Pas Tada jau vidury vasaros nebebuvo,HORO MECHANIKOJ pasibaige,Draugystej ir ant laiptu nera,pas Ramuna taip pat.Kur dar?As ir pats nuvaziuociau,kur?
Valtinej irgi nera.

Kad cia jos ukrainietiskos,ebejui butent tokiu neralooking4snow rašė:O gal yra kokiam e-bay ar dar is kur ES ribose parsisiusti? As ir noreciau tokios kedutes. Kas kur uzmatysit, duokit zinoti.
Aš tokių kėdžių gamybai naudoju ir automobilių durų lankstuslooking4snow rašė:Gal reiktu paciam datytis, juk nieko cia sunkaus is prinipo (nesivaikant idealios estetikos). Pvz. tokiai: http://www.fishingtacklegearuk.com/imag ... t-seat.jpg is kur gaut metaliniu kampuku, kad atlaikytu zmogaus svori velkiavimo metu pilnai asilosus i nugaros atrama? Gal zinot kur tokiom detalem prekiauja?
Gal adresiuka imestum ar tel nr. ?stirlic rašė:tokia atlenkama,plastikine gan patikima plasmase,su paminkstinimais,sukiojama 180 pinigu vakar maciau panevezy zveju parduotuveje
Svarbu kaip padaryti lizdai sukimosi mechanizmui tvirtintistirlic rašė:tokia atlenkama,plastikine gan patikima plasmase,su paminkstinimais,sukiojama 180 pinigu vakar maciau panevezy zveju parduotuveje
O tai kuriems (čia draugiškai :D )save priskiri su sava 40 žvejibų per metus?Menke rašė:Cia matosi ne internetinio, bet tikro zvejo valtis. O kai ja naudoji tai ji ir susidevi. Pvz mano valtis plaukia apie 40 kartu per metus, t.y. ji tiek kartu islankstoma ir sulanstoma. Valciai jau 6 metai. Skaiciuok. 240 zvejybu, islanstymu, sulankstymu.
Reikai nusipirkti kiniska valtyramkis rašė:Na menkiau,mano irgi plaukia nemažai. Bet nesuprantu ką reikia daryt,kad ją šitaip supūdit? Ar ir tavo transas tiks koks FBE įdėtose foto?
valtyje su kyliu lengviau gyventi, plaukti taip patPfk rašė:patraukliai atrodo, patraukliai. tik vat mastau dabar, ar jis tiek naudos dadės kiek vertas?
nes pardavus tą savo ploksčialaivį, neperkant/nedarant to dugno, tas plius anas, gaunasi kad galima būtų nedrąsiai pasidairyti valties su kyliu. ar aš čia kažką maišau, manydamas kad valtys su kyliu yra stabilesnės ir jose lengviau gyvent?
aš ir taip savo surenkamų lentelių valty stoviu ramiai kol vėjas neviršija vidutinio-daugiau nei vidutinio greičio tsakant.
Tas darbas būtų tiesiog perteklinis. Briaunos apklijuotos PVC audiniu, jeigu ką sakosavas rašė:A kodel briaunu su freziuku neuzapvalinus? Ir valties balionams, ir dugno apdailai ties kantais is pvc sveikiau butu...
Knysiaus, aisku, ir fanera ruosiant, ir pvc klijuojant dasideda zymiai daugiau