na man tas x-80 nzn nelabai patiko, o ir rigga F neimciau...geriau tigrine rudra arba persikiuka...o orbitaiMarka rašė:Sveikas, pavasari, gal žinai kur mano keturi šimtai?![]()
Šindei ant x80 upėtakis toks ant ribos pasikabino.Marka rašė:Nuramint gal mane galit kas nors del ridzo spalvos? Ir x80 kibumo?
Dar klausimas, ar antras nebus geresnis.edmundaxx rašė:SSK pirmasis stulpelis duos į kaulus tiek visiem kitiem.
Uj nee tikrai pirmas duos i kaulus kitiems...tik dar reiktu kokios rudrytes ir depsiukobes rašė:Dar klausimas, ar antras nebus geresnis.edmundaxx rašė:SSK pirmasis stulpelis duos į kaulus tiek visiem kitiem.
Man neblogai Maskotai veike rudeni.
juozukus labai mėgstu upėj, pagavęs tikrai daug ant jų, ss aplamai liuks yra, kitas tx aytrodo pas tave ? To nespėjau dar išbandyt, bet dėžutėj gulinesvarbu rašė:Bande nors viena? Dar nebandziau bet reikes laukiu nesulaukiu kada jau galesiu :D
Yra ne dėžutėse naudoti Megabass Giant Dog-X ir Lucky Craft Sammy po paviršių pavedžiot, o popper'ių imt burbulams kelt kažkaip dar neišdrįsau.Vitolis rašė:Dar pridėk paviršinius popsiką ir sabaką ir būsi užsitavorinęsPirmam sezonui
Po to dėžučių gerų ieškok ir pirmyn
kaip pirmajam tvicingo sezonui sakyciau net per daug:)ssk rašė:Įmesiu ir aš ką prisirankiojau besiruošdamas savo pirmajam twitchingo sezonui. ]