Dar papuls ne vienas nevykėlis gaudant rudeninius kiršlius...JustasM rašė:Sezonas baigėsi
Pagavai - paleisk žarnas
Dar papuls ne vienas nevykėlis gaudant rudeninius kiršlius...JustasM rašė:Sezonas baigėsi
geras būtų ankstesnis postas, jei kaip nors iš šito pasakymo "išsivartytum"JustasM rašė:... ir nereikia imti labai šlangos, geriau jau laitas ...
nu pvz. kaip tau atrodytų toks pasakymas:JustasM rašė:Ką tau išvartyti?
Gal galit apibūdinti "šlangos" parametrus ir "laito" parametrus (maždaug).JustasM rašė:...nereikia imti labai šlangos, geriau jau laitas,
JustasM rašė:Rekomenduoju iš savo skurdžios patirtės imti 66 pėdų spiningą, vietos užtenka daugumoje upelių, ir nereikia imti labai šlangos, geriau jau laitas, žuvis veržli, jėgos turi daug, o sąlygos dažniausiai žuvies naudaiavs66lf2 ar les66lf2 bus geriausias pasirinkimas mano manymu
JustasM rašė:parasiau spiningus kurie tinka upetakiu zuklei :-) o jus cia izeistas paneles primetat :-)
Ai, tai, tokiu atveju tik suklysta pasirenkant temą. Tikriausiai čia taikyta: viewtopic.php?f=1&t=16JustasM rašė:Su humoro jausmu viskas gerai pas jumis![]()
Gryna tiesaArvidys rašė:...Žodžiu begaudant tik galima suprast koks tau ilgis geriausias...
+1RastaMan rašė:Gryna tiesaArvidys rašė:...Žodžiu begaudant tik galima suprast koks tau ilgis geriausias...![]()
Aš turiu 2,1m. ilgio spiningėlį L klasės ir man tokio ilgio praktiškai visoms sąlygoms užtenka, tik vienu vieninteliu atveju norisi ilgesnio, kai upės vaga yra giliame griovyje ir su stačiu skardžiu, o pačia upe yra per gilu brist. Tokiu atveju sunku užnardint voblerį su trumpu koktu į reikiamą gylį.