Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Mėgėjiškos žūklės taisyklės, komentarai apie jas
 #581194   SauliusM
 18 Lie 2014 12:00
zaliuju partija ne per seniausiai dalino siek tiek atnaujinta versija.
IMAG0188.jpg
IMAG0188.jpg (47.33 KiB) Peržiūrėta 9509 kartus(ų)
IMAG0190.jpg
IMAG0190.jpg (46.71 KiB) Peržiūrėta 9509 kartus(ų)
 #581218   kablys
 18 Lie 2014 15:48
Evaldas Z rašė:Kaina sio informatyvaus leidinio, kuriuo vadovaujantis nesunkiai gali premija uzsidirbt is ga, 5lt.
O daugiau tai net nzn, ka cia ir berasyt...
Siust ant triju raidziu tokia parduotuve,kuri uz kazkokius atgyvenusius popiergalius bando piniga imti.
Suprantu,kad del nesenu naujausiu pakitimu gal ir nespeta atspausti naujausiu redakciju,tegul nasarnai juos dalina ispedami,kad pasieme pasitikslintu ir pasizymetu kas pasikeite,bet piniga uz toki popiergali,tai galetu ir pasisarmatyt imti.
 #581425   SauliusM
 21 Lie 2014 07:57
ansanas rašė:toki popiergali galetu duot kaip prieda prie metinio bilieto ji perkant..
tokiu popiergaliu spausdinimui siemet paskirta tik 5000 Lt. taip kad...net jei juos daryt tik vizitines korteles dydzio kur info su padidinimo stiklu skaitoma, tai ir tai uz tuos pinigus uztektu tik kas penktam perkanciam bilietus.
Galius pasakyt, kad meskeriotoju sajungai jau pradeda atsibost stumt tankus, kad isvis, nors kas nors butu atspausdinta.
 #581507   Rapolas
 21 Lie 2014 13:58
Nu tai jei intiką turi ,tai gali ir į AM puslapį "dasikrapštyt" ,ten turėtų būt naujausia redakcija :-D
 #581511   Rapolas
 21 Lie 2014 14:01
Savaitgaly buvau Seirijuose, tai kalbėjau su keletu senesnės kartos žvejų ,tai apie internetinę ALIS jie net girdėję nieko nėra ,bet sakė ,kad pavadinimas girdėtas :-D
 #581514   SauliusM
 21 Lie 2014 14:02
Pfk rašė:jau įsivaizduoju pusamžį žveją iš provincijos su smartphonu intike naršantį...
nepraeis nei 10 metu ir nebereikes nieko isivaizduot...
 #581516   Pfk
 21 Lie 2014 14:09
mašinos, tikėtina, irgi kažkada skraidys. bet kalbam apie einamąją situaciją.
tos skrajutės perkant bilietą teisingas dalykas. neskirti joms pinigų kai yra surenkami milijonai už bilietus - neteisingas dalykas.
 #581518   Rapolas
 21 Lie 2014 14:16
Tai jai nebus skrajučių ,tai baudomis dar daugiau surinks piningų ,paklausinėkit pakrantėse senesnės kartos žvejų apie leistinus žuvų dydžius ,tai lb nustebsite ,net savo ežere gaudomų žuvų dydžio nežino :-D
 #581519   SauliusM
 21 Lie 2014 14:22
yra zymiai paprastesniu variantu. tiesiog sumaketuot ir patalpint bent jau pdf'us ministerijos puslapyje, is kur juos visi galetu nusikraut ir patys atsispausdint. zvejai tikrai tarpusavy pasidalintu ir nekainuotu kosmoso...
 #581522   Pfk
 21 Lie 2014 14:29
SauliusM rašė:yra zymiai paprastesniu variantu. tiesiog sumaketuot ir patalpint bent jau pdf'us ministerijos puslapyje, is kur juos visi galetu nusikraut ir patys atsispausdint. zvejai tikrai tarpusavy pasidalintu ir nekainuotu kosmoso...
aišku čia gal tik mano nuomonė, bet tavo variantas man neatrodo paprastesnis. nes pusė reikalo nukeliama ant paprastų žvejų kupros. bet čia tik iš mano pozicijos žiūrint. iš AM pozicijos žiūrint irgi nėra taip paprasta pinigų rasti kažkokiam naujam reikalui. gi žuvinimai, tyrimai, benzinas, statulos kažkokios tenais... :-D Lithuania at its best
 #581523   Rapolas
 21 Lie 2014 14:30
Tai kaip jie patalpins PDF-us AM puslapy ,jei net nuorodų į naujausias taisyklių redakcijas nespėja talpint :-D
 #581524   Sokratas
 21 Lie 2014 14:33
Rapolas rašė:Savaitgaly buvau Seirijuose, tai kalbėjau su keletu senesnės kartos žvejų ,tai apie internetinę ALIS jie net girdėję nieko nėra ,bet sakė ,kad pavadinimas girdėtas :-D
Nu būdavo, o gal ir tebėra tokia grupė Aliukai :)

Kiti ir Alice Cooper gali būt girdėję :-D
 #581525   SauliusM
 21 Lie 2014 14:35
Pfk rašė:...tavo variantas man neatrodo paprastesnis....
tavo variantasirgi turi esmini trukuma. kadangi siais laikais leidimus dauguma perka nebe draugijoj ar inspekcijoj, tai klausimas kas ir kur tas spausdintas skrajutes dalins, ypac jei perki leidima internetu. nu o per Perla perkant, tai sutart su Perlo mergaitem,kad papildomai dalintu tuos popierius ir kas svarbiausia, suorganizuot, kad jos tuos popierius turetu, tai vel butu papildomos islaidos. ir betkokiu atveju pirke internetu liktu be tu popieriu, o dabar tendencijos tokios, kad kuo toliau, tuo labiau viskas kraustosi butent i interneta.
 #581526   SauliusM
 21 Lie 2014 14:36
bobis rašė:
Rapolas rašė:Savaitgaly buvau Seirijuose, tai kalbėjau su keletu senesnės kartos žvejų ,tai apie internetinę ALIS jie net girdėję nieko nėra ,bet sakė ,kad pavadinimas girdėtas :-D
Nu būdavo, o gal ir tebėra tokia grupė Aliukai :)

Kiti ir Alice Cooper gali būt girdėję :-D
dar tokia SMOKIE daina buvo "Who the F.u.c.k. is Alice?" tai cia net pavadinimas labai i tema gaunasi.
 #581564   giedriuzzz
 21 Lie 2014 20:29
Na papasakokit man ką gero duos tos skrajutės, jeigu aš perku metinį bilietą ir paskui po kelių mėnesių pasikeičia taisyklės ir žuvų dydžiai :?:

Manau jei esi žvejys turi pastoviai domėtis naujovėmis ir taisyklėmis ;-)
 #581666   ZILVA von jurasemia
 22 Lie 2014 13:56
Sveiki ,
man čia toks klausimėlis jau kuris laikas išlindo - kaip bus traktuojama žvejyba skrituliais ? Ar tai žvejyba iš valties su ...kaip dabar leidžiama neužsiinkaravus 2 įrankiais ar :) :) :) kažkaip kitaip? ...Kaip jie bus traktuojami kaip užsiinkaravę ar kaip neužsiinkaravę ?
Ačiū .
 #581668   SauliusM
 22 Lie 2014 14:01
ZILVA von jurasemia rašė:Sveiki ,
man čia toks klausimėlis jau kuris laikas išlindo - kaip bus traktuojama žvejyba skrituliais ? Ar tai žvejyba iš valties su ...kaip dabar leidžiama neužsiinkaravus 2 įrankiais ar :) :) :) kažkaip kitaip? ...Kaip jie bus traktuojami kaip užsiinkaravę ar kaip neužsiinkaravę ?
Ačiū .
klausimas nelabai tavo korektiskas. jei teises aktuose yra palikta erdves traktuot skirtingai, tai jau nuo kiekvieno inspektoriaus asmeniskai tik ir priklauso kaip jis traktuos.
o is principo, tai tas 2 irankiu limitas buvo ivestas mastant apie velkiautojus, o ne apie skritulius.
 #581710   ansanas
 22 Lie 2014 17:32
Nu kaip diena taip naujiena.. tai is valties jau galima tik dviem irankiais gaudyt? o nuo kranto dar galima trim meskerem gaudyt ar ir cia jau "pataisymu" yra? Su skrituliais ir man idomu, nors jau pora metu ju nebuvau istraukes i dienos sviesa.. Anksciau buvo galima 4 skritulius statyt, po to 3, o dabar ka tik 2 ir tai tuo atveju jei be meskeres valti sedi ?
 #581717   Sokratas
 22 Lie 2014 18:40
skaityk taisykles, Ansanai, nieko nebežinai jau :):

nuo kranto ir iš valtes, kai jin ant inkaro, net su keturiom galima gaudyt, kaip ir galėjo, o jūroj- net su 5-iom :)
 #582574   Arturijus
 29 Lie 2014 20:44
Kaip ir rasiau auksciau galetu idant nebutu bardako keitimus regisruoti, skelbti pvz. kad ir sendien, bet jie isigaliotu tik sekanciu metu pradzioje. Tada zvejis susipazista, atispausdina, kad ir Sauliaus mineta PDF popieruku risuleli ir zvejoja nesukdamas kiausiniu visus metus...
 #582880   Vytenisnl
 31 Lie 2014 17:58
Per žinias pranešė, kad dabar kiekvienam žvejui privlaoma po atskirą tinkliuką turėti. Ir kažkas neaiškiai sumurmėta, kad bus baudžiama jei taip nebus. Tai ar jei ne taip bus ar tiesiog jei norma bus viršyta? Taip pat kokia logika už to slepiasi? Nes mėgėjiška žuklė tikrai nebus skatinama. Nuvažiuoja kompanija prie ežero, keli žvejai, kiti šiaip tik meškerę pažaist ima į rankas, o kalti lieka, nes savo tinkliukų neturi nusipirkę?

Ar taip propaguojamas "pagavai - įsidėk į maximos maišiuką ir nugaišink žuvį" principaS?
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 142
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė