Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #583382   Sokratas
 05 Rgp 2014 18:23
geras ;-var-var. , skamba kaip anekdotas, man taip nėra pasitaikę dar, bet nesakau kad tai netiesa.
O dėl dešrelių: retai jų ragauju, tikrai galvoju kad daug tenais xemijos, skonio stipriklių visokių, geriau renkuosi natūralias, šinkas, ar sprandines kokias iš turgelio....

Žmona dirba Ingman leduose. Kol firma priklausė suomiui Ingmanui, leduose natūralių produktų buvo žymiai daugiau...Dabar, kai firmą nupirko Unilever, kaip žmona sakė, jų slaptas šūkis yra: kuo pigesni ledai, visa kita visiškai nesvarbu... Greitai tenais natūralių produktų iš vis nebeliks, kaip išsireišė.... :evil:
O jinai žino ką sako, nes dirba produktų vadybininke....
 #583430   Sokratas
 05 Rgp 2014 23:06
kaip čia pasakius, jin daro tą , ką jai liepia :)

Tiksliau, darė, nebeapsikentė ir išėjo lauk. Šain pirma diena, kai nebedirba...
Direktorius irgi palieka įmonę...Tokios tokelės tad...
 #583459   sonca
 06 Rgp 2014 09:56
Mano galva ta karka ir yra tikra, o ne imitacija. Tas svorių skirtumas atsiranda, nes karka yra mirkoma "dūmo skonio tirpale", tada ta karka sunkėja nes pritraukia skysčio. Jūk rūkant dūmuose mėsa lengvėja, nes išgarinamas vanduo. Taigi ten bus taip: 74 proc. karka, 24 proc. vanduo, ir 2 proc. prieskoniai, konservantai, etc.
 #583468   Skumbrotas
 06 Rgp 2014 10:48
sonca rašė:Mano galva ta karka ir yra tikra, o ne imitacija. Tas svorių skirtumas atsiranda, nes karka yra mirkoma "dūmo skonio tirpale", tada ta karka sunkėja nes pritraukia skysčio. Jūk rūkant dūmuose mėsa lengvėja, nes išgarinamas vanduo. Taigi ten bus taip: 74 proc. karka, 24 proc. vanduo, ir 2 proc. prieskoniai, konservantai, etc.
Užmiršai pasverti sojos izolatą ir tirpintus kiaulės kaulus :)
 #583474   sonca
 06 Rgp 2014 11:07
Esmės tas nekeičia. Privaro į mėsą skysčio ir taip mėsa pasunkėja, ko pasekoje ir atsiranda, kad karkoje tik 74 proc. karkos :) Nes tokia logika vadovaujantis dūmuose rūkytoje mėsoje yra 120 proc. mėsos, kitaip tariant pagaminti 1 kg. rūkyto kumpio buvo sunaudota 1,2 kg. kumpio. Kodėl vytintos dešros yra tokios brangios?
 #583528   Wytux
 06 Rgp 2014 17:43
sonca rašė:Esmės tas nekeičia. Privaro į mėsą skysčio ir taip mėsa pasunkėja, ko pasekoje ir atsiranda, kad karkoje tik 74 proc. karkos :) Nes tokia logika vadovaujantis dūmuose rūkytoje mėsoje yra 120 proc. mėsos, kitaip tariant pagaminti 1 kg. rūkyto kumpio buvo sunaudota 1,2 kg. kumpio. Kodėl vytintos dešros yra tokios brangios?
Tai kad procentai ir kilogramai nera vienas ir tas pats......
 #583529   sonca
 06 Rgp 2014 18:10
Kaip tai ne tas pats? Galutinio produkto su žaliavom santykis, jei į kepsnį įdėsi druskos jau nebebus 100 proc. mėsa, dalį kepsnio sudarys druska ir turėsi karbonadą kurį sudaro 99 proc. nugarinės :)
 #583531   Lagaminas
 06 Rgp 2014 18:39
SauliusM rašė:as Lenkijoj buvau kazkokia panasia karka nusipirkes ir nedaug nuvalges pamirsau masinoj, tai jinai naturaliai "istirpo". ta prasme istekejo visisku skysciu ir neliko jokiu kietu ar bent apciuopiama forma turinciu daliu.
Buvo ir man toks prikolas, bet su musu litovska. Tai bleha nezinojau ar verkt ar juoktis :-ug bet ir kaina bud zdarov nemaza, o tokia gavnianka padaryta :-vimt
 #583669   saivaras
 07 Rgp 2014 16:18
pasakojo draugelis apie sasiskų gamybą, darbas ten. padaro bendrą košę sasiskom, bloga - uostyt negali. tada įpila 2 maišus chemijos ir išmaišo. po šios operacijos gatavas suėst tą pačią košę, nuo kurios ką tik buvo bloga.
gliutomatai
 #584155   ramass
 11 Rgp 2014 22:14
Visi ten nedakrušti , vieni prigėrę nesamones daro , kiti filmuoja "dėl prikolo". :-kvankt Bet vaizdelis , kur vyksta "poilsis" , vertas atskiros diskusijos. Savartyne jie nebandė šašlyku pasikepti ? Bet matyt putleristane ilsėtis šiukšlynuose įprasta :grin:
 #584165   Sokratas
 12 Rgp 2014 06:14
ramass rašė:Visi ten nedakrušti , vieni prigėrę nesamones daro , kiti filmuoja "dėl prikolo". :-kvankt Bet vaizdelis , kur vyksta "poilsis" , vertas atskiros diskusijos. Savartyne jie nebandė šašlyku pasikepti ? Bet matyt putleristane ilsėtis šiukšlynuose įprasta :grin:
o esi matęs Rusijoj nesavarynų, neskaitant teritorijos apie Kremlių ? :lol:
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė