tai tulpe vala pjauna, keist reikia.
Rapolas rašė:Neįsivaizduoji, kaip laukiu kada daktarai ranka neberašys receptų ligoniams , o su "printeriais" spausdinsačiū Dievui, ligos korteles jau daugkur kompiuterizavo, tai nors diagnozės įskaitomos
Jeigu su spiningu visks tvarkoj ,ar dar gali būt kits variants ,apart valo ?Mūza rašė:tulpe apziurejau atrodo tikrai nepazeista viskas gerai, taspats ir ant kito spiningelio, manau cia gali buti valo problema...
as 0,16 FC pavadeli naudoju upetakiu zukleiRapolas rašė:Jeigu su spiningu visks tvarkoj ,ar dar gali būt kits variants ,apart valo ?Mūza rašė:tulpe apziurejau atrodo tikrai nepazeista viskas gerai, taspats ir ant kito spiningelio, manau cia gali buti valo problema...
Tarp kitko, aš plonų FC net pavadėliams nenaudoju, maždaug nuo 0.25 ir aukštyn
o prie paskutinio suktuko kabini segtuka ? karabina kitaip sakantRapolas rašė:Nors aš ir nežvejoju plonais pintais valais su "geresnės kokybės" sukrėmis (ypač DAM, BF ir kt.) ,bet kartais žvejoju su "prastesnės" kokybės savadarbėmis (daugiausia, bičiulio :D)sukrėmis, tai vistiek pakomentuosiu... naudoju pintą ploną valą (daugiausia, P21 8gyslį spalvotą), pavadėliui naudoju valą FC seaguarą grandmax softą ir pavadėlio abiejuose galuose po viengubą suktuką ,ir kažkaip nepastebėjau, kad susuktų pintą valągal mano naudojamos sukrės nekokybiškos ,nu bet jos gerai gaudo ešerius
Rapolai buvau Esmeroje , ten valo ne kvapo .Rapolas rašė:čia lygtais buvo kažkokia disskusijaMindaugasK rašė:... PowerPro Super 8 Slick 300 metru valo. Skersmuo - 0.23mm ir ar tas 0.23 labai uzstorintas ar ne . Kaskada maciau apie storius postus jusu , bet nebeatgaminu kuriam puslapyje . OS!
viewtopic.php?f=11&t=72&start=5220#p580147
Vilniuj Esmeroj esu matęs ir dar kažkur, nebeatgaminu dbr.
Gali būt šiek-tiek per storas, beje, ant japoniškų UL (ir ne tik) kotų dažnai rašo.. max line PE 0,4 /arba 0,6 ;)Mūza rašė:http://parduotuve.spiningavimas.lt/duel ... -200m.html ka manote apie si vala ant ul ? 0.6 numerio nebus per storas?
bandziau bite motion.man patinka geras stiprus valas,2 sezona dubasinu,upe ezeras,ir sufix turiu,geras,tik minusas kad po 100 metru parduodaMūza rašė:Kas bandėte tą sufix nanobraid pintą valą ? ar power pro bite motion ?