na tai jeigu , kaip rašai ,,gali laikyt gali nelaikyt", tai matyt ne visi vienodi ...
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
http://www.sierratradingpost.com/korker ... essed=trueVvigass rašė:Ačiū, būtent to ir bijojau, kad aplips, atsilups, juokingai atrodys (šarkos juoksis)martiz-zz rašė:o kodel tu juos nori nusimaut einant?Vvigass rašė:. Ir kaip su tais batais iki upelio ar atgal iki mašinos eit, ar juos persimaut ir kuprinėj nešt?to nereikia, tik tame reikale jie turi nemenka munusa(bent man) labai daug purvo prilimpa, na ir jei gaudai kai yra sniego, tai bus vargo
Oli, tai gal išbandęs tuos batus? Būtų įdomu sužinot ką nors iš patirties. O jei pirkt už 500-600 Lt, tai irgi būtų neprošal patarimas jau išbandytų batų
korkers is saves neblogi. bet, jei nezinai dydziu, labai rizikuoji, nes skiriasi nuo visu kur as mates. tu su naujaais padais nebandziau.Vvigass rašė:Oli, tai gal išbandęs tuos batus? Būtų įdomu sužinot ką nors iš patirties. O jei pirkt už 500-600 Lt, tai irgi būtų neprošal patarimas jau išbandytų batų
O kiek zvejybu gaunasi per sezona, galima ir paprasciau, per men ar dar kaipTironas rašė:
korkers is saves neblogi. bet, jei nezinai dydziu, labai rizikuoji, nes skiriasi nuo visu kur as mates. tu su naujaais padais nebandziau.
is mano isbandytu tai kolkas geriasiai atrodo ir jau trecia sezona kaip nauji vISION LOIKA. KOrkers laike apie 2,5 zezono,bet visai kitas modelis
Dėl apsaugos nuo vabzdžių, naodojamas repelentas - permethrin. Įvedus žodį tik permethrin, google išmetė - vaistai nuo niežų, reiškias nuo niežų tokie rūbai irgi apsaugosArvidys rašė:Nu nu, tai tada gal dar galit medžiagu pavardint, kur uodai neperkanda?
Kad neužteks tai faktas, bet kad veikia - irgi. Prėjusiais metais buvau papuolęs į tikrai "uodyną", kur kaip tyčia visi purškalai buvo likę toli mašinoje... - sulėsė "kak nadą," o va kai kepeliusas simmso su repelenats buvo ant galvos tai tik vienas ikandimas ant kaklo. Skalbtas ~10 kartų, poveikis nesusilpnėjo.Jonvabalis rašė:deja, vien tik kepurės neužteks...![]()
melas. 70 tikrai nelaiko. gal kazkokie likuciai aptinkami gali buti. bet realiai akivaizdziai nustoja groti po kokiu 10-20Jonvabalis rašė:Dėl apsaugos nuo vabzdžių, naodojamas repelentas - permethrin. Įvedus žodį tik permethrin, google išmetė - vaistai nuo niežų, reiškias nuo niežų tokie rūbai irgi apsaugosArvidys rašė:Nu nu, tai tada gal dar galit medžiagu pavardint, kur uodai neperkanda?... deja, vien tik kepurės neužteks...
![]()
http://www.insectshield.com/ourTechnology/
Rašo, kad repelentas išsilaiko iki 70 skalbimų.
10 katu kepure skalbei?Daugirdas rašė:Kad neužteks tai faktas, bet kad veikia - irgi. Prėjusiais metais buvau papuolęs į tikrai "uodyną", kur kaip tyčia visi purškalai buvo likę toli mašinoje... - sulėsė "kak nadą," o va kai kepeliusas simmso su repelenats buvo ant galvos tai tik vienas ikandimas ant kaklo. Skalbtas ~10 kartų, poveikis nesusilpnėjo.Jonvabalis rašė:deja, vien tik kepurės neužteks...![]()