Fabijoniskiu parduotuve - Fabijoniskiu g. 2 (www.maps.lt susirasi adresa ir ishsiaiskinsi kaip atvaziuot)
Fanatikai - www.fanatikai.lt. Ale jei vaziuosi i Fabu parde, tai tada tau ko gero geriausiai butu i Fanatikus BIG'o parduotuveje.
bige nieko geroVegys rašė:Fabijoniskiu parduotuve - Fabijoniskiu g. 2 (www.maps.lt susirasi adresa ir ishsiaiskinsi kaip atvaziuot)
Fanatikai - www.fanatikai.lt. Ale jei vaziuosi i Fabu parde, tai tada tau ko gero geriausiai butu i Fanatikus BIG'o parduotuveje.
tikrai skiriasi, nes buvau pries dvi dienas. kariniam miestelyje didesnis pasirinkimas, ypac karpininkams, bet ir kitu prekiu. ta awa shima dzerkini kotuka buvau pirkes centre, bet kadangi nezvejoju su lengvais masaliukais, tai perleidau xrapuiVegys rašė:Airi, nori pasakyt kad skiriasi asortimentas tarp BIG'o ir S.Miestelio Fanatiku asortimentas / pasirinkimas ?
Prisipazinsiu, del ju atsiradimo ash kaltasXrapas rašė:Vilniuje, "Aznisa" jau kabo šitie džerkiukai:
rite abu garcia ambasadorius 4600 C3, kotas cormoran black star cm.pirma zvejybaniuxa rašė:Airi, nugi grazi gyv...eee...lydeka![]()
p.s. smagu, kad daugeja multiplikatoristu, ka per daikta ir ant kokio koto uzsidejas? Ir kelinta sezona drozi?
Na pernai kelis kart jau patampiau, kiek uzhtruko perprast. Trumpas staigus timpt ir ilgesne pauze (tada jis shast ant vieno shono), tada vel trumpas staigus timpt (shast ant kito shono). Geriausiai "metosi" shonan kai po timpt kiek atpalaiduoji vala (zinau tai nera gerai, bet visgi visa laika matai marauder'i vandens pavirshiuj, tai reikalui esant spetum "itempt"). Shiaip labai graziai dirba, man jis primena peliuka, pagrauzusi ji pagavusios ir nemokamai skraidinancios virsh prudo peledos pirshta, tekshtelejusi vandenin ir nezinanti kurioj pusej krantas arba viena pamushta kita klisha kojaXrapas rašė:Pernai MAAS,ą kelis kart užmečiau, bet taip ir neperpratau: vandeny stovi vertikaliai uodega žemyn, kaip paplavukas, matyt dirbs tik greit traukiamas su periodiškais patampymais viršūne, kažkas panašaus į Skiter Walk'us
matai, pas mane tokia naujoviska rite, be lankelio, o multiplikatoriusjarwa rašė:airi,man atrodo kad problema ne pintuke ,o ritėje...kaip supratau - atšoka lankelis bemetant - ar ne???Tokiu atveju belieka keisti ritę