Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #557939   pensininkas
 03 Bal 2014 12:23
hipy rašė:prie pikeliskiu, nieko nepagaunantis, tribunietis - pencija?...
pikeliskese pencija pagauna ::hai-bai
 #558040   Vadimas
 03 Bal 2014 18:30
Albaz rašė:O salia valinsko rudu kur yra mazesnis toks po desine puse gaude kas? ;)
Gaude, bet kiek kalbejau tai nekazka, ir kaina fixas 40ar tai 50pinigu...
O pikeleskese, pensininko nickas atitinka amziu ar nelabai? :D
 #558385   Albaz
 05 Bal 2014 04:54
Vadimas rašė:
Albaz rašė:O salia valinsko rudu kur yra mazesnis toks po desine puse gaude kas? ;)
Gaude, bet kiek kalbejau tai nekazka, ir kaina fixas 40ar tai 50pinigu...
O pikeleskese, pensininko nickas atitinka amziu ar nelabai? :D
oho kaip uzsikele nes anksciau 20 lt buvo ir kiek nori pagauni ir kibdavo neblogai kokia 2 savaites nuo atidarymo... viskas brangsta jop sihmat :-niak'
 #559920   Bula
 11 Bal 2014 19:25
Buvau siandien karvy , per visa diena feederiu tik kuojos maziukes ... Neivieno normalaus kibimo, galvojau karsiokas koks papuls :) anksti dar prie ezero , teks i karpynus dar pavazinet
 #560010   Bula
 12 Bal 2014 08:44
Trakuose tiek ezeru, nejaugi nera zuvies visai? Prie didziulio dar nebuvau, maciau postus , kad ten visai neblogai kimba.. reikes gal ir ten nuvaryt kokia diena
 #560293   Jozhas
 14 Bal 2014 07:57
Bula rašė:Trakuose tiek ezeru, nejaugi nera zuvies visai? Prie didziulio dar nebuvau, maciau postus , kad ten visai neblogai kimba.. reikes gal ir ten nuvaryt kokia diena
Nezinau, praeitais metais teko girdet gandu, kad prie Galves ez. lynu geru yra. Po desine puse po tokiu tilteliu praplaukus ir I giluma kanaliuku varyt reikia. Atvarem 17.00 kazkur, oras idealus, priserem kaip reikalas, vakare plakiu palupom kazkiek, o nakti jau sedejom ir laukem lynu.. Esme, kad tik sedejom :D nei vieno lyno kibimo.. uzkabinau tik karsioka apie 500g.. Taip ir isplaukem nieko normalaus nepagave, nors ryte keleta valciu atplauke netoli musu.. Kazkaip daugiau nebevaziavau, nuvyle mane Traku Galves ez. :)
 #560464   Bula
 14 Bal 2014 17:10
Jozhas rašė:
Bula rašė:Trakuose tiek ezeru, nejaugi nera zuvies visai? Prie didziulio dar nebuvau, maciau postus , kad ten visai neblogai kimba.. reikes gal ir ten nuvaryt kokia diena
Nezinau, praeitais metais teko girdet gandu, kad prie Galves ez. lynu geru yra. Po desine puse po tokiu tilteliu praplaukus ir I giluma kanaliuku varyt reikia. Atvarem 17.00 kazkur, oras idealus, priserem kaip reikalas, vakare plakiu palupom kazkiek, o nakti jau sedejom ir laukem lynu.. Esme, kad tik sedejom :D nei vieno lyno kibimo.. uzkabinau tik karsioka apie 500g.. Taip ir isplaukem nieko normalaus nepagave, nors ryte keleta valciu atplauke netoli musu.. Kazkaip daugiau nebevaziavau, nuvyle mane Traku Galves ez. :)
Na i savaites pabaiga varysiu galves pameginti :) yra vieta privatus kampelis prie leliju, bandysiu feederiu pagaudyt :)
 #560681   Jozhas
 15 Bal 2014 07:21
Bula rašė:
Jozhas rašė:
Na i savaites pabaiga varysiu galves pameginti :) yra vieta privatus kampelis prie leliju, bandysiu feederiu pagaudyt :)
nepamirsk pasikviesti bendraminciu :D
 #560909   Bula
 15 Bal 2014 18:38
Nezinau, praeitais metais teko girdet gandu, kad prie Galves ez. lynu geru yra. Po desine puse po tokiu tilteliu praplaukus ir I giluma kanaliuku varyt reikia. Atvarem 17.00 kazkur, oras idealus, priserem kaip reikalas, vakare plakiu palupom kazkiek, o nakti jau sedejom ir laukem lynu.. Esme, kad tik sedejom :D nei vieno lyno kibimo.. uzkabinau tik karsioka apie 500g.. Taip ir isplaukem nieko normalaus nepagave, nors ryte keleta valciu atplauke netoli musu.. Kazkaip daugiau nebevaziavau, nuvyle mane Traku Galves ez. :)[/quote]

Na i savaites pabaiga varysiu galves pameginti :) yra vieta privatus kampelis prie leliju, bandysiu feederiu pagaudyt :)[/quote]

nepamirsk pasikviesti bendraminciu :D[/quote]

Tai kad reikia is pradziu pameginti, kas ir kaip :) nes kiek skiaciau , kad prie galves nieko gero :) jei bus idomesne vieta, man tai negaila :) man svarbu , kad kibtu, zuvies as namo neimu :)
 #564513   Vadimas
 30 Bal 2014 18:08
yra gal norinciu ryt 05/01 su pludine/dugnine kazkur 50km ribose aplink vilniu pazvejot? transportas mano/jusu, uz idomias ir naudingas pamokas, ir vietas kuras mano :)
 #564926   tomola
 03 Geg 2014 02:16
Vasara akmenoj gerai karsiokus gaudydavau su dugnine. Dydis apie pora simtu g., bet kimba anie non stop. Papuldavo ir bonusu, tai koks lynas 1.5 kg, tai karsis 1.7 kg. Viskas dienos metu. Tiek galvei tiek akmenoj vasara eserius mikromasalais gaudau, papuldavo tokiu po 300g net po kelis per zvejyba, per diena uztaikius norma galima pridubasint. Zuvies siuose ezeruose tikrai yra ir dideles tik vietas reikia zinot.
 #565513   Bula
 05 Geg 2014 13:32
Buvau pas Valinska ismeginti Boilu. 2 meskeres su boliais, vienas saldus su vanile, kitas crabas- bannana ir feederis su metod ir kukuruza. rezultatas 1 karpis uz peleko meskere su boilu, ir 6 karpiai su metod, cia per kokias 3-4 valandas. kazkaip boilai man nelimpa, dar sako , kad zvejoja su jais ir karsius, bet turbut reikia ji nupjauti, nes didoki jie manau.
 #566718   deividass
 09 Geg 2014 12:58
Sw,gal yra norinciu pasikviesti pagaudyti lydeku i kompanija ši savaitgali ? nelabai zinau ežerų apie vilniu,tai ieskau kompanijos
aciū
 #568386   Vadimas
 16 Geg 2014 18:08
libaranaus rašė:Visai neblogai lynai kimba, iš 3 zvejybų nei vinos tuščios neturėjau :)
nenervuok :D
 #568482   libaranaus
 17 Geg 2014 09:20
Vadimas rašė:
libaranaus rašė:Visai neblogai lynai kimba, iš 3 zvejybų nei vinos tuščios neturėjau :)
nenervuok :D
Nesinervuok :D zuvys gimta kvapa jaucia, reiks laiko kol prasmirsi tinkamai :DD
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 44
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė