Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #569309   Arturijus
 21 Geg 2014 11:06
Gal pas ka spiningisto dezuteje nereikalingi pontoon 21 cheerful'ai voliojas :D Mielai priglaustu mano dezute :D
 #576451   Feniksas
 24 Bir 2014 09:26
Galvojau ta daryt, bet susilaikau vis. Dar keleta japoniuku pirkriu kada tai keleta is ju parduosiu. Tik ta silveri randuota pasiliksiu, kaip zvalgas pabus jei ka. Galvoju kad ryskiu dar reiktu, bet vistiek jeis netikiu. Pabandymui ta ugnini tigra nusipirkau, bet taip ir be paragavimu jis jau metus... Gal koki orbita toki ir griebtu. Pastarieji abu jau pazenklinti. Dar flit niekaip neatrisu. Gal perdaug garsus ar ka...
 #576527   SauliusM
 24 Bir 2014 17:07
jei atvirai, tai matau viena (nu maks 4 jei i spalvas demesio nekreipt) naudojama vobleri ir kelis lydekom panaudojamus guminukus, visa kita tai ramia sazine galima butu padovanot draugui. :roll:
 #576540   henyte
 24 Bir 2014 18:01
SauliusM rašė:jei atvirai, tai matau viena (nu maks 4 jei i spalvas demesio nekreipt) naudojama vobleri ir kelis lydekom panaudojamus guminukus, visa kita tai ramia sazine galima butu padovanot draugui. :roll:
masalai kaip masalai, kazkas geresnis kazkur, kazkas geresnis kitur... Va pas tave, kur gal pries metus-pusantru buvai fotkas imetes, tai jo, kosmosas kazkoks buvo bbz kam gaudyt skirtas...
 #576557   Feniksas
 24 Bir 2014 18:36
Xrap buvo tvicingo pradzia tad ir yra ju daugiau, o is cia puse yra pagave bent po lydeka. O kitu ir nenaudoju jau... Nebetinka mano salygom. O kas tinka pas tave, cia gal isvis nieko nepagautu
 #576558   SauliusM
 24 Bir 2014 18:40
Feniksas rašė:...is cia puse yra pagave bent po lydeka...
jau matem, kad zmones sugeba pagaut lydeka net ant fotoaparato ar vinim perdurtos morkos, tai nieko keisto, kad pavyko pagaut lydeka ant voblerio. o man asmeniskai tai gaila butu gaist savo laika zvejojant antrarusiais masalais (kuriais aisku imanoma pagaut), kai yra zenkliai kibesniu. tik tiek.
 #576560   Feniksas
 24 Bir 2014 18:48
Cia pritariu. Pvz orbitai sugeba pagaut kada niekas kitas negelbeja. Beto netiek ir daug cia jau tokiu prastu. Nebent rapalos, bet ir tai tas bx visai nieko dirba, tik kabliai nekazka. 3 kibo ir neuzkibo. O visa kita ner antrarusiai.
 #576582   Kipas
 24 Bir 2014 20:24
Masalai kaip masalai :gutgut .Zvejokit daugiau ant vandens negu ZT ir nebutinai reiks paklot 70lt kad zuvi pagaut
 #576675   Ovkas
 25 Bir 2014 09:25
Nekreipk dėmesio į "žvejybos eGZperto" Sauliuko SPAM'ą
Geri tie tavo masalai, pats irgi naudoju Rapala's ir normaliai ant jų pagaunu.
Nėra vienos tiesos ar kažkokių ypatingų masalų. Viskas priklauso nuo žvejo.
O kad ten Sauliukas prie savo sodybos pagauna tam tikru laiku po lašį ar už balos kokį vandenyno pūgžlį - tai nedaro jo egZpertu :!:
Feniksas rašė:Cia pritariu. Pvz orbitai sugeba pagaut kada niekas kitas negelbeja. Beto netiek ir daug cia jau tokiu prastu. Nebent rapalos, bet ir tai tas bx visai nieko dirba, tik kabliai nekazka. 3 kibo ir neuzkibo. O visa kita ner antrarusiai.
 #576680   Rapolas
 25 Bir 2014 09:40
Feniksas rašė:Kaip kazkada sakiau tai ir as nufotkinau ka turiu dezutese
SauliusM teisus ,kad lydeką galima ir ant morkos pagaut (tam tikromis dienomis:D) :-D bet su tavo masalais galima jas gaudyti stabiliai ;)
Tiesa, rinkinuką musiau esi prisitaikęs savo sąlygoms, nes gyliai matomai neįspūdingi, bet šiaip visks OK :-D
 #576685   Feniksas
 25 Bir 2014 09:57
Na taip, rudros artu dugna pas mane beveik visur :grin: o visa kitka man tinka ir patinka, dar eseriuka prigriebt reikes, o daugiau nzn ka galec pakeist
 #576688   Rapolas
 25 Bir 2014 10:01
Feniksas rašė:... o daugiau nzn ka galec pakeist
Nu man tai kažkaip sodrios geltonos dar trūktų ,nu arba FTR blogausiu atveju :-D
 #576691   Mangiz
 25 Bir 2014 10:06
Vienintelis patarimas is mano puses butu daugiau nebepirkti rapalu, o jei ko reikes geriau pirkti mazesni kieki bet brangesni japona. Cia velgi turbut kai kas su tuo nesutiks, tiesiog sakau is savo patirties. Irgi pradejau zvejyba su rapalom ( teko viska parduoti ), dabar gal 1vnt ju turiu.
 #576712   Feniksas
 25 Bir 2014 12:06
Rapalu ir nebeperku jau. Orbitai lb patiko, beto idealus mano salygom. Turiu xrap frt, bet nekimba ant jo, tai bijau kazka brangesnio pirktis tokio spalvinimo. O ar verta ta salota pirkt? Ryskiu gal ir truksta, bet velgi tokia gan pikta spalva. Nesinor nedarbinga isigyt
 #576730   Rapolas
 25 Bir 2014 12:44
Feniksas rašė:... Ryskiu gal ir truksta, bet velgi tokia gan pikta spalva. Nesinor nedarbinga isigyt
Nu matai, kap visks atvirkščiai pas tavy :-D pakalbėk su pažystamais lydekautojais ir pasakyk, kad neturi salotos ar sodrios geltonos su orange, nu tai išjuoks negyvai :-D Aišku, kad verta turėt, tik vat kokį modelį nusipirkt tavo sąlygom, tai šitoj temoj nlb patarsiu. Man FT vos nepagrindinės spalvos lydekoms (ankstus ryts, vakars, mutniaks :D), tiesa, daugiausia pas many krank'ai ir shad'ai ,o iš minoškių.. mažiau jomis lydekas gaudau, bet ir tų yra. O orbitas nėra ta panacėja, dėl kurios ypatingai alpčiau, nes tikras tvičingas man pusamžiui jau "praeits" etaps, nu gal dar bandysiu, nes kotas twičinginis taip netyčia iš dangaus nukrito.. Pamąstyk dėl voblerio formos ir FT :-D neįkalbinėju ,bet pagarvok :-D
 #576746   Ovkas
 25 Bir 2014 13:17
Aš FT ir kitokiom papūgom netikiu, turiu kelis Perch'us, bet nepagaunu ant jų.
O vat Salota - labai gera spalva, gaudau ir pagaunu.
vakare jeigu nepamiršiu įmesiu savo darbines salotas ;uolrait
Nors galiu ir pasakyti Xrap 10 cm. Clownas, Clackin Minow 9 cm irgi Clownas ir FlatRap'as 10 cm irgi Clownnas :[anuol taip taip visos Rapalos :lol:
http://www.zuklys.lt/cat-rapala-x-rap-528
http://www.zuklys.lt/cat-rapala-clackin-minnow-2257
http://www.zuklys.lt/cat-rapala-flat-rap-1991

Marka netikėjo ir spalva 202, bet prie manęs pirmu metimu užgaudė lyzdekioką
http://voblery.com.ua/catalog/orbit-80.html
 #576751   Feniksas
 25 Bir 2014 13:39
Pas mane vanduo gan svarus tai tod gal neime to tigro. Na apie salota pagalvosiu. Veikia ji svariam vandeny? O minoskes man patinka kad galima vis kitaip jy pravest, o krankai liks krankais
 #576753   Rapolas
 25 Bir 2014 13:51
Feniksas rašė:... Na apie salota pagalvosiu. Veikia ji svariam vandeny?
Salota veikia ir švariam vandeny ,veikia ir kitokiam :gutgut
 #576760   Marka
 25 Bir 2014 14:21
ir 202 rėksne orbita pasitikėjimas grįžo visai ne prie mutno vandens, gal apšvietimas tik prigesęs buvo ;uolrait
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 60
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė