado 51e, tai galų gale neiškentęs čiupau chronarchą kol dar šitų yra :-D
nuo E chroniaus iki ci4+ tik 80lt ner taip daug
 #555001   Kipas
 24 Kov 2014 20:09
Marka rašė:rašiau Ramonui laišką tai atsakymas imt G ir neieškot E :-D o dėl 80lt tai čia dar priklausomai nuo to kiek draugų turi žuklės prekių pardoj :)
nu tai jeigu turi draugu tai dar pigiau gautusi... as be draugu is vokieciu siunciausi tai man su siuntimu gavosi 815 litu
 #555200   Menke
 25 Kov 2014 13:51
Kipas rašė:vat del E chroniaus uzsirekomendavimo cia dar klausimas.
Ka tu cia pjauni kolega, E chronius tas pats curado E, tik spalva kita. Tie patys viduriai, made in Japan, bugnelis tas pats. Nu pamate, kad geras modelis, tai kam pigiai pardavineti. Beje klavisas naujasnis ydetas, del to keliais gramais svoris skiriasi.
 #555314   Pfk
 25 Kov 2014 18:43
edmundaxx rašė:Neįtikėtina misiją CU51E rast naują.
o kas jeigu pasakyčiau, jog visai atsitiktinai tą "lobį" mačiau šiandien vaikščiodamas vienoje didžiausių Klaipėdos žvejybos parduotuvių? :roll:
matyt ne iš oro jie ten dar ir biomaster'ių senųjų ne vieną pasimetę :-D
 #555329   Pfk
 25 Kov 2014 18:58
nežinau, gali būti, neužsiimu kastingu, jums geriau žinoti. jei kam labai užsireikės, rašykit į pm, pasakysiu kur. kaina atrodo 499 buvo.
bo dar užskaitys kaip už reklamą čia besireiškiant.
 #555354   Kipas
 25 Kov 2014 19:31
Menke rašė:
Ka tu cia pjauni kolega, E chronius tas pats curado E, tik spalva kita. Tie patys viduriai, made in Japan, bugnelis tas pats. Nu pamate, kad geras modelis, tai kam pigiai pardavineti. Beje klavisas naujasnis ydetas, del to keliais gramais svoris skiriasi.
vat del to ir pjaunu kolega,kad uz klavisa ir kitokia spalva klausimas ar verta permes virs 200lt?nesakau,kad e chronius blogas,sakau,kad tai yra curado e perdazytas.
 #555407   Menke
 25 Kov 2014 22:02
Kipas rašė:
Menke rašė:
vat del to ir pjaunu kolega,kad uz klavisa ir kitokia spalva klausimas ar verta permes virs 200lt?nesakau,kad e chronius blogas,sakau,kad tai yra curado e perdazytas.
Taigi tau aiskiai sakoma kad nera pirkti 51E curado, as net Normarke klausiau, sake nera ant baltijos saliu sandeliuose. Jeigu tu man rasi sena uz sena kaina 399 as visus paimsiu. Nes ebay tokius galima uz 199 $ stumti uzsimerkus. O Piatro variantas teisingas, tik reikia siustis is tekancios saules salies ;uolrait
 #555508   Pfk
 26 Kov 2014 11:40
Menke rašė:Taigi tau aiskiai sakoma kad nera pirkti 51E curado, as net Normarke klausiau, sake nera ant baltijos saliu sandeliuose.
o Klaipėda ne prie Baltijos šalių priskiriama ar kaip čia? :shock:
 #555511   Menke
 26 Kov 2014 12:04
Pfk rašė:
Menke rašė:Taigi tau aiskiai sakoma kad nera pirkti 51E curado, as net Normarke klausiau, sake nera ant baltijos saliu sandeliuose.
o Klaipėda ne prie Baltijos šalių priskiriama ar kaip čia? :shock:
Tai nuvaziuok ir paimk man as tau uz 450 lt duosiu. Sutariam? As visiskai rimtai. Curado 51E ;uolrait
 #555514   Pfk
 26 Kov 2014 12:10
paimti tau ritę, kuri jei atmintis nemeluoja, kainuoja 499 už 450..? geras tu verslininkas.
aišku ten vietoj pagal savo asmeninius gabumus derybas laisvai galima pravesti. ir dar iš draugo Salmo kortelę pasiskolini.
čia vieni sako kad nėra niekur rasti, tai tik dėl to aš sakau kad yra. o jei nėra kur rasti už seną kainą - tai nesiginčyju. už antikvariatus reik mokėt atitinkamai :-D
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė