stengiuos pagal galimybesSlovak rašė:...linkiu atlaidziau ziureti i musu pasiulymus ar sampratavimus...

stengiuos pagal galimybesSlovak rašė:...linkiu atlaidziau ziureti i musu pasiulymus ar sampratavimus...
aciu Dievui, o tai as jau poterius kalbet buvau pradejes, kaip cia mane delfis po situo straipsniu pacituos ir kaip cia viska isvartys...Slovak rašė:http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/siulos ... d=64707783
butu tikrai protinga padidinti jiems kaina ir gal but ju pinigus i atskira saskaita rinkti ir is ju izuvinti tuos 19 ezeru.
paskaitinejau ju foruma dabar, ka jie mano apie tai, tai kazkaip jie labai piktai nusiteikia... ir po teismus vaikscioti ir Jonauska mest lauk is pareigu nes jis pries medziokle kaip supratau ir t.t... paskaicius ju komentarus, ju hobio niekaip neimanoma ribot... bet kaip beveik visur tai uzdrausta? kokiais argumentais?Slovak rašė:http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/siulos ... d=64707783
butu tikrai protinga padidinti jiems kaina ir gal but ju pinigus i atskira saskaita rinkti ir is ju izuvinti tuos 19 ezeru.
predas rašė:Jei tavo hobi noretu pradeti stipriai riboti ar net uzdraust remiantis tik nuomone, o ne tyrimais ar faktais, tai ir tu nebutum labai patenkintas.Beveik visur uzdrausta povandenine medziokle su scuba, tai yra su autonominiais kvepavimo saltiniais, o paprasta pov. medziokle, mano ziniomis, tikrai ne retai yra legali, kad ir musu kaimyninese salyse, Latvija, Estija, Rusija, Baltarusija, Ukraina, Lenkija. Tarkim Latvijoje ji praktiskai leidziama visur, netgi nakti ir kazkodel daznas lietuvis giria LV , kaip ten sureguliuota zukles sistema ir vyksta ten zvejoti sakydami, jog ten daugiau zuvies.
Visa sita makalyne tik nepagrysto neigiamo poziurio ir isankstinio nusistatymo pries pov. medziokle.
Vakar Grynas.lt ispausdino straipsni apie valtis su benz. varikliais, ten uzsimenema ir apie pagautus zvejus be bilieto su nelegaliom lydekaitem, na ir ka, pasipiktinimo nulis, o ne duok dieve ikliutu koks pov. medziotojas, tai komentaruose gyva suestu.
gerai tau kai nesi sutikespredas rašė:http://grynas.delfi.lt/aplinka/kodel-ma ... d=64787617
Man labiau geda ne uz povandenininkus, o uz kolegas zvejus.
Beje kai pagalvoji, kad nelabai as ju esu apskritai sutikes, buten medzuotoju, o ne naru, nes sautuvo tai nesimato, o kaf ir sutinkciau jie man ne daugiau trukdytu nei pro mano dugnines praplauke velkiatojai ar koks uz 5m.sedintis girtas pludininkas traukentis cigarete po cigaretes.
kai suleis i 19? juk dabar maziau yrapredas rašė:Tai dabar atsiprasant del kazkokiu keliu urodu reikia kenteti saziningiems medziotojams? Tikslingiau butu reikalauti veiksmingesnes kontroles, o ne draudimo ar per didelio ribojimo. Kas bus kai juos suleis i tuos 19 ezeru, ar net i 6, kas ten liks kai toks bus zveju ir povandeninku spaudimas? As tikrai nenoreciau, kad keli simtai zveju kiekviena diena, vienu metu, kaskart zvejotu viename ir tame paciame ezere, zuvi issemtu greitai ir nebutu jokiu pagavai paleisk.
tai kad AM i teisma duot ir Jonauska mest lauk ne jie vieni nori. Kaikurie muselininkai pasisako identiskai. Tuoj itariu ir velkiautojai su karpininkais irgi ta pati sakys...martiz-zz rašė:paskaitinejau ju foruma dabar, ka jie mano apie tai, tai kazkaip jie labai piktai nusiteikia... ir po teismus vaikscioti ir Jonauska mest lauk is pareigu nes jis pries medziokle kaip supratau ir t.t...
+10. tik kad musu aplinkos ministerija yra praktiskai neigali kazka veiksmingiau kontroliuot. o kitiem atiduot, to ko patys nesugeba, nenori.predas rašė:...Tikslingiau butu reikalauti veiksmingesnes kontroles, o ne draudimo ar per didelio ribojimo...
Europarlamento rinkimai. geguzes 25 d.predas rašė: Idomu kokia sritis bus sekanti.
o delko merkieciai to?SauliusM rašė: tai kad AM i teisma duot ir Jonauska mest lauk ne jie vieni nori. Kaikurie muselininkai pasisako identiskai. Tuoj itariu ir velkiautojai su karpininkais irgi ta pati sakys...
aj... del ko pyksta tai aisku, kad merki ateme o daugiau tai nezinau... kad ir su tais +40 tai nesuprantu juSauliusM rašė:tai tu ju ir paklausk
jaunas dar, pagyvensi, suprasimartiz-zz rašė:aj... del ko pyksta tai aisku, kad merki ateme o daugiau tai nezinau... kad ir su tais +40 tai nesuprantu juSauliusM rašė:tai tu ju ir paklausk![]()
as tai kitaip siandienine situacija apibudinciau. mane tai stebina siandienines ministerijos sugebejimai viena ranka paduot pyraga, o kita ranka iskart liuobt i snuki. ir pykt negali i snuki gaves, nes pyrago tai irgi kaip ir gavai...Agis rašė:Lipa brekai per akis, negerai, bandoma tvarka įvesti- negerai,,,kaip tam lietuviui įtiktikol meškeriojimas netaps tik hobiu, o ne maisto programos vygdymu ar laiko užmušinėjimu begeriant alų, tai ir būsim amžinai nepatenkinti tuom, kas bevyktų