Bula rašė:eitwydas rašė:Bula rašė:Mane tai daugiausiai baido pintas valas , nes nemanau kad normalei surisiu soklideri ir pinta, nes kaip paziurejau google , tai visi kazkokie ne lengvi mazgai :D ar gal taip atrodo

ir bijau , kad kabinsis uz paskutiniu ziedu valas
tai juk nesunku namie atsisest daba ir pamegint susirist. nieks ten nesikabina, maziau prisigalvojam visko daugiau darom :D
Tik ka pabandiziau su paprastu valu, kaip ir isejo viskas, gal tada reikes pereit prie pinto

kokio diametro statyt pinta?
Kiek domejausi tai labai daug pintuku neatitinka savo parasyto storio. Pas mane power pro 0.13 ar 0.14 nebepamenu
Klausimeli turiu profam :D Vaziuosiu 6dieni i KM ir ten kur busiu uz 20-25m kazkur yra skardis, staigia gyleja. Pries ji yra tos kriauklytes kur masala buna valgo

ir truputi uz skardzio atrodo irgi ju yra(bet nesu tikras). Kur geriauiai daryti stala zuvim ? Ant pacio skardzio, pries ar uz ? Galvoju gal daryt palei pat skardzio pradzia, zuvis vistiek tokiu metu iseina kur seklu, kad silumos gautu tai ir ras mano pasareli su maistu.
Kaip kiti tai maciau jog meta kuo toliau toje vietoje, jau sveicia su kulkom kiek eina dar ir isibride

As nuo kranto pries skardi nebloga karosa istraukiau, dar ir uz skardzio iskart turejau ir pora neblogu ikabines.