Reikalui esant, tarp kūno ir kilpos, tam susiaurėjime, galima ką nors pririšti, arba užmauti.Evaldas Z rašė:Jo, dailus sitie![]()
Tik va klausimas, kam tiek isnesta galine kilpa nuo kunelio ?

Žilvinai,

Super ištestuoti vobleriukai.
Reikalui esant, tarp kūno ir kilpos, tam susiaurėjime, galima ką nors pririšti, arba užmauti.Evaldas Z rašė:Jo, dailus sitie![]()
Tik va klausimas, kam tiek isnesta galine kilpa nuo kunelio ?
Dar kartą peržiūrėjau Tamstos ŠedevrusZILVA von jurasemia rašė:... lydeka laikėsi apie 10-12m gyliuose , ... geriausiai dirbo ir apie 80 procentų žuvų sugaudė JaK Halco prototipai neriantys 7-7,5m , nors hebra naudojo ir rapalas ir jozurikus ir megabasus...
Sorcererių aš dar nemėginau daryti , bet kažkur kirba paširdžiuose , kad reiktų pamėgint pasidaryt ....Šiemet kaip naują modeliuką nusivežiau būtent poltergeisto prototipą ir ... na , labai labai pasiteisino , be jų tikrai būtų buvę liūdna.Rapolas rašė:tai iš Halco radau tik ale "poltergeisto" versijas, o ką "sorcererio" nebandėt, ar nepasiteisa tuose vandenyse?
Rapolas rašė:Tupikui...
... Čia priklauso kokias turi buitines sąlygas ir kokią medieną daugiausia naudoji. Jei minkštas lapuotis, gali būti ir abachi, tai pilnai pradžiai gali užtekt ir siaurapjūklio. Aš turiu FERM " lobziką" ,tai plokštumines formas išpjaustau su juo. Kietmedžiui man jis per slabnas, tai tam turiu juostinį pjūklą PROMA PP, numeris 312 lygtais, bet tokio nereikia, pilnai pakaktų namų sąlygom ir 250, bet ir tam jau reikia vietos. Ai, dar aš dulkių siurblį prie juostinio turiu pasijungęs, nes specialių dirbtuvių neturiu, tai sukuos katilinėj kaip voverė rate
Tiesa, dar ir šlifuoklio prisireiks ateity, kai pajausi koks skirtumas perėjus nuo peilio prie elektrinio pjūklelio, bet čia jau vėliau
Rapolas rašė:... čia jau nebevisai rankų darbs , čia jau ir kojytėm biškį paded ...S.A.G rašė: https://www.youtube.com/watch?v=7e5n-Cp4b5M
Nu čia jau teks pačiam išsiaiškint, kokio skystumo reikalingas lakas, į kurį merksi voblerį. Kai dažai su aerografu, tai vienokios konsistencijos (klampumo) lakas, kai teptuku- kitokios, kai mirkai- tai dar kitokios. Kad nenueitų darbas šuniui ant uodegos, tai nebūtinai iškart gerą voblerį merkt ,paimk kokį "fufelį" ir su juo atlikinėk eksperimentus. Svarbu taip pat yra džiovykla, kurioje vartysi nulakuotą voblerį. Yra (gal ir šitam forume) kaip pasidaryt tokią elektrinę džiovyklą (mikrobangės varikliukas:D), kurioj vobleris džiūdamas vartytusi panašiai, kaip kabančikas kepamas ant laužo pervertas iešmuTupikas rašė:Zinau kad vaitspiritu , bet santyki koki daryt susimasciau... Kaip bus su stingimu ir sluoksniu storiu naudojant skirtingas proorcijas... Cia visai nieko nesuprantuBandyt prisibijau kad kokia partija suniui ant uodegos nenueitu kol rankom neigudusiom tiek laiko prie ju prasedziu.
Aš nedarau barškalų ,man labiau patinka "tylūs" vobleriai. Bet jei daryčiau, tai turbūt ieškočiau sustumiamos antenos nuo seno radio imtuvo ir atitinkamo dydžio šratelių nuo dviračio guoliųLagaminas rašė:Rapolai, klausimas tau ir tiems kurie stato "pogremuškas". į didesnio dydžio voblą galiu įdėt.. dabar papasakokit iš ko ir kaip idėt į voblą tarkim 3-4cm ilgio? galvoju galvoju, bet tuščiai.. Rapolai? gelbėk......
Kaip tik ranka su permanentiniu markeriu (kuriuo ant CD galima užrašinėt :D)padarysi lengvai ,o vat su koja jau kiek sunkiauTupikas rašė:... O kaip parasus uzdet ant darbeliu? Norisi lygaus rasto, o su ranka to nepadarysi taip lengvai.
Nu tai ir aš taip darydavau anksčiau, tik vieną sluoksnį džiovinant kabindavau už galvos, o kitą- atvirkščiai už uodegos ;)Tupikas rašė:As kabinau uz galvos kai voblas i gryna laka pamaudes tai tik nuo uodegos kilpos reik nuvalyt daugiau lako.
jei dar nebuvai, siulyciau apsilankyt Sapalo temoj. Ten labai aiskiai pamatysi, kokiom spalvom ir formom gaudo chebra sapalus.Lagaminas rašė: Reik kažkur susirast šapalui pagrindines spalvas..