pas mane excia 3000 atidirbo 2,5 sezono su 30-50gr kol pradejo vos vos stuksenti (daugelis to net nepajaustu) taip kad 20gr exciai tikrai juokingas svoris, darugas istisai mariose droze excia su dideliais svoriais - laiko ji pas ji jau 3 sezonai (man kazkaip keista girdeti kai isgirsta 20gr ir visi pradeda bijoti naudoti eiline ekonomine riteSauliusM rašė:tik 20gr tai sitai ritei jau truputi ziauroka.
Draugelis biomasteri fb 3000 sezona atidrožė mariuose, ir vis dar sukasi kaip nauja..Kleckas1978 rašė:pas mane excia 3000 atidirbo 2,5 sezono su 30-50gr kol pradejo vos vos stuksenti (daugelis to net nepajaustu) taip kad 20gr exciai tikrai juokingas svoris, darugas istisai mariose droze excia su dideliais svoriais - laiko ji pas ji jau 3 sezonai (man kazkaip keista girdeti kai isgirsta 20gr ir visi pradeda bijoti naudoti eiline ekonomine riteSauliusM rašė:tik 20gr tai sitai ritei jau truputi ziauroka.)
stai shimanui ar daiwai 2500 dydziui butu po sezono pipec 100%
Imk drasiai ta exciai ir maziau klausyk ka teoretikai nenaudoja excios apie excia raso
P.S. man shimano 4000 anksciau pradejo stuksenti naujoant tokiom paciom salygom kaip Excia 3000.
siaip jei baladojimui dabar imciau Ecusima ar Applause 3000 ir galvos nesukciau.
Jei tas zauberis turi greitesni slieka tai as tik zauberi imc. O jei toks pat vyniojimas td neverta, nes tvicinant prasikeiksiNerkaaa rašė:tai dabar galvoju imt Applause 2000 ar zauber cf 2000,klausimas ar zauberis vertas kokia + 80 lt lyginant su applause ?
http://www.ebay.com/itm/New-Daiwa-Excel ... 19eb0c8751martiz-zz rašė:gal kas kokia ritele pasiulytu tvicui? kaina apie 500lietuvisku