Koks upelis nesvarbu
, man pasirodė jog ten buvęs senas tiltas.

Someone gets high from drugs, someone from fishing. It's YOUR choice!!!
zvejysmegejas rašė:...Norisi kartais perteikti jų grožį tiems, kurie neturi galimybių to pamatyti gyvai...
Logika paprasta - upelio peizaza gali pazint tik tas, kas ten jau yra buves (t.y. jau ir taip zino ta upely). Tai nerodyti galima butu nebent del to, kad kam nors netycia "neissprustu" pavadinimas. Bet upetakistai tokie slapukai, kas toks "issprudimas" mazai tiketinaszvejysmegejas rašė: Va todėl ir nepatinka man dėti upelių peizažo nuotraukų, nors ir labai gražios jos kartais būna..
Ciupk spininga i rankas ir vel praseik ta pati marsruta, manau tikrai rasisliekas rašė:sveiki,jei kas prie Veivirzos rasit dezute su blizgem ir vobleriais, bukit geri ir parasykit
JustasM rašė:... bet užkibus 45cm+ upėtakiui ir jam po kelių smūgių atsikabinus tikrai žvejys nemaloniai pasijus, o ištraukus, įamžinus nuotraukoje ir paleidus visai kitatad žvejokit ir su tais trišakiais, ar vienšakiais, pasiimkit ta upėtaki, tik jauskit hėbra saiką, ir viskas bus gerai su ta žuvies populiacija
dabar galvoju, kad paskutini upetaki namo parsinesiau pries mazdaug turbut 14-15 metu, nes valgyt ir taip turiu ka, o vandeny man ta zuvis grazesne.... bet vistiek trisakius naudoju, nes tie tusti nerealizuoti kibimai ir atsipurciosios zuvys tai nuotaikos kazkaip visai nepakelia.Donis rašė:Šiaip senokai norejau užduoti klausyma,bet vis pamirsdavau. Kodel jus kablius ant blizguciu,sukriu,vobleriu naudojate trisakius? Vienšakis,be uzkarpeles neimančiam žvejui žuvies stipriai palengvntu viska ir mažiau nukentetu upetakiai.
Pasidalinsime naujomis foto po nauju metu, ir gero neršto taškuotiesiems bičiuliams
Tai kam tos uzkarpeles ant kabliu ? Kodel gamintojai save apsikrauna papildomu darbu darydami tas uzkarpeles ?Donis rašė:.... Cia panasiai,kai kaikurie pasakojo,kad nuo kabliku be uzkarpeliu daugiau zuvies atsipurto
Atsiprasau, nesusilaikiau.... gamina ir be uzkarpeliu.... :DWytux rašė:Tai kam tos uzkarpeles ant kabliu ? Kodel gamintojai save apsikrauna papildomu darbu darydami tas uzkarpeles ?Donis rašė:.... Cia panasiai,kai kaikurie pasakojo,kad nuo kabliku be uzkarpeliu daugiau zuvies atsipurto