Daiwa PS2-5b multikas.gal kas gyrdejot apie sita rite?reik info kaip ji?
Ebay aukviona laimrjsu.30$ galvoju gal atsiust.tegul buna.o ji visiskas su...?Voblis rašė:Pirmas mano multas buvo Ps2_5b.Antikvaras jau iš kur istraukiai?Šiaip jis sunkesniems masalams.
tai kokie apietave ebejaus reitingai jei galvoji jau po to, kai laimejei aukciona?PIKE rašė:Ebay aukviona laimrjsu.30$ galvoju gal atsiust.tegul buna.o ji visiskas su...?Voblis rašė:Pirmas mano multas buvo Ps2_5b.Antikvaras jau iš kur istraukiai?Šiaip jis sunkesniems masalams.
nesupratau?SauliusM rašė:tai kokie apietave ebejaus reitingai jei galvoji jau po to, kai laimejei aukciona?PIKE rašė:Ebay aukviona laimrjsu.30$ galvoju gal atsiust.tegul buna.o ji visiskas su...?Voblis rašė:Pirmas mano multas buvo Ps2_5b.Antikvaras jau iš kur istraukiai?Šiaip jis sunkesniems masalams.
atsiliepimuose apie tave daug necenzuriniu zodziu?
Ne dar galiu pagalvot.edmundaxx rašė:Nėr ko nesuprast, jei jau laimėjai, tai moki šaibas ir lauki prekės, o negalvoji, ar tikrai imt
LYYYYYYYGISPIKE rašė:Ne dar galiu pagalvot.edmundaxx rašė:Nėr ko nesuprast, jei jau laimėjai, tai moki šaibas ir lauki prekės, o negalvoji, ar tikrai imt
Pre ko cia lygis?SauliusM rašė:LYYYYYYYGISPIKE rašė:Ne dar galiu pagalvot.edmundaxx rašė:Nėr ko nesuprast, jei jau laimėjai, tai moki šaibas ir lauki prekės, o negalvoji, ar tikrai imt![]()
tai prie ko cia tu?PIKE rašė: Pre ko cia lygis?
Aiskinu.mano draugas kuris galima sakyt gyvena ebay,laimejo aukciona .pasiule man rite.sako 4 denas turi pagalvot.
FW, 10-20g voblerisSauliusM rašė:cia kas pas jus per numeracija? Sindlerio sarasas koks ar kas?
kazkaip keistai labai ta numeracija atrodo be papildomu komentaru kam ir kaip tie plentvoliai bus naudojami...
Kokio masalo tavo manymu Conquest'ai nesugebetu ismest?Parinkus tinkama dydi nuo 3g iki 200g(o gal ir dar sunkesnius) meta jos viskaSauliusM rašė:cia kas pas jus per numeracija? Sindlerio sarasas koks ar kas?
kazkaip keistai labai ta numeracija atrodo be papildomu komentaru kam ir kaip tie plentvoliai bus naudojami...
Kipas, dekuiKipas rašė:Kokio masalo tavo manymu Conquest'ai nesugebetu ismest?Parinkus tinkama dydi nuo 3g iki 200g(o gal ir dar sunkesnius) meta jos viskaSauliusM rašė:cia kas pas jus per numeracija? Sindlerio sarasas koks ar kas?
o tai svarbiausia tik mest?Kipas rašė:Parinkus tinkama dydi nuo 3g iki 200g(o gal ir dar sunkesnius) meta jos viska