Zukli neapsilankiau, bet siandien po paskaitu uzsukau i "Zvejo sala" Ir ka- nors isdestyti vobleriai po visa parduotuve, bet...Countdown'u yra. Ir net nemazai, visa gama praktiskai, taip kad...blight rašė:Lydekiukstis jei apsilankysi Zukly duok zinia, kaip ten ar yra kas naujo, nes reiktu dar ir man keleto Rapalos CD
o FH tai čia koks? neradau tokiolydekiukstis rašė: Zukli neapsilankiau, bet siandien po paskaitu uzsukau i "Zvejo sala" Ir ka- nors isdestyti vobleriai po visa parduotuve, bet...Countdown'u yra. Ir net nemazai, visa gama praktiskai, taip kad...Pagriebiau salaciam FH spalvinima
O ir kitu modeliu uztektinai, gaila kad isdestyti ne vienoje vietoje visi.
O jūs tuo tikitVegys rašė:Siandien pirkau Rapala Countdown - "Made in Finland". Rivagryje yr. Dar nemazai yra ir "Made in Ireland". Parodziau pardavejui - nusteboXrapas rašė:Peržiūrėjau Rapala's, yra pasirodo nemažai dar ir made in Finland
Manyciau neturetu apgaudinet, ale ka as zinau ...Skumbrotas rašė:O jūs tuo tikit![]()
Galiu pasakyti kaip yra daroma. Mūsų firmos pagaminti ir į Švediją keliaujantys baldai visi yra pažymėti "made in Sweeden" - konsultavaus muitinėj (kad kada nebūtų kokių nemalonumų) dėl to. Paaiškino - yra kontroliuojamas tik užrašas "Made in EU", jis negali būti lipdomas ant trečiose šalyse pagamintų daiktų. Visi kiti yra niekiniai, tik gražūs lipdukai. ES šalyse pagaminti (arba surinkti, arba kitaip čia vietoje įdėta bent 40% jo vertės) ir ES rinkoje pardavinėjami gaminiai gali būti žymimi kaip nori, tiek ir pagaminusios pusės, tiek ir pirminio pirkėjo šalies pavadinimu. Tad ir tas "made..." dažniausiai parašomas toks, koks turi didžiausią autoritetą galutinio pirkėjo akyse.Vegys rašė:Skumbrotas, o gal tu zinai daugiau ir papasakosi kaip cia viskas yr ?
Cia nesiginciju. "Made in Finland" yr didesnis autoritetas nei kad "Assembled in Estonia". Tik klausimas vistiek islieka - kodel tada ta uzrasa "Made in Finland" deda ne ant visu, o tik ant kai kuriu ? Kam tada deda tuos "Made in Ireland" ?Skumbrotas rašė:Tad ir tas "made..." dažniausiai parašomas toks, koks turi didžiausią autoritetą galutinio pirkėjo akyse.
Prieš 18 metų europiečiai ir dantų krapštukus gaminosi patys...Xrapas rašė:Keli yra jau kokių 18 metų senumo, estam tada dar Rapala surinkimas net nešvietėSkumbrotas rašė:...O jūs tuo tikit![]()
Jei cia apie Senuko mekne, taiVitolis rašė:Audruciui,
Voblikas, kuriuo buvo sugauta Mekne: O voblikas Lenku Rapa .http://pilker.pl/index.php?p220,wobler-209-lep Turiu jau nuo pernai. Kad butu labai kibus, nepastebejau. Gal del to, kad retai naudoju.
Persiprashau, tu teisus. Senatve zinai, gerai neinziurejau nuotraukoj. Tai ir tu Audrut dovanok, kad suklaidinau. Taciau paskubejau ir klaidingai nurodziau. O tas mano, tai Siek-m Gupik GU3F-50blight rašė:Jei cia apie Senuko mekne, taiVitolis rašė:Audruciui,
Voblikas, kuriuo buvo sugauta Mekne: O voblikas Lenku Rapa .http://pilker.pl/index.php?p220,wobler-209-lep Turiu jau nuo pernai. Kad butu labai kibus, nepastebejau. Gal del to, kad retai naudoju.Vitoli, ten Salmo Tiny spalva BT (zinau nes pats nupirkau), o jis tikrai kibus, jau pernai man labai patiko.
http://www.totalfishing.ro/salmo-tiny-i ... p-161.html
O prie to paties, Vitoli man pasirode idomus fotkej kur shapalus gaudei Siek-M, geltonai juodas vobleriukas. Niekur tokio dazymo nemaciau. Gal galima ish arciau paveizet?
Zukli neapsilankiau, bet siandien po paskaitu uzsukau i "Zvejo sala" Ir ka- nors isdestyti vobleriai po visa parduotuve, bet...Countdown'u yra. Ir net nemazai, visa gama praktiskai, taip kad...lydekiukstis rašė:blight rašė:Lydekiukstis jei apsilankysi Zukly duok zinia, kaip ten ar yra kas naujo, nes reiktu dar ir man keleto Rapalos CD
O tai su vandeniui atspariu markeriu patiuningavus,kai pabosta su spiritu nuvalau ir vel kaip is krautuvesXrapas rašė:Turiu keletą panašių spalvinimų ("pieniškų") vobleriukų. "Stikliniai" ir pusiau skaidrūs pasiteisino, ir neblogai, bet iš tokių "albinosų" per keletą sezonų tik vieną kart kažkas atsargiai grybštelėjo Dorado Lake. Jau niežti rankos kaip nors patiuninguoti, pamarginti...tik ar verta?
Ar esat bandę tokių spalvinimų?
Ir dėmių nelieka? Vieną žaliai/raudonai išmarginęs buvau, spalviklis vistiek tiek įsigėrė, kad nuvalius geltonai rudi plėmai liko- akurat "kamufliažas"senelis rašė:...kai pabosta su spiritu nuvalau ir vel kaip is krautuves...