Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #582125   ramkis
 25 Lie 2014 18:12
http://www.krepsinis.net/mobile/naujien ... sne/241902
Nu,kad užgiedojo. Šitas projektas pasmerktas žlugti. Na aišku ten visada galės žaisti trys paskuti ės LKL komandos,3-4 suomių komandos,4 estų ir panašiai. Ruseliai galės triūbiti,kad jų komandos nenugalimos. Kvailiai.
 #582200   Wytux
 26 Lie 2014 20:15
Nu ka murziai? ka metam per borta :-D
Vasiliauskas tikrai susolidejo :gutgut
Dziugina Gudaicio krepsinio supratimas ''plot jei bicas stipriau ant koju stovetu butu visai zveris.
 #582203   audrutis
 26 Lie 2014 21:16
Mano dvyliktukas. C - Valanciunas, Gudaitis, Darjus; SK - Motiejunas, Jankunas; LK - Maciulis, Kuzminskas, Gailius; AG - Juskevicius, Seibutis; I - Kalnietis, Vasiliauskas. Prie tu, kurie laiko patikrinti ir esantys karjeros zenite - Jankunas, Maciulis, Seibutis, Kalnietis ir Darjus pridejus pagaliau turincius pradeti tempti rinktine Valanciuna, Motiejuna ir Kuzminska, dar prilipdzius fantastiskai talentinga Gudaiti, ziauriai techniska Vasiliauska, itin stipru psichologiskai Gailiu bei bet ka vienas pries viena galinti apzaisti Juskeviciu, as manau, kad musu laukia itin idomi vasara.
 #582204   audrutis
 26 Lie 2014 21:17
Visiskai nesvarbiame turnyre :)
 #582219   ramkis
 26 Lie 2014 23:29
audrutis rašė:Visiskai nesvarbiame turnyre :)
:gutgut
 #582706   hipy
 30 Lie 2014 13:48
cia man antras edney labiau
 #582725   audrutis
 30 Lie 2014 14:49
Matau visai nebloga sezona kitais metai:

Izaidejai - Waynsas, Cizauskas, Vensvagars.
Atakuojantys - Dimsa, Lipkevicius, Milaknis (silpniausia komandos pozicija).
Lengvi krastai - Vene, Ulanovas (priklauso Z, reikia butinai susigrazint, nes sezono gale atrode geriau uz Pociu).
Sunkus krastai - Songaila, Jankunas.
Centrai - Javtokas, Gudaitis, Kupsas.

Ziurint i sudeti man prasosi vienas atakuojancio gynejo ir lengvo krasto pozicijoje zaidziantis pajegus legionierius. Arba koks Gailius.

Jei jaunimas (Gudaitis, Vene, Cizauskas, Vensvagars, Dimsa ir Ulanovas) rungtyniaus naudingai, manau tikrai islaikysim lyderio pozicija Lietuvoje, plius pateksim i TOP-16. Man kaip fanui tokiu rezultatu turint tokia jauna komanda pilnai patenka.
 #582766   Wytux
 30 Lie 2014 20:37
hipy rašė:cia man antras edney labiau
blogiau nebus :-D
audrutis rašė:... islaikysim lyderio pozicija Lietuvoje, plius pateksim i TOP-16. Man kaip fanui tokiu rezultatu turint tokia jauna komanda pilnai patenka.
Tai kad kiekvienais metais toks rezulatas min tenkintu manau visus. O atsizvelgiant i paskutniu metu finasus tai butu netgi labai geras pasiekimas.
 #583179   arnas23
 04 Rgp 2014 09:32
audrutis rašė:Mano dvyliktukas. C - Valanciunas, Gudaitis, Darjus; SK - Motiejunas, Jankunas; LK - Maciulis, Kuzminskas, Gailius; AG - Juskevicius, Seibutis; I - Kalnietis, Vasiliauskas. Prie tu, kurie laiko patikrinti ir esantys karjeros zenite - Jankunas, Maciulis, Seibutis, Kalnietis ir Darjus pridejus pagaliau turincius pradeti tempti rinktine Valanciuna, Motiejuna ir Kuzminska, dar prilipdzius fantastiskai talentinga Gudaiti, ziauriai techniska Vasiliauska, itin stipru psichologiskai Gailiu bei bet ka vienas pries viena galinti apzaisti Juskeviciu, as manau, kad musu laukia itin idomi vasara.
Pocių tai tikrai pamiršai :))
 #583205   vava
 04 Rgp 2014 11:48
o ka Pocius? Eilinis neblogas zaidejas, kuris karta ar du per metus sublizga.
 #583211   Wytux
 04 Rgp 2014 12:25
Nu ne eilinis .... turbut rinktineje geriausia prasiverzima turintis grajokas......
 #583212   vava
 04 Rgp 2014 12:52
a tolkas is jo prasiverzimu? va Marciulionis po prasiverzimu dazniausia taskus pelnydavo arba baudas eidavo mest. Ir dengdavo ji geriausia priesininku gynejai. O kas po Pociaus prasiverzimu buna?

tiesa, nereikia galvot, kad as ant Pociaus varau, ar jis man nepatinka. Tiesiog laukiu, bet nesulaukia jo gero, stabilaus ir rezultatyvaus zaidimo.
 #583223   audrutis
 04 Rgp 2014 14:58
arnas23 rašė: Pocių tai tikrai pamiršai :)
Ne, nepamirsau. Pocius issove 2010 PC, o nuo to laiko absoliuciai nepatobulejo. Turim Seibuti, as i rinktine kaip atakuonanti itraukiau Juskeviciu, dar yra Gailius. Gailius su Seibuciu man jau dabar atrodo geriau uz Pociu, o Adui reikia suteikti sansa ;)
 #583228   Wytux
 04 Rgp 2014 15:21
vava rašė:a tolkas is jo prasiverzimu? va Marciulionis po prasiverzimu dazniausia taskus pelnydavo arba baudas eidavo mest. Ir dengdavo ji geriausia priesininku gynejai. O kas po Pociaus prasiverzimu buna?

tiesa, nereikia galvot, kad as ant Pociaus varau, ar jis man nepatinka. Tiesiog laukiu, bet nesulaukia jo gero, stabilaus ir rezultatyvaus zaidimo.
Nu nereiketu jo lygint su Marciulioniu, nes tada visus centrus su Sabu reikia lygint ir net Valanciunas bus paskutinis lohas :-D O Pocius po prasiverzimu tikrai nemazai tasku pelno. Plius jo prasiverzimas 'is nulio", o ne "is eigos" kaip pvz Kalniecio. Kai priekiui neis, o ir trajakai nekris tai reikes kazkam "plesyt" gynyba - o tokiu momentu tikrai bus ir ne vienas , nes ne su gruzinais zaist reikes ( nors turnyras ir slabnas anot kaikuriu)- kazkam reikes siautet , o Kliauza tai namie prie teliko sedes :-D
 #583232   vava
 04 Rgp 2014 15:34
nu tai o kaip nelygint, jei tu sakai, kad jis turi kazkoki superini prasiverzima. Tai as ir rasau, kas mano nuomone toki is lietuviu turejo, o Pociaus geras, bet eilinis. Vat ir audrutis ten panasiai mintis sudeliojo.
 #583236   Wytux
 04 Rgp 2014 16:02
Nu man tai ne eilinis, nes nelabai kas turi toki mano nuomone.
 #583266   audrutis
 04 Rgp 2014 18:28
Pocius man regis paskaite tribuna, papyko ir lost pradejo. Is jo, Gailiaus, Jasaicio ir Juskeviciaus kris du. Kurie du liks nematau didelio skirtumo, bendras rinktines vaizdas manau bus visvien panasus
 #583276   Vegys
 04 Rgp 2014 19:21
Hmz ...
Gailius (nemėgstu SF, kurie vien iš 3taškių mėto) / Jasaitis / Pocius / Mačiulis (dalinai) / Kuzia man kaip kad ir SF. Iš SF gal Kuzia kol kas geriausiai atrodo ? O Juškevičius gali krist, bet ar su jais susijęs ? Kaip SG jis manau niekaip nepraeis, o kaip PG - čia kita kalba. Nors .... panašu kad jam ir čia bus sunku.

Baisiai įdomu, kaip Jasaitis atrodys rinktinėje. Jis dažnai gerai sulošia. Jonas M. irgi dar neaiškus - tikėkimės geras bus ... Eh, sunku bus Kazlauskui su SF pasirinkt. Su C irgi bus sunku, bet tikiuosi Gudaitį paims.

Kažko pikc šiandien. Nu nesąmoningai žaidžia. Gal dėl to, kad treneris vis dar ieško silpniausių, kuriuos reik atkabint (arba stipriausių, kuriuos pasilikt).
 #583284   Wytux
 04 Rgp 2014 20:23
vava rašė:a tolkas is jo prasiverzimu?
Nu net paciam buvo ydomu statistiskai tai sureginau visa sios dienos LT prasiverzimu kieki link kasiko ir ju pasekmes:
Pocius : 2tsk + bauda
: bauda
: bauda
:perdavimas +
Seibutis : bauda
:perdavimas+
Kuzia :dejimas is virsaus
(lyg buvo ir antras prasiverzimas):2tsk
Jankis :2tsk
Juskevicius : perdavimas -
Vasiliauskas : metimas pask. sekunde/artai perdavimas -

Prasiverzimai visi su nauda, ir ju Pocius padare praktiskai tiek kiek visa likusi komanda (4:5).....
 #583304   audrutis
 04 Rgp 2014 22:39
Vegy, lengvo krasto ir atakuojancio gynejo pozicijos siuolaikiniame krepsinyje yra ziauriai supanasejusios. Daug zaideju gali zaisti ir ten ir ten. Pas mus yra du tikri lengvi krastai - Maciulis ir Kuzminskas. Kai tuo tarpu Seibutis, Pocius, Jasaitis ir Gailius yra zaidejai, galintys zaisti ir ten ir ten. Kazlauskui naudinga butu tureti ir Ada, kuris be to, jog yra geras atakuojantis gynejas, gali neblogai zaisti ir izaideju. Kalniecio ar Vasiliausko traumos atveju jis labai praverstu.
Manau Kazlauskas is siu keturiu - Ado, Pociaus, Gailiaus ir Simo ismes du. Ka - priklausys nuo tolesniu rezultatu.
Is dilemu del aukstu manau klausimas aiskus - Ksystofas ar Gudaitis. Reikalingesnis gali buti pastarasis, nes yra atletiskas ir gali stumdytis. Pas mus tik Jonas panasus, ne Dariusas tai sasiska. Velgi Jono traumos atveju galim atsidurti sunkioj padety.
Kavaliauskui (del lygio) ir Janaviciui (del traumos) vietos rinktineje tikrai neatsiras.
 #583306   audrutis
 04 Rgp 2014 22:50
Wytux, geros Pociaus rungtynes. Jei visada taip zaistu - del jo klausimu nekiltu. Tik kad taip suzaide bene pirma karta. Jo tiesioginis konkurentas Gailius taip pat turejo geru rungtyniu. Simas rinktinese visada zaidzia puikiai. Del Kuzes, Seibucio ir Maciulio klausimu manau nekyla niekam. O kur dar Adas. Taip, jis negali zaisti lengvu krastu, taciau jis gali buti izaideju.
Zodziu Kazlauskui teks dar pasukti galva, o vyrams pasistengt :)
Paskutinį kartą redagavo 1 audrutis. Iš viso redaguota 4 kartus.
 #583308   audrutis
 04 Rgp 2014 22:53
Beje, pernai rinktineje ir siemet Zalgiryje Pocius taip pat zaide nestabiliai.
 #583316   Wytux
 05 Rgp 2014 07:42
Paskutiniais metais Pocius stabilai nestabilus. Bet ziurint i rinktine kad laimetu reikes kiekvienose rungtynese bent 2-3 grajoku kurie suzaistu gerai butent ta diena - pelnytu keliolika tasku ir visaka. O Pocius manau realiai gali suzaisti bent 2-3 tokias rungtynes cempe. Tiek Adas, tiek Gailius manau sioje perspektyvoje atrodo prasciau. Sima kie kzinua viso sezono emtu ta ranka kazkiek kamavo, sustiprejo per rinktines treniruotes- tikrai klausimas ar ji del to vesis Kazlas.
  • 1
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė