Kas cia per rite, kad nauja ir byret iskarto pradejo? 

nieko mandro, awa shima. Nėra ji nauja, du sezonai atgaudyta, bet tik ant plūdinukės ji, apkrovų niekada negavus rimtesniųRamekas rašė:Kas cia per rite, kad nauja ir byret iskarto pradejo?
Tai gal sukai ne i ta puse?vyrgaz rašė:Aš tai vat nusivyliau browning backfire 630 rite..Nežinia, gal jos dabartiniam stoviui įtakos turėjo nežinia kieno sunki koja..bet vos keliose žūklėse naudota, visa išklero..
Man ji labai panasi i Corcast 5PiF Super Jet Feeder Cormoranvyrgaz rašė:Aš tai vat nusivyliau browning backfire 630 rite..Nežinia, gal jos dabartiniam stoviui įtakos turėjo nežinia kieno sunki koja..bet vos keliose žūklėse naudota, visa išklero..
tai matai, kad uzspaude ta gera kaina...kamstis rašė:Jei kaina nebloga,tai ir imk,jei reikia,gera rite.eLPi rašė:Mačiau jog jau antrą sezoną gaudo ir reklamina, bet reiktų nuomonės iš šono, taip sakat nesuinteresuotos
ir kuo tau fujitsu nepatinka???Bratka rašė:ytariu,kad bus fujitsu
Tai kad tu čia kaproninę virvutę išsirinkai..Egas rašė:Ka manot apie toki vala feederiui? http://www.zvejys.lt/market/valas-salmo ... -150m.html Labai pigus, bet gal nera jau toks blogas?Jeigu sis yra prastas, tai buciau dekingas jeigu pasiulytumet koki pintuka iki 40lt, aciu.
Nori pinto valo, o žiūri mono? Įdomiai. Pinto valo iki 40 Lt. negausi niekaip, nebent dėvėtą imsi.Egas rašė:Ka manot apie toki vala feederiui?Jeigu sis yra prastas, tai buciau dekingas jeigu pasiulytumet koki pintuka iki 40lt, aciu.
vyrgaz rašė:Aš tai vat nusivyliau browning backfire 630 rite..Nežinia, gal jos dabartiniam stoviui įtakos turėjo nežinia kieno sunki koja..bet vos keliose žūklėse naudota, visa išklero..
Na kolkas po pusės sezono sunkoka daryti išvadas bet man ji kol kas tikrai kad neblogaRamekas rašė:Nezinau kaip sidabrine fujitsu quartz, bet raudona tai meslas.
Man dar jos svoris labai nepatinka ir tas bumbulas ant rankeneles.Guru rašė:Na kolkas po pusės sezono sunkoka daryti išvadas bet man ji kol kas tikrai kad neblogaRamekas rašė:Nezinau kaip sidabrine fujitsu quartz, bet raudona tai meslas.Kaip bus toliau žiūrėsiu. Aš apie sidabrinę. Vienintelis kal kas minusiukas kad sunkiai atsisuka rankenėlė, po žvejybos nors prisuki ne iš jėgos.
Kokiu dar pasaku pardavejas priseke?ėrnis rašė:kad ta pati serykla is kazkokio minksto plastiko padaryti ir sugeria kvapa kuri laiko savyje, kai jauka isplauna. ale "river cage".
Kątik svėriau su valu 435 gr. o bumbulas man ne tai kad pripratau o net patiko. Dėl skonio nesiginčijamaRamekas rašė:FQ -3051(GREY) 5.1 : 1 9 + 1 470g 35lbs/100yds
Turiu, bandžiau, nieko įpatingo nepastebėjau, ta prasme kvapas kad laikytūsi ilgiau nei įprastai nepastebėjau, jei laikosi ilgiau tai labai silpnas reiškias. Bandžiau apipurškinėt, bet efekto taip pat stebuklingo nepajutau. Naudoju kaip šeryklą iš kurios lėčiau išeina pašaras, vat ir visa jos paskirtis.ėrnis rašė:kad ta pati serykla is kazkokio minksto plastiko padaryti ir sugeria kvapa kuri laiko savyje, kai jauka isplauna. ale "river cage".