Iki rugpjucio 28 d. Iki rugsejo 20 nereiks pilnos kainos moket uz apziura.
O siaip tai gali vazinet, kad ir iki kitu metu rugsejo, tik reik stora kisene turet arba laukais vairuot...
kelintų metų tamstos ratai?Skridžas rašė:Volvo v70 dizelis neblogas jeigu nebus labai užvaikytas bet vargu bau toki begausi...bet jeigu gausi problėmu daug nebus detėklės brangios bet dažnai keitsi nerikia vaikišku ligiu nedaug,jeigu važinėjiu krašto kelais neviršinanat 120 telpu i 6 litrus tai buna ir 5,3 ir 5,6..jeigu autostradom na tai 6-7...dar gali buti pas mane sumažintas kuro padavimas kas lietčia trauka traukia bet galėtėu traukti daugiau...
tuoi skyscio nespesi piltiSkridžas rašė:tai dar laukiu gal pasitaisys pati
Man kolonėlė nesusitaisė, suplojau pinigėlių panašiai apie 800Skridžas rašė: tai dar laukiu gal pasitaisys pati
Iki rugpjūčio 28 d.Wytux rašė:Gal kas galit pasakyt toki dalyka : technikine galioja iki rugpjucio 28d, pereita sawaite variau bet nepraleido del skilusio stiklo ir slangutes stabdziu. Israse lape, kad sekancia praeit iki rugsejo 20d. Tai as galiu vazinet iki rugsejo 20tos ar vistik tik iki rugpjucio 28d ?
Sonca, dėkui, praplėtei mano akiratį.sonca rašė:V40 2001 1.9D, pirkau nenudrožtą, bet mokėjau gerokai daugiau. Šia mašina esu patenkintas, bet man truputį per maža bagažinė.
hm, man dar garantija dave 6 men. Tipo jei ka uzvaziuokupinis rašė:Man kolonėlė nesusitaisė, suplojau pinigėlių panašiai apie 800Skridžas rašė: tai dar laukiu gal pasitaisys pati![]()
Ne , nu reik but visisku idijotu, kad prie zalios rodykles, degant raudonai, be sustojimo ir apsiziūrėjimo , varytum į sąnkryžą,,,.bobis rašė:http://www.delfi.lt/auto/patarimai/liet ... d=66023688
daug baudų, pinigo pririnks į biudžetą, kol pripras prie to: Transporto priemonių vairuotojai sankryžoje, kur ties raudonu šviesoforo signalu pritvirtinta lentelė su žalia rodykle, prieš pradėdami manevrą turi sustoti ir įsitikinti, ar tai saugu
Ale nepigūs tie vitaminai. Mačiau 4.58 parašytaSkridžas rašė:http://nesteoil.lt/default.asp?path=143 ... 4848,24338 Va dabar žirgus galėsim girdit daugiau vitaminu....
sakyciau, reik but visisku idijotu, kad nesuprast, jog apsiziuret galima riedant link sankryzos ir nusprest ar saugu, ar viskas matos, ar verta sustot ir geriau isitikint...savas rašė:Ne , nu reik but visisku idijotu, kad prie zalios rodykles, degant raudonai, be sustojimo ir apsiziūrėjimo , varytum į sąnkryžą,,,.