o lydeka ir upetakiu mailiaus naikintojas.Arturijus rašė:ir puikus ju ikru naikintojas.
Bet moksliniu tyrimu kas kam didesne gresme kelia nera

o lydeka ir upetakiu mailiaus naikintojas.Arturijus rašė:ir puikus ju ikru naikintojas.
o lydekiniame upelyje upėtakius reikia mėtyt į krūmus?suppyx rašė:Upetakiniuose upeliuose lydekas neskit namo arba meskit i krumus
nunesk i triturus fabijoniskese, ten toks vidas yra, visai gerai daro, 20 litu kaina. jei reikia ir guolius pakeis, jei kazkokie jau garsus leis.Salokym rašė:Aukšta žolė (per savaitę dar paaugusi) ko gero išgelbėjo. Draugas sakė, kad suradus ir praėjus kokiai 10-čiai minučių toje vietoje kažkokia mašina sustojo ir diedas išlipo nusilengvint. Sekasi kartais žiopliams.bobis rašė:pasisekė tau, Mykolai
Aš palikau vakar apie pietus prie upės kuoliuką meškerei paremti , vakare jau neberadau![]()
![]()
Nesusijęs klausimas: kas Vilniuje ritės techninę profilaktiką galėtų atlikt?
Ačiū!t-vilkas rašė:nunesk i triturus fabijoniskese, ten toks vidas yra, visai gerai daro, 20 litu kaina. jei reikia ir guolius pakeis, jei kazkokie jau garsus leis.
O aš šeštadienį kibimų sulaukiau visą laiką kiek buvau prie upės (pradėjau tik 07:30 ir baigiau kažkur 13:00), tikrinau naują upelį, nenuvylėJustasM rašė:...Sekmadieni ryte vis nesinorėjo iš lovos lipti, žadintuvas nuskamba 03:40 pažiūriu pro langą, vėsoka, tad dar nusnaudžiu, ir galiausiai buvo esminė klaida rytinės žvejybos...
Dar yra geras meistriukas:Salokym rašė:Ačiū!t-vilkas rašė:nunesk i triturus fabijoniskese, ten toks vidas yra, visai gerai daro, 20 litu kaina. jei reikia ir guolius pakeis, jei kazkokie jau garsus leis.
jei laiko negaila, tai gal vertėtųRastaMan rašė:O aš šeštadienį kibimų sulaukiau visą laiką kiek buvau prie upės (pradėjau tik 07:30 ir baigiau kažkur 13:00), tikrinau naują upelį, nenuvylėJustasM rašė:...Sekmadieni ryte vis nesinorėjo iš lovos lipti, žadintuvas nuskamba 03:40 pažiūriu pro langą, vėsoka, tad dar nusnaudžiu, ir galiausiai buvo esminė klaida rytinės žvejybos.... Pirmu metimu pasirašė nedidelis
, galvojau bus #opa, bet ne, žvejybos rezultatas +-20 kibimų, didžiausi ištraukti - vienas lygiai 40 cm, pora 37 cm (fotke turiu, bet nesinori net rodyt nes kokybė, tai
![]()
![]()
)
P.S. turiu klausimą apie bebrų užtvankas. Ardot/neardot? Verta/neverta?
įtariu čia klaidą įsivėlus...gintaurelis rašė:....
Šiais metais aplankytas tas pats upelio ruožas ir apžiūrėta buvusi užtvanka. Rezultatas: upelis toje vietoje sraunus, uždumblėjusių vietų nėra ir užtvanka neišardyta.
......................
Analogiška situacija ir pas mane ir mintis panaši, kad pabandyt prieš nerštą gal pasidarbuot tik va klausimas ar tai padėsgintaurelis rašė:Teko ardyti bebrų užtvanką vieną kitą.
Literatūroje nurodoma, kad geriausia jas ardyti prieš upėtakių nerštą, kad jie galėtų migruoti per didesnį vandens plotą ir susirasti geresnę vietą.
...Buvo žuviai neįveikiama, už užtvankos upelis visiškai nebetekėjo, uždumblėjęs net baisu...
jeigu zmogus isniktu, tada taipubuntu rašė:Zmogus kazkodel labai linkes kistis i gamta ir padaryti "tvarka", griauti, naikinti, statyti, veisti, BET gamta pati be musu tvarkosi zymiai geriau.
Ooo, geras. Pasirodo ne as vienas balta varna.Donis rašė:kaikuriuose bebrynuos gal ir buna didesne koncentracija upetakiu,bet tikrai ne didziausi