Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #589526   Shtulas
 18 Rgs 2014 21:11
liorenas rašė:
Shtulas rašė:O, va liorenuks vedė ir iškart ženkliai labiau mumis rūpintis pradėjo :) :gutgut :gutgut
Tik jau nesakyk, kad tamsta buvo blogai pasirupinta anksciau... :liež-uvis ir pagirdytas ir pavalgidintas ir unt peciaus paguldytas... :-D
O del vestuviu tai kur tu desies ziema basas... :ruko :-D
Oj, tikrai nesakau, viskas buvo čiki piki iš jūsų pusės, bet va dabar, kaip suprantu, bus dar geriau :-) O kai mane va chebra apženys, tai bus išvis... Kas savaitgalį galėsim mytus daryt :-D
P.S. Lauri, tu ten savo poste norėjai parašyt turbūt, kad MES PLAUKSIM, o ne AŠ plauksiu. O mes, tai tu gi zinai kas tokie :-)
 #591643   pensininkas
 01 Spa 2014 23:02
paliubomu, dieduk, Kupiskio fazienda su ypatinguoju kubilu - siukstu butu nesudalyvaut
vot tik dar klaipedcki kai kurie planavo prisijungt, tik kotais tyli, svolaciai
 #592435   liorenas
 07 Spa 2014 16:16
Nu ka, kaliegos, nebedauk laiko liko lydziam kupiskio... :twisted:
Bandom rinktis apie 9.00 sodybelej, norintiem paciupinet ne tik lydi bet ir starki bus galima pavaziuot iki mariu pradzios ir pasinuomot valte prie elingo (sako ten kur gilu starkiai sedi)... :ruko kaina dienai 25 Lt. Viena valti rezervavo Bratka, kita kolkas laisva... ;uolrait
Nepamirskit vienkartiniu indu, geriamo vandens ir popieriniu ranksluosciu...visa kita patys zinot ir primint nereikia... :ruko :-D
Isduosiu paslapti, kad yra pazadeta kupiskenisko aliuko backa... :roll: tik niekam nesakykit ;-)

Taip kad dar karteli kvieciu visus galincius pazvajot ir su biciuliais pasibut... ;uolrait ;-var-var.
 #592449   pensininkas
 07 Spa 2014 17:30
tarp kitko, pries tai galvojau net neimsiu meskeriu, bet paziurejus, jog zada vasariskus orus savaitgaliui, rezervuoju 1 vieta pas Bratka valtyje :ruko pamokinsiu ta nedaedeli, kaip reikia viska zudyt.
Beje, paimsim buciuku veziams. Kiek ju yra, ar 10, ar 12, nezinau, tyngiu skaiciuot :-D
 #592461   Saugirdas
 07 Spa 2014 18:33
Sveiki gerbiamieji. Pasiilgau jusu visu!!! Jei kasnors is vilnieciu mane priimtu i ekipaza as mielai prisijungciau. :/brazasista
 #592471   Bratka
 07 Spa 2014 19:58
pensininkas rašė:tarp kitko, pries tai galvojau net neimsiu meskeriu, bet paziurejus, jog zada vasariskus orus savaitgaliui, rezervuoju 1 vieta pas Bratka valtyje
Vis sukau galva kur varikli pasiskolint,jau kaip ir nereikia :ruko
 #592667   Shtulas
 08 Spa 2014 21:21
Virgi, pas mane viskas normaliai, pilti galima tik į burną, o išpilt jau per visur kitur išeina. A pas tave tai, kaip suprantu, kaip pas ne vyrą, nei įnpilt nei išpilt neina per niekur. Kaip aš džiaugiuosi, kad tu būsi, man aliuko daugiau liks :/brazasista ''plot
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė