Cyma priglaustum in valty ?? 

nepyk, bet užbookinta vieta OsvaldoDonatelo rašė:Cyma priglaustum in valty ??
Sodybos teritorija yra aptverta, rakinama. Aš pats atvažiuosiu su priekaba, tai ja kieme ir laikysių.cyma rašė:A jopapa kiek šmaros![]()
gal galit mane truputį apšviesti, kaip patogu bus ten susirinkt ir įsileista pūslę su varikliu? Ar reiks kažkur ne sodybos ribose? Ir turbūt nakčiai reiks susipakuot, cielos nebus kur saugiai palikt?
Mašinoj miegot nereikes. Sutariau su šeimininke, kad iš 3 dvigulių lovų padarys + 3 papildomas vietas.valbrazla rašė:mane tai braukit is saraso nes jeigu ir atvairuosiu tai kaip tikras asmeninis vairuotojas miegosiu auto
Na atsiprasau,valtyse as tikrai visu nesuziuresiuDonatelo rašė:Soku pas jus, nes Igoris po geros valandos smigs, tai i nendres ismesim ir pazvejosim normaliai :-)
na ir as darrenaldas rašė:Man toks jausmas, kad as vienintelis babas su fideriu dubasinsiu
renaldas rašė:Nu nors vienas normalus dar likes![]()
Tai kiek ten musu,Lordu yra....ubuntu rašė:O niekam neuzkliuvo, kad rusla paskaiciavo taip: 3 dvigules lovos, reikes miegot dviem vyram lovoj, tai atrisado +3 vietos? 6 turetu but, ar ten lordus po viena i dvigule guldys?
Jei tikciau,tai but gerairamkis rašė:Nu mes su Ramkiuku 1 personą galėsma priimt į geldelų. Ale vyrs tur būt rimtc, ne koks balabokas
renaldas rašė:Man toks jausmas, kad as vienintelis babas su fideriu dubasinsiu
Rusla.....gal pradzioj manes reikejo atsiklaust....man gal nefaina bus tais pankais ir taip jau kur mes pas tave keturiese tilpsim,nu nebent Tu neplauksi kartu.rusla02 rašė:Yra tos vietos, gali šokti pas mus, gali kiturDonatelo rašė:Su kinzalu praisiu pro visas valtis ir sedesit kartu ant kranto jai cia dar panervuosit ir nepaimsit niekas paplaukiot...