Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #583024   MINDULE
 02 Rgp 2014 05:24
Siaip tai tas numeris labai teisingas atsakymas tiems moliams pavyduoliams, kurie paskui raso tokius straipsnius ir dar fotkina ir siuncia publikacijoms... Juk provokacija pavykusi, jei niekas nekreiptu demesio ir neviesintu, nebutu priezasties taip elgtis :)

O man sio vakaro topas:
https://www.facebook.com/photo.php?v=294978890664651
 #583264   Agis
 04 Rgp 2014 18:13
Bent minimaliai dominantis mėsos gamybos procesais, supranti, kad čia tik montažas iš keletos gamybinių procesų.Dešrelėse jeigu būtų mėsos, jų dauguma neįpirktų :lol: Gal dar tik kokioje Indijoje ar KInijoje ir atrastum kažką panašaus, kur vietoj skerdyklos (pirminio mėsos paruošimo cecho) yra mėsmalės, kurias sėkmingai naudojo prasikalantys, praplaunantys metalo biznio pinigus, Lietuvos verslininkai lapių ir norkų auginimo procese :lol:
 #583309   sonca
 04 Rgp 2014 22:59
Ir šiaip sena bei nuvalkiota tema. Jau 20 metų aplinkiniai tauzyja, kad pieniškos dešrelės yra nesąmonė bo jas gamina iš kaulų, šnipų, skūrų ir kitų subproduktų (atliekų), bet tie patys aplinkiniai vistiek jas valgo. Man asmeniškai sasyskos yra skanios, nors dažnai aš jų nevalgau.
 #583320   Skumbrotas
 05 Rgp 2014 09:03
Šiais laikais kuo skanesnis mėsos gaminys - tuo daugiau chemijos ten pridėta :!: Naudojamos technologijos, įgalinančios iš 1kg mėsos žaliavos pagaminti 3kg mėsos gaminių, sunaudojama viskas nuo skūros iki kaulų ir nagų :!:
Pavasarį "Senjorų rojuj" pasirodė tokia "karšto rūkymo karka be kaulo" vakuuminiam įpokavime už gan demokratišką kainą. Pabandžiau - labia skani :gutgut Nusipirkau dar vieną, prie jos radau priklijuotą etiketę su laaabai mažom raidelėm parašytu tekstu, tad namuose susiradau lūpą, užsidėjau akinius ir iššifravau - sudėtis šokiravo, vos nepaspringau :superšokas Net užsirašiau atminčiai, tad pavardysiu:
1kg karkos sudaro:
74proc. karka
vanduo
druska
kiaulienos baltymai (iš subproduktų)
sojos baltymai izoliatas
sojos lasteliena
tirštikliai E407 E407a E415
stabilizatoriai E4580 E452 E339
Rūkštingumą reg.medž. E492 E262
antioksidatoriai E325 E307 E316
dažiklis E170
natrio gliutomatas E621
konservantas E250
gliukozė3
aromatai
dūmo aromatai
prieskoniai

Karka atrodė kaip tikra, net įtarimo nebuvo kad iš principo tai tėra imitacija... Ir kaip jie visa šį brudą sugeba sukišt, kad vaizdas nepasikeistu :?: .... :mėlynvarla
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė