Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #571263   Wytux
 29 Geg 2014 20:44
tukasG rašė:.. Mano galva tai buvo liberalų žingsnis atgal... :roll:
Na rinkimu rezultatai sakyciau rodo kitaip :roll:
 #571289   Aqua v.
 29 Geg 2014 22:02
Wytux rašė:
tukas tikriausiai turejo omeni ne 'efektyvuma'(ypac trumpalaiki), o 'kokybe', kas ne tas pats,
ir rinkimu (ypac vienu) rezultatai cia ne rodiklis.
 #571306   Wytux
 29 Geg 2014 22:58
Man (as cia vienas ;-) ) asmeniskai kaip kada...kepu retai, labiau megstu dziovint , rukyt ect..... nu kartais dar paleidziu ...
 #571308   Gedcka
 29 Geg 2014 23:03
as manau kad guoga kietas verslininkas kuris savo pinigus bando statyt 65 ant35 ir nematau niekad vagies nes dar reikia gerus kiausus turet kad ant tokios rizikos savo lt pastatyt
 #571313   tukasG
 30 Geg 2014 00:01
Aqua v. rašė:
Wytux rašė:
tukas tikriausiai turejo omeni ne 'efektyvuma'(ypac trumpalaiki), o 'kokybe', kas ne tas pats,
ir rinkimu (ypac vienu) rezultatai cia ne rodiklis.
Būtent kokybę. ;uolrait
Sunku lygint A. Guogą ir L. Donskį.
Strategas vs kūrėjas - filosofas - strategas.
Visgi aš rinkčiausi pastarąjį.
 #571316   Sokratas
 30 Geg 2014 03:17
Taip, jei reikėtų rinktis iš - Donskis ar Guoga, su katruom eit į žvalgybą, ar pas mergas, ar į žvejybą ir pn,, ar kurį siųst derėtis už Lietuvą, ir aš rinkčiausi Donskį net negalvodamas, vien dėl to, kad jį , manau, pažįstu žymiai geriau nei Guogą. Bet tokios galimybės nebuvo, tiksliau, tokio galvosūkio nereikėjo spręst, galvos sukt dėl to prie balsadėžės...
 #571338   tukasG
 30 Geg 2014 08:38
Be abejo, rinkėjai rinkosi iš to, iš ko tuo metu rinktis galėjo, ir pasirinko tikrai ne blogiausius variantus. Partija šiuo atveju irgi turbūt rinkosi tikrai ne blogiausią variantą, tik matyt nusvėrė ne tiek vertybiniai, kiek turbūt labiau kitokie pasirinkimo kriterijai. Gal praktinė nauda, gal padėka solidžiam partijos rėmėjui ir t.t. ir pan..
Va, įdomus straipsnis https://www.facebook.com/permalink.php? ... 94&fref=nf apie Ukrainos įvykius, puikiai parodantis kokie gilūs, subtilūs, ilgalaikiai procesai vyksta valstybių gyvavime. Tokius procesus pastebėti, įvertinti ir sukurti jiems efektyvius "priešnuodžius", ateities veiklos vizijas ir reikalingi tokio kalibro, kaip kad L. Donskis politikai - filosofai. Ypač tokiose institucijose kaip EP, projektuojančiose, modeliuojančiose visos ES ateitį. A. Guogos tipo politikai, mano galva, gal būt labai geri strategai, kai reikia greit, adekvačiai reaguot į kažkokį konkretų šiandienos įvykį, imtis kažkokios konkrečios administracinės veiklos, nors ir tam kartais požiūris gali būt kiek per siauras ir per seklus, lyginant su L. Donskio tipo intelektualais...
Šia prasme, naujo tokio tipo lyderio iškilimas - iškėlimas liberalams kokybinis žingsnis atgal. :roll:
 #571350   Vytenisnl
 30 Geg 2014 10:49
Čia yra dvi pusės. Viena - strategavimas ir ilgalaiką vizija. Dėl jos su Guoga liberalai gal ir atrodytų prašauna. Tačiau visai as kita - strategijos turėjimas, tačiau negalėjimas jos vykdyti, kai esi nustumtas į pašalį. Ir čia jau Guogos korta žaidžia. Nes dabar liberalai nėra pašaly. Negaliu čia daug komentuoti, nes turiu interesų konfliktą, tačiau kas nori - galime persikelti į privatų pokalbį :)
 #571432   Gedcka
 30 Geg 2014 22:09
as manau kad guoga tikrai daugiau gali padaryt negu steponavicius kuris tik kenke libsajudziui nuo ministro laiku, o donskis gal tikrai mato ir pasisitiki sajudziu
 #571436   Aqua v.
 30 Geg 2014 22:35
Nu, gal reikejo ir popso biski. Atimt kelis balsus is spaskichu ir psaksu - siaip geris :gutgut . Ne patys 'kokybiskiausi' :oops: rinkejai, bet situos kazkam reikia 'ju kalba' perviliot nuo Nieksu !yeee! ir Netikeliu :je-heh sajungu.
Ir gerai butu (reiketu) tai daryt (nu biski purvintis rankas :donknow' ) per kiekvienus rinkimus.
 #571458   Sokratas
 31 Geg 2014 04:27
Dinskis, permečiau akimis sąrašus, bet kažkaip nematau jo visai, ar neprimatau?
 #571516   Sokratas
 31 Geg 2014 17:08
bobis rašė:Dinskis, permečiau akimis sąrašus, bet kažkaip nematau jo visai, ar neprimatau?
oi, sorry, įsivėlė klaida, Donskis turėjo būti :)
 #572710   tukasG
 06 Bir 2014 08:15
bobis rašė: esam ruskiams priešas Nr 3 :lol:
Nesistebiu, kai šitiek abipusių pastangų vardan to dedama... :roll: Užtat, jei tų apklausų rezultatai bent kiek atspindi realią tikrovę, galim pradėt įsivaizduot, kokio elgesio ir kokių veiksmų galim tikėtis, jei neduok Dieve tektų kariaut... :roll: Maža nepasirodys. :roll:
 #572731   ramkis
 06 Bir 2014 09:09
tukasG rašė:
bobis rašė: esam ruskiams priešas Nr 3 :lol:
Nesistebiu, kai šitiek abipusių pastangų vardan to dedama... :roll: Užtat, jei tų apklausų rezultatai bent kiek atspindi realią tikrovę, galim pradėt įsivaizduot, kokio elgesio ir kokių veiksmų galim tikėtis, jei neduok Dieve tektų kariaut... :roll: Maža nepasirodys. :roll:
Ko tu čia viduriuoji? Jei teks kariauti kariausim,ir nereikia kreipti dėmesio į apklausas kurias vykdo neaišku kas ir kodėl. jų SMI vaizduojas mus kaip baubus, mūsų juos. Abipusė propoganda. Net šitas "Delfio" straipsnis
 #572768   tukasG
 06 Bir 2014 11:40
ramkis rašė: Abipusė propoganda. Net šitas "Delfio" straipsnis
Būtent. ;uolrait
Šiaip tai šiek tiek liūdnoki jos rezultatai. :( Kad ir tam pačiam "Facebooke" "kapojas" visokiais epitetais lietuviai su rusais net "žiežirbos lekia". Dažnai ir visai be pagrindo. Nebe susišneka kiekvienas savoj propagandoj paskendę. Anksčiau to nebuvo, o jei ir buvo, tai šimtą kartų mažiau. :(
Nepatinka man tas "никогда мы небудем братями"... Kelias į niekur. Aklavietė. :roll:
 #572923   pjonas7
 06 Bir 2014 21:23
tukasG rašė:
Nepatinka man tas "никогда мы небудем братями"... Kelias į niekur. Aklavietė. :roll:
Nu ir gerai, kad nebūsim broliais, nes jū supratimu būti broliais tai arba turėtume būti jų okupuoti arba tapti marionetine valstybe, ačiū to jų broliškumo prisižiūrėjom jau iki soties per visą istoriją ir tai kaip jie tai supranta.
 #572925   ansanas
 06 Bir 2014 21:27
Na Rusija ko gero visada i mus ziures is auksto kaip i menkesne rusi, o mes visada i juos ziuresim kaip i laukini neprognozuojama zveri.
 #572936   tukasG
 06 Bir 2014 21:42
pjonas7 rašė:
tukasG rašė:
Nu ir gerai, kad nebūsim broliais, nes jū supratimu būti broliais tai arba turėtume būti jų okupuoti arba tapti marionetine valstybe.
Aš čia daugiau turėjau omeny ne tiek tarpvalstybinius politikų santykius, o eilinio ruso požiūrį į eilinį lietuvį ir eilinio lietuvio požiūrį į eilinį rusą. Jei šiam lygmeny tapsim vieni kitiems priešais, galimybei būt kitaip tardami "никогда", tai neišvengiamai pakliūsim į neapykantos aklavietę, iš kurios kelias ašaromis ir krauju dažniausiai įmirkytas būna. :(
 #572975   pjonas7
 07 Bir 2014 01:23
Tu kažkaip viską linkęs sureikšminti ir išpūsti. Visų pirma apklausoje nedalyvavo 150 mln. rusų ir feisbuke jų tiek savo nuomonės neišsakė ir t.t. tai tokie duomenys ir požiūris yra šališkos ir neobjektyvios, čia kas kaip įsivaizduoja ir kas kaip sugeba pakreipti. Eilinio ruso supratimu būti ar nebūti broliais ką reiškia? Kažin ar aš tai iki galo ar tu suprantame.... Bet žmonės gali tarpusavyje nesutarti, bet jie niekada nieko nesprendžia, karai prasideda tik dėl politinių ir ekonominių vingrybių. Jei jau Rusija užpuole tokia brolišką tautą kaip Ukraina, kur tikrai broliškiau nebūna tiek tautiniu tiek tarpvalstybiniu lygmeniu, tai mums, Tukai, neverta net broliuotis, užtektų tiesiog neblogai sutarti. Bet dabartinė santvarka Rusijoje supranta kalbą tik iš jėgos pozicijos ir ašaromis netiki.
 #572977   Sokratas
 07 Bir 2014 01:38
Pritariu tokiai nuomonei...

Šiaip, tai rusai, tie tikrieji Rusijos gyventojai, gyvenę ,,išvystytytam socializme", besąlygiškai tiki ką skelbia jų žiniasklaida...
Teko lankytis Rusijoje neužilgo po nepriklausomybės paskelbimo ir gyvent pas paprastus rusus, darbininkus eilinius. Tai visi buvo pilnai įsitikinę, kad mums, Pribaltams ragas be Rusijos pagalbos.... Jie ir dabar tebesistebi, kaip mes vis dar gyvi, neišmirėm iš bado :lol:
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė