kokius cirkus cia sneki Cesiau? koks tau vienas krantas?ir priciom pasienieciu?cesius rašė:Tu kada paskutiny kart prie Geges buvai, ten tik vienas krantas pavasary(pasienieciu), o vasarop ir tas pac uzsidaro.
kokius cirkus cia sneki Cesiau? koks tau vienas krantas?ir priciom pasienieciu?cesius rašė:Tu kada paskutiny kart prie Geges buvai, ten tik vienas krantas pavasary(pasienieciu), o vasarop ir tas pac uzsidaro.
Kada tu čia spėjai?Юстас rašė:Atsidarėm sezoniukąPasitaikė tokių ir daugiau, visos keliavo atgal.
Prieš gerą valandą, iki upės ~500m.edmundaxx rašė:Kada tu čia spėjai?Юстас rašė:Atsidarėm sezoniukąPasitaikė tokių ir daugiau, visos keliavo atgal.
visko buvau girdejes,bet sciupako dar neBarzdas rašė:šiandi 3 ščiupakai, 2 apie 0,5 kg, kitas dar mažesnis. visi plaukioj toliau
Vietiniu lenku pavadinimasAndrius0522 rašė:visko buvau girdejes,bet sciupako dar neBarzdas rašė:šiandi 3 ščiupakai, 2 apie 0,5 kg, kitas dar mažesnis. visi plaukioj toliau
lenkiškas žodis, mačiau ant kokių tai lenkiškų pavadėlių pakuotės. tai kažkaip prigijo, ščiupakabros..Slovak rašė:Vietiniu lenku pavadinimasAndrius0522 rašė:visko buvau girdejes,bet sciupako dar neBarzdas rašė:šiandi 3 ščiupakai, 2 apie 0,5 kg, kitas dar mažesnis. visi plaukioj toliau