Dovanaromas100 rašė:O tai kam pirkai ?

Dovanaromas100 rašė:O tai kam pirkai ?
Lėtas pravedimas stačiai užmetus su srove arba 45 laipsniu kampu. Mėgstu prilaikyt vobliką, kad srovė jį makaluotų, atleist šiek tiek ir vėl prisitraukt.Salokym rašė:Pasidalinkit, kokius pravedimus naudojat paviršiniams vabalams? Turiu mintyje pvz. Bassday Bun arba Red Rag'us. Leidžiat patiems srovėje dirbt, lėtas traukimas ar kažkaip kitaip?
labai ivairius budus naudoju.Salokym rašė:Pasidalinkit, kokius pravedimus naudojat paviršiniams vabalams? Turiu mintyje pvz. Bassday Bun arba Red Rag'us. Leidžiat patiems srovėje dirbt, lėtas traukimas ar kažkaip kitaip?
mistika paprasta,t-vilkas rašė:kaip jums gerai... man tai sapalas kokia tai mistika nery... ....
nu vien del vieno savaitgalio as i kompromisus rinkdamasis kota neiciau. nes tuo kotu paskui ne viena savaitgali zvejosi.Egas rašė:gal variantas ir neblogas, bet noretusi jog butu kur Lietuvoje, kad galeciau isigyti iki savaitgalio, nes si savaitgali nusimato isvyka i zukle.
nu as tai idejos nenurasyciau. uzsieni labai populiaru, kad susitari su zukles gidu, atvaziuoji "rankos kisenese" o ji nusiveza tave zvejot su savo valtim ir duoda visas reikalingas meskeres, rites, valus, masalus ir t.t... ir cia ne karpiu ar i jura zvekjot. o pvz bass'u arba maskiu vidaus vandenyse amerikoj ir as pats taip vaziavau. arba nereikia net gido su valtim. prie tam tikru lasisiniu upiu esanciuose "turistiniuose" zveju miesteliuose be problemu gali issinuomot meskere su brydkelnem.Daugirdas rašė:Kiek žinau karpinę įrangą gali nuomotis (bet žvejybai tik to paties savininko/nuomotojo vandens telkinyje). Baltijos jūros kolektyvinėse supynėse irgi nuomoja meškeres. O įprastus spiningus, rites kas nuomosis??? Nebent tie kurie laužo dažniau nei žvejoja
SauliusM rašė:normalus tas verslas. ir Lietuvoj irgi daug kas gidus samdosi ir pazistu ne viena uzsidirbanti is gidavimo nemazai.
Aš irgi apie LietuvąDaugirdas rašė:O rimčiau tai žinau kas samdosi gidus, ir sėkmingai semiasi patirties, žvejoja ir pagauna.
MajacinausDainiusM rašė:Ne tu kartais su bridkelnem salia vieno maluno majacinaisi?apie 12 dienos... mes su zmona nuo ten kajakais pasileidom zemyn. man tai vakar kaip tik keistai didesni sukibo- didziausias ~2kg.